Povezane vesti

Evroliga neće izdržati još 1 sezonu bez navijača: "Publika je zaštitni znak evropskog sporta i njena najveća prednost"

Mondo 04.03.2021
Prvi čovek takmičenja očekuje bar deo navijača na "fajnal foru" Prvi čovek takmičenja očekuje bar deo navijača na "fajnal foru" Završni turnir Evrolige održaće se u maju u Kelnu, ali pitanje da li će biti navijača je i dalje otvoreno. Ako… »

Bertomeu se nada navijačima na F4 Evrolige

B92 04.03.2021
Prvi čovek košarkaške Evrolige Đordi Bertomeu nada se da bi ograničeni broj navijača mogao da prisustvuje završnom turniru tog takmičenja u maju u Kelnu. Evroliga je potpisala ugovor sa američkom konsultantskom kompanijom Elevejt Sports, koja bi… »

Bertomeu se nada gledaocima na Fajnal foru u Kelnu

Mozzart sport 04.03.2021
"Ne možemo de budemo još jednu sezonu bez navijača, jer je njihova strast jedna od stvari koja definiše ili opisuje naš sport" Evroliga je sklopila saradnju sa konsultantskom kompanijom "Elevate Sports Ventures" koja će joj pomoći da razvije… »

Bertomeu se nada navijačima na fajnal foru Evrolige

Sportski žurnal 04.03.2021
Prvi čovek košarkaške Evrolige Đordi Bertomeu rekao je da se nada da bi ograničeni broj navijača mogao da prisustvuje završnom turniru tog takmičenja u maju u Kelnu. "Naravno, ne puna hala, to je sigurno. Još je rano reći da li će navijačima… »

Bertomeu najavljuje navijače na F4

Sportske.net 04.03.2021
Prvi čovek košarkaške Evrolige Djordi Bertomeu rekao je danas da se nada da bi ograničeni broj navijača mogao da prisustvuje završnom turniru tog takmičenja u maju u Kelnu. "Naravno, ne puna hala, to je sigurno. Još je rano reći da li će… »

Prvi čovek Evrolige optimista: Bertomeu se nada navijačima na fajnal foru u Kelnu

Večernje novosti 04.03.2021
PRVI čovek košarkaške Evrolige Đordi Bertomeu rekao je danas da se nada da bi ograničeni broj navijača mogao da prisustvuje završnom turniru tog takmičenja u maju u Kelnu. "Naravno, ne puna hala, to je sigurno. Još je rano reći da li će… »

Vesti dana »