Povezane vesti

Šok do četvrtka – neispunjeno obećanje

Nova 04.03.2021
Dani brzo prolaze i često toga nismo svesni. Posebno brzo prođu kada damo neko obećanje. Sednica saveta za Nacionalnu bezbednost povodom novih saznanja u istrazi protiv grupe Velja Belivuka biće održana u subotu i pored toga što je predsednik… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost i obraćanje Vučića odloženi za 6. mart

Danas 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati, nakon čega će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Savet za nacionalnu bezbednost zaseda u subotu

RTS 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji, biće održana u subotu u 18 sati, potvrđeno je Tanjugu. Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u subotu

RTV 04.03.2021
BEOGRAD - Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana u subotu u 18 sati, potvrđeno je Tanjugu. Sednica je trebalo da bude… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana za subotu: Glavna tema borba protiv organizovanog kriminala

Blic 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije mogućnost da… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u subotu u 18.00 sati

IndeksOnline 04.03.2021
BEOGRAD – Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana u subotu u 18 sati, potvrđeno je Tanjugu. Sednica je trebalo da bude… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana za subotu: Glavna tema borba protiv organizovanog kriminala

Blic 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije mogućnost da… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana za subotu; "Svi će biti šokirani"

B92 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će se raspravljati o novim informacijama u vezi sa borbom protiv mafije biće održana u subotu u 18 sati. Sednica je trebalo da bude održana 27. februara, ali je odložena zbog formalno-pravnih problema… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost u subotu u 18.00

Dnevnik 04.03.2021
BEOGRAD: Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana u subotu u 18.00 sati, potvrđeno je Tanjugu. Sednica je trebalo da bude… »

Zakazana nova sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Vučić sa državnim vrhom u subotu u 18 sati

Kurir 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana u subotu u 18 sati, potvrđeno je Tanjugu. Sednica je trebalo da bude održana u petak… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost odložena za subotu

N1 Info 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati, objavili su mediji. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je… »

Odložena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Nova 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana u subotu u 18.00 sati, potvrđeno je Tanjugu. Sednica je trebalo da bude održana u… »

Zakazana Sednica za nacionalnu bezbednost: Predsednik najavio detalje koji će šokirati javnost!

Mondo 04.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati. Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se… »

Zakazana Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Glavna tema borba protiv organizovanog kriminala

Večernje novosti 04.03.2021
SEDNICA Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je ranije mogućnost da… »

Zakazana Sednica saveta za nacionalnu bezbednost: Glavna tema borba protiv organizovanog kriminala

Srbija danas 04.03.2021
Zakazana je za subotu u 18 sati. Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za subotu u 18 sati. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Stigao četvrtak, šta nam Vučić sprema za danas

Nova 04.03.2021
Došao je četvrtak, dan kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio objavljivanje jezivih snimaka i informacija o zverstvima ekipe nedavno uhapšenog vođe navijača Veljka Belivuka. Danas bi srpska javnost trebalo da sazna i ko je koga štitio… »

Vesti dana »