Повезане вести

Зоран Ђорђевић нови директор „Пошта Србије“- смењена Мира Петровић

Зоран Ђорђевић нови директор „Пошта Србије“- смењена Мира Петровић

У центар 04.03.2021
Мира Петровић, директорка „Пошта Србије“, смењена је на данашњој седници Владе са те позиције, а на њено место је именован Зоран Ђорђевић, бивши министар рада! Ову информацију објавио је портал Блиц, на основу информација из… »
Сазнајемо: Разрешена директорка Поште Србије, Зоран Ђорђевић ујутру у 6х на новом послу

Сазнајемо: Разрешена директорка Поште Србије, Зоран Ђорђевић ујутру у 6х на новом послу

Телеграф 04.03.2021
Досадашња директорка одлази у пензију, нови директор сутра ступа на дужност. Влада Србије на данашњој седници разрешила је фунцкије досадашњу директорку Поште Србије Миру Петровић. Разлог је њен одлазак у пензију. На њено… »
детаљи убиства у покушају: Посвађали се око тезге на пијаци- па га убо ножем!

детаљи убиства у покушају: Посвађали се око тезге на пијаци- па га убо ножем!

У центар 04.03.2021
До убиства у покушају у Крагујевцу, како је дело квалификовала полиција дошло је после свађе двојице мушкараца око места за тезгу! Полиција је раније саоштила ухапшен је Н. С. (21) из Крагујевца. Сумња се да је он јутрос на… »
Зоран Ђорђевић нови директор Поште Србије

Зоран Ђорђевић нови директор Поште Србије

Србија данас 04.03.2021
Влада Србије данас је разрешила са функције Миру Петровић, вршиоца дужности директора Поште Србије. Влада Србије данас је разрешила са функције Миру Петровић, вршиоца дужности директора Поште Србије и на њено место именовала… »
Смењена Мира Петровић, директорка “Пошта Србије”, нови директор Зоран Ђорђевић

Смењена Мира Петровић, директорка “Пошта Србије”, нови директор Зоран Ђорђевић

Луфтика 04.03.2021
Мира Петровић, директорка “Пошта Србије”, смењена је на данашњој седници Владе са те позиције, а на њено место је именован Зоран Ђорђевић, бивши министар рада. На тај начин њена готово петогодишња владавина, пуна скандала… »
ФОТО ДАНА: Ја сам дечко чуј ме мала…

ФОТО ДАНА: Ја сам дечко чуј ме мала…

У центар 04.03.2021
Момак са фотографије напунио је своју прву годину. Зове се Дамјан и живи у селу Сараново код Раче. Ова фотографија долази са странице Лепа Шумадија, хттпс://ввв.фацебоок.цом/лепасумадија.рс наших стратешких партнера. Аутор… »

Вести дана »