Povezane vesti
Zorica i Kemiš planiraju peto dete: Ja sam najbolja baba riba na estradi!
Mondo 04.03.2021
U svakoj šali pola istine. U svakoj šali pola istine. Pevačica Zorica Brunclik je posle godinu dana pregovora ponovo potpisala ugovor sa "Grandom", a uskoro će se i družiti sa publikom u Sava centru, budući da je treće pomeranje datuma "palo" na 21… »
Zorica Brunclik ŠOKIRALA izjavom: „Kemiš i ja planiramo PETO DETE!”
Svet & Skandal 04.03.2021
Folk zvezda Zorica Brunclik nedavno se vakcinisala, a na pitanje zbog čega se premišljala da li da to uradi, imala je zanimljiv odgovor. Naime, pevačica je na samom početku otkrila šta se dešava sa njenim koncertom zakazanim za 21. april u Sava centru, a… »
Vesti dana »
Stabilizacija vremena u Srbiji: Kiša se povlači, za vikend sunčano i do 29 stepeni
Glas Zaječara pre 2 satajoš 25 povezanih
Modrić zagrmeo, tvrdi da je Hrvatska oštećena: "Da su uloge bile obrnute, VAR nikada ne bi intervenisao"
Nova pre 6 minutajoš 30 povezanih
"Tela dece su toliko unakažena, da ih ni roditelji više ne mogu prepoznati" Strahuje se da je poginulo više od 10.000 ljudi u razornom zemljotresu u Venecueli
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 41 minutajoš 97 povezanih
Pokušaj ubistva učenika u Novom Sadu: Podignuta optužnica protiv četvorice za napad metalnom šipkom u školskom dvorištu
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 12 povezanih