Повезане вести

Синанчевић и Анић шести у бацању кугле и скоку у даљ на ЕП у дворани

Синанчевић и Анић шести у бацању кугле и скоку у даљ на ЕП у дворани

Бета 05.03.2021
Српски атлетичар Армин Синанчевић заузео је вечерас шесто место у бацању кугле на Европском дворанском првенству у пољском Торуњу. Синанчевић је у финалу имао само један исправан хитац и то у трећој серији, када је бацио 20… »
Синанчевић и Анић шести на Европском првенству

Синанчевић и Анић шести на Европском првенству

Нова 05.03.2021
Српски атлетичари остали су без медаље у финалима Европског првенства у Торуну овог петка. Армин Синанчевић је завршио као шести у бацању кугле, док је Лазар Анић заузео шесту позицију у скоку у даљ. Синанчевић је шесту… »
Армин Синанчевић у финалу ЕП у дворани

Армин Синанчевић у финалу ЕП у дворани

Спортске.нет 05.03.2021
Атлетичар Србије Армин Синанчевић пласирао се данас у финале у бацању кугле на дворанском Европском првенству у пољском Торуну. Синанчевић је у квалификацијама заузео седму позицију с бачених 20,29 метара. "Најважније ми је да… »
Још једно финале! После Анића, и Синанчевић се пласирао у завршну борбу за медаље на дворанском првенству Европе у атлетици!…

Још једно финале! После Анића, и Синанчевић се пласирао у завршну борбу за медаље на дворанском првенству Европе у атлетици!…

Спортал блиц 05.03.2021
Наш репрезентативац Армин Синанчевић успео је да се пласира у финале Европског првенства у дворани у пољском граду Торун. Он је куглу најдаље бацио 20,29 метара, и заузео седмо место од укупно 13 такмичара. “Најважније ми је да… »
Синанчевић у финалу Европског првенства

Синанчевић у финалу Европског првенства

Нова 05.03.2021
Армин Синанчевић успео је да се квалификује у финале Европског првенства у дворани у пољском Торуну, куглу је најдаље бацио 20.29 метара. Заузео је седмо место од укупно 13 такмичара. “Најважније ми је да сам прошао… »
Све очи упрте у Синанчевића

Све очи упрте у Синанчевића

Данас 05.03.2021
Најјачи адут српске атлетике на дворанском првенству Европе данас баца куглу за финале Дворанско првенство у пољском Торуну врхунац је зимске атлетске сезоне на тлу Европе за ову годину, а Србија ће на четвородневном такмичењу… »
ЕП у торуњу: Синанчевић циља финале

ЕП у торуњу: Синанчевић циља финале

Вечерње новости 05.03.2021
АРМИН Синанчевић је у одсуству Иване Шпановић, Асмира Колашинца и Страхиње Јованчевића наша највећа нада на дворанском ЕП у Торуну. Рекордер Србије у бацању кугле данас (11.18) ће у квалификацијама покушати да избори финале… »

Вести дана »