Povezane vesti

Sinančević i Anić šesti u bacanju kugle i skoku u dalj na EP u dvorani

Sinančević i Anić šesti u bacanju kugle i skoku u dalj na EP u dvorani

Beta 05.03.2021
Srpski atletičar Armin Sinančević zauzeo je večeras šesto mesto u bacanju kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Sinančević je u finalu imao samo jedan ispravan hitac i to u trećoj seriji, kada je bacio 20 metara i 74… »
Sinančević i Anić šesti na Evropskom prvenstvu

Sinančević i Anić šesti na Evropskom prvenstvu

Nova 05.03.2021
Srpski atletičari ostali su bez medalje u finalima Evropskog prvenstva u Torunu ovog petka. Armin Sinančević je završio kao šesti u bacanju kugle, dok je Lazar Anić zauzeo šestu poziciju u skoku u dalj. Sinančević je šestu poziciju u bacanju… »
Armin Sinančević u finalu EP u dvorani

Armin Sinančević u finalu EP u dvorani

Sportske.net 05.03.2021
Atletičar Srbije Armin Sinančević plasirao se danas u finale u bacanju kugle na dvoranskom Evropskom prvenstvu u poljskom Torunu. Sinančević je u kvalifikacijama zauzeo sedmu poziciju s bačenih 20,29 metara. "Najvažnije mi je da sam prošao… »
Još jedno finale! Posle Anića, i Sinančević se plasirao u završnu borbu za medalje na dvoranskom prvenstvu Evrope u…

Još jedno finale! Posle Anića, i Sinančević se plasirao u završnu borbu za medalje na dvoranskom prvenstvu Evrope u…

Sportal blic 05.03.2021
Naš reprezentativac Armin Sinančević uspeo je da se plasira u finale Evropskog prvenstva u dvorani u poljskom gradu Torun. On je kuglu najdalje bacio 20,29 metara, i zauzeo sedmo mesto od ukupno 13 takmičara. “Najvažnije mi je da sam prošao… »
Sinančević u finalu Evropskog prvenstva

Sinančević u finalu Evropskog prvenstva

Nova 05.03.2021
Armin Sinančević uspeo je da se kvalifikuje u finale Evropskog prvenstva u dvorani u poljskom Torunu, kuglu je najdalje bacio 20.29 metara. Zauzeo je sedmo mesto od ukupno 13 takmičara. “Najvažnije mi je da sam prošao kvalifikacije i ušao u finale… »
Sve oči uprte u Sinančevića

Sve oči uprte u Sinančevića

Danas 05.03.2021
Najjači adut srpske atletike na dvoranskom prvenstvu Evrope danas baca kuglu za finale Dvoransko prvenstvo u poljskom Torunu vrhunac je zimske atletske sezone na tlu Evrope za ovu godinu, a Srbija će na četvorodnevnom takmičenju (4-7. mart) imati… »
EP u torunju: Sinančević cilja finale

EP u torunju: Sinančević cilja finale

Večernje novosti 05.03.2021
ARMIN Sinančević je u odsustvu Ivane Španović, Asmira Kolašinca i Strahinje Jovančevića naša najveća nada na dvoranskom EP u Torunu. Rekorder Srbije u bacanju kugle danas (11.18) će u kvalifikacijama pokušati da izbori finale, koje je na… »

Vesti dana »