Povezane vesti

Francuz kalja ugled tenisa: Per pljuvao po terenu i pravio namerne servis greške! (video)

Hot sport 05.03.2021
Benoa Per je napravio skandal nakon poraza u osmini finala. Turnir u Buenos Ajresu je izgledao sasvim normalno, kao i svaki drugi, ali onda je francuski teniser napravio skandal. Benoa Per je poražen od Fransiska Serundola rezultatom 6:4, 3:6, 1:6. On se… »

Per u prepoznatljivom elementu: Pljuvao na teren, potom namerno pravio servis greške (video)

Večernje novosti 05.03.2021
FRANCUSKI teniser Beona Per važi za jednog od najkontroverznijih. Na turnir u Buenos Ajresu je pokazao da mu pravljenje ispada nije retkost. On je prvi ispad imao tokom drugog seta. Nije bio zadovoljan posle jedne sudijske odluke, pa je pljunuo trag gde… »

Bezobrazluk i sramno ponašanje Pera – pljuvao, svađao se i gubio namerno (VIDEO)

Vesti online 05.03.2021
Da li nas išta više može iznenaditi kada je u pitanju Benoa Per? Francuz je u četvrtak uveče igrao protiv Franciska Serundola u osmini finala ATP turnira u Buenos Ajresa. Izgubio je posle preokreta – 6:4, 3:6, 1:6. Nije čudo što je izgubio, s… »

Sramno! SAD je preterao - namerno izgubio meč! Pljuvao, drao se i poručio ATP - Imam novca da platim kaznu! (video)

Mondo 05.03.2021
Francuz probija sve granice svojih "ludila". Francuz probija sve granice svojih "ludila". Benoa Per je skandal majstor! Navikli smo da od francuskog tenisera viđamo svašta, ali ono što je u četvrtak uradio u Buenos Ajresu bilo je mnogo i za njegove… »

Sramno: Svađao se sa sudijom, pa pljunuo na teren VIDEO

Nova 05.03.2021
Francisko Serundol je savladao Benou Pera sa 4:6, 6:3, 6:1 u osmini finala Buenos Ajresa, ali je meč ostao u senci sramnog ponašanja francuskog tenisera. Bezobrazluk Francuza zaista ne poznaje granice, pa on nastavlja sa ispadima. Ovog puta je odlučio… »

Vesti dana »