Повезане вести
Пиксијев први списак, има много више изненађења!
Спортске.нет 05.03.2021
Нови селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић, саопштио је данас свој први списак за старт квалификационог циклуса за Мундијал 2022. Као што је најављено, Пикси је направио неколико мање и више очекиваних… »
Гајић: Посебна је част када Пикси позове
Нова 05.03.2021
"Пресрећан сам и велика ми је част што сам поново добио позив за национални тим Србије. Сваки играч се потајно нада да ће бити позван у репрезентацију и то је за мене једна радосна вест", рекао је десни бек Црвене звезде Милан… »
Марко Петковић за Моззарт Спорт: Увек сам веровао
Моззарт спорт 05.03.2021
Не дешава се често да међу репрезентативцима Србије буде неко ко не игра за Црвену звезду, Партизан или неки инострани клуб, али је Драган Стојковић својим првим списком у улози селектора решио да одступи од уобичајеног. Позвао… »
Пикси објавио први списак: Позван Марко Петковић! Ту су и Илић, Крстичић, Рачић...
Моззарт спорт 05.03.2021
Нови селектор направио неколико изненађења. Дуго чекани списак новог српског селектора Драгана Стојковића Пиксија је данас и званично објављен. Нова ера у репрезентацији Србије је почела баш као што је Пикси и најавио –… »
Стојковић објавио списак играча за уводне мечеве у квалификацијама за СП
Данас 05.03.2021
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић изабрао је данас играче за уводне мечеве у квалификацијама за Светско првенство у Катару 2022. године. На списку Стојковића за утакмице са Републиком Ирском, Португалом и… »
Први пиксијев списак! Велико изненађење - бек ТСЦ-а! Нема Коларова, Матића, Миливојевића, Љајића...
Мондо 05.03.2021
На ове играче селектор рачуна! На ове играче селектор рачуна! Србија је дочекала новог селектора Драгана Стојковића Пиксија, а заједно са њим и нови састав репрезентације! Легенда српског фудбала објавио је списак "орлова" за… »
Први пиксијев списак: Ту су Рачић, Илић, Петковић, нема Коларова и Миливојевића
Вечерње новости 05.03.2021
ДРАГАН Стојковић Пикси објавио је први списак као селектор репрезентације Србије. Има доста изненађења. На њему нема Луке Миливојевића и досадашњег капитена Александра Коларова. На списку се налазе Марко Петковић, Милан Гајић… »
Пиксијев први списак: Србија без Коларова, има изненађења
Нова 05.03.2021
Драган Стојковић Пикси саопштио је први списак као селектор репрезентације Србије, пред окупљање и озбиљне такмичарске изазове који их чекају на старту квалификација за Мундијал 2022. у Катару. Већ 24. марта Србија чека Ирску… »
Прве Стојковићеве жртве: Коларов, Миливојевић, Љајић, Максимовић…
Моззарт спорт 05.03.2021
Нема ни Мараша, Ранђеловића, Здјелара, Алексића, Милуновића, Ђурђевића…. Најавио је Драган Стојковић изненађења и испунио обећано позивањем у тим младих снага попут Ивана Илића, Уроша Рачића и Андрије Живковића, али и неких… »
Пиксијев списак: Нема Коларова, позвани Петковић и Гајић
Н1 Инфо 05.03.2021
Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић изабрао је играче за уводне мечеве у квалификацијама за Првенство света у Катару 2022. године. Србија 24. марта игра у Београду са Републиком Ирском, три дана касније ривал је… »
Реновирана репрезентација Србије! Драган Стојковић Пикси саопштио списак играча на које рачуна у борби за Мундијал!
Спортал блиц 05.03.2021
Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић изабрао је играче за уводне мечеве у квалификацијама за Првенство света у Катару 2022. године. Србија се 24. марта састаје у Београду са Републиком Ирском, три дана касније ривал је… »
Време је за Пиксијев први списак, спремни за изненађења?!
Спортске.нет 05.03.2021
Драган Стојковић данас ће објавити списак играча за квалификационе утакмице против Ирске, Португалије и Азербејџана. Само два дана након промоције, нови селектор Драган Стојковић саопштиће свој први списак играча на ком ће бити… »
Пикси бира за успешан почетак - Отписани Миливојевић, Љајић и Максимовић
Спортски журнал 05.03.2021
Драган Стојковић данас ће објавити списак играча за квалификационе утакмице против Ирске, Португалије и Азербејџана. Само два дана после промоције на селекторску функцију Драган Стојковић, како је сам најавио, објавиће списак… »
Вести дана »

Вучић у Јапану: Најважније да у ери великих турбуленција сачувамо мир, слободу и јединство
Еуроневс пре 25 минутајош 8 повезаних

Хитна помоћ није стала: Тешка ноћ у Београду, 10 повређених у саобраћајним незгодама
Блиц пре 41 минутајош 7 повезаних