Povezane vesti

Dva pozitivna testa u Zvezdi: Italijani izolovani

N1 Info 05.03.2021
Srpski šampion Crvena zvezda objavio je u petak da su dvojica prvotimaca tog kluba pozitivni na koronavirus – Dijego Falčineli i Filipo Falko su izolovani smesta po dobijanju simptoma, a potom su dobili i pozitivne testove. Pozitivne slučajeve… »

Zvezda potvrdila: Dvojica Italijana pozitivna na virus korona

Večernje novosti 05.03.2021
FUDBALSKI klub Crvena zvezda obaveštava javnost da su prvotimci crveno-belih Dijego Falćineli i Filipo Falko pozitivni na virus korona. Čim su osetili prve simptome dvojica Italijana su odmah testirani, a potom bili i u potpunoj izolaciji u odnosu na… »

Zvezda: Falćineli i Falko pozitivni na koronavirus

Novi magazin 05.03.2021
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da su prvotimci tog kluba Dijego Falćineli i Filipo Falko pozitivni na koronavirus. "Čim su osetili prve simptome Falćineli i Falko su odmah testirani, a potom bili i u potpunoj izolaciji u odnosu na… »

Stigla potvrda iz kluba: Dva bitna igrača Zvezde pozitivna na korona virus!

Hot sport 05.03.2021
Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da su Dijego Falćineli i Filipo Falko pozitivni na korona virus. Crvena zvezda je potvrdila da su Dijego Falćineli i Filipo Falko pozitivni na korona virus. Čim su osetili prve simptome Falćineli i… »

Falćineli i Falko pozitivni na korona virus

Dnevnik 05.03.2021
BEOGRAD: Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da su prvotimci Dijego Falćineli i Filipo Falko pozitivni na korona virus. Čim su osetili prve simptome Falćineli i Falko su odmah testirani, a potom bili i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak… »

Falćineli i Falko pozitivni na korona virus

Sportski žurnal 05.03.2021
Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je saopštenjem javnost da su prvotimci crveno-belih Dijego Falćineli i Filipo Falko pozitivni na korona virus. - Čim su osetili prve simptome Falćineli i Falko su odmah testirani, a potom bili i u potpunoj… »

Zvezda u problemu, opet korona virus: Zaražena dvojica Italijana, nisu igrali od Milana - oglasio se i klub

Mondo 05.03.2021
Nije ih bilo pre par dana u Senti. Nije ih bilo pre par dana u Senti. Novi problemi za Crvenu zvezdu. Imali su crveno-beli jesenas problema sa korona virusom, a sada je njihov italijanski tandem zaražen. Dijego Falćineli i Filipo Falko pozitivni su na… »

Potvrda iz Zvezde, tandem u izolaciji zbog korone!

Sportske.net 05.03.2021
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštila je da su Dijego Falćineli i Filipo Falko pozitivni na korona virus. Kako je saopšteno na sajtu kluba, dvojica Italijana su izolaciji i osećaju se dobro. "Čim su osetili prve simptome Falćineli i Falko su odmah… »

Korona pokosila Zvezdine Italijane

Mozzart sport 05.03.2021
Dijego Falčineli i Filipo Falko u četvrtak dobili pozitivan test. Oporavio se Aleksandar Katai, čak je Zvezdin kreativac počeo meč u Senti, Mirko Ivanić je ekspresno zalečio povredu mišića, u kadar se brzo vratio i Veljko Nikolić. Ali nova… »

Zvezda potvrdila: Falčineli i Falko pozitivni

B92 05.03.2021
Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje povodom situacije sa Dijegom Falčinelijem i Filipom Falkom. Kako smo ranije preneli, Zvezdini Italijani osećali su simptome koronavirusa, zbog čega su propustili utakmice sa TSC-om i Proleterom. Sada su… »

Zvezdini Italijani imaju koronu, Falčineli i Falko van tima

Nova 05.03.2021
Fudbalski klub Crvena zvezda potvrdio je da su Dijego Falčineli i Filipo Falko pozitivni na koronavirus. “Čim su osetili prve simptome Falćineli i Falko su odmah testirani, a potom bili i u potpunoj izolaciji u odnosu na ostatak tima. Nažalost nalaz… »

Loše vesti za zvezdu: Šampion Srbije u narednom periodu ne može da računa na Italijane

Blic sport 05.03.2021
Prvak Srbije u fudbalu nastupaće oslabljen u narednom periodu. Kako je saopštila , njeni prvotimici iz Italije Dijego Falćineli i Filipe Falko pozitivni su na SARS-CoV-2 tip koronavirusa. Evo šta su o tome poručili u klupskom saopštenju s… »

Šampion u problemu: Dva Zvezdina stranca pozitivna na koronu!

Večernje novosti 04.03.2021
CRVENA zvezda u narednom periodu neće moći da računa na dvojicu stranaca. Kako "Informer" prenosi. Dijego Falćineli i Filipo Falko bili su pozitivni na korona virus, te iz tog razloga nistu nastupali protiv TSC u Senti. Smatralo se da su od Dejana… »

Vesti dana »