Povezane vesti

Čabi Deru doživotna za ubistva u Budimpešti i Amsterdamu

Dnevnik 05.03.2021
BEOGRAD: Čaba Der osuđen je u Budimpešti na doživotni zatvor zbog dva ubistva izvršena u Budimpešti i Amsterdamu, potvrdio je Tanjugu njegov beogradski advokat Milan Drača. U pitanju su ubistvo mađarskog biznismena Lasla V. u Budimpešti i u… »

Čaba Der osuđen na doživotni zatvor

Radio 021 05.03.2021
Čaba Der osuđen je u Mađarskoj na doživotni zatvor, javljaju beogradski mediji. Der se u Srbiji tereti za ubistvo Nebojše Markovića na Banovom Brdu 5. januara 2019. godine i sudi mu se u odsustvu, jer je nakon hapšenja izručen Mađarskoj. Nikada… »

Šta je ubica Čaba Der govorio o Vučiću: Svojim metodama hteo sam da olakšam borbu protiv kriminala

Radio 021 05.03.2021
"Hvala Aleksandru Vučiću što štiti srpski narod, srpske interese i što se hrabro i odlučno bori protiv korupcije. Da smo imali Aleksandra Vučića devedesetih godina i početkom dvehiljaditih, sve bi bilo drugačije." Ovo nije izjava nekog SNS… »

Čaba Der osuđen na doživotni zatvor

Politika 05.03.2021
Osuđivani kriminalac Čaba Der osuđen je u Mađarskoj na doživotni zatvor, javljaju beogradski mediji. Der se u Srbiji tereti za ubistvo Nebojše Markovića na Banovom Brdu 5. januara 2019. godine i sudi mu se u odsustvu, jer je nakon hapšenja… »

Čaba Der osuđen na doživotnu robiju: Ebo gde će služiti kaznu

Pravda 05.03.2021
Osuđivani prestupnik Čaba Der osuđen je u Mađarskoj na doživotni zatvor, javljaju beogradski mediji. Der se u Srbiji tereti za ubistvo Nebojše Markovića na Banovom Brdu 5. januara 2019. godine i sudi mu se u odsustvu, jer je nakon hapšenja… »

Čaba Der osuđen na doživotnu robiju

B92 05.03.2021
Plaćeni ubica Čaba Der osuđen je na doživotnu robiju pred sudom u Budimpešti. U pitanju je prvostepena presuda, a Der će, prema mađarskim zakonima, moći da zatraži uslovnu kaznu nakon 40 godina. Der je osuđen za ubistvo jednog Hrvata u julu… »

Čaba Der osuđen na doživotni zatvor

N1 Info 05.03.2021
Čaba Der osuđen je u Mađarskoj na doživotni zatvor. Der je osuđen zbog ubistva mađarskog biznismena Lasla V. u Budimpešti i hrvatskog državljanina Ivana Serdarušića u Amsterdamu, prenosi Tanjug. Presuda je prvostepena. On se u Srbiji tereti za… »

Čaba Der osuđen na doživotnu robiju! Nasmejani ubica kriv za monstruozne zločine

Mondo 05.03.2021
Sud u Budimpešti doneo presudu. Sud u Budimpešti doneo presudu. Plaćeni ubica Čaba Der, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, pred sudom u Budimpešti osuđen je na doživotnu robiju. Prvostepena presuda je objavljena u sredu, a Čeba Der prema… »

Čaba Der osuđen na doživotni zatvor

RTS 05.03.2021
Čaba Der osuđen je u Budimpešti na doživotni zatvor zbog dva ubistva izvršena u Budimpešti i Amsterdamu, potvrdio je "Tanjugu" njegov beogradski advokat Milan Drača. U pitanju su ubistvo mađarskog biznismena Lasla V. u Budimpešti i hrvatskog… »

Evo ko je Čaba Der: Krvava biografija plaćenog ubice koji je dobio nalog da ubije Vučića

Večernje novosti 05.03.2021
PLAĆENI ubica Čaba Der, prema nezvaničnim saznanjima, danas je pred sudom u Budimpešti osuđen na doživotnu robiju. Javnost u Srbiji je bila šokirana brutalnom likvidacijom koju je Der izveo na Banovom brdu 2018. godine, kada je bez maske i s… »

Čaba Der osuđen u Mađarskoj na doživotni zatvor

RTV 05.03.2021
BUDIMPEŠTA - Osuđivani prestupnik Čaba Der osuđen je u Mađarskoj na doživotni zatvor, javljaju beogradski mediji. Der se u Srbiji tereti za ubistvo Nebojše Markovića na Banovom Brdu 5. januara 2019. godine i sudi mu se u odsustvu, jer je nakon… »

Kurir saznaje: Nasmejani ubica Čaba Der osuđen na doživotnu robiju

Kurir 05.03.2021
Plaćeni ubica Čaba Der (40), prema nezvaničnim saznanjima Kurira, pred sudom u Budimpešti osuđen je na doživotnu robiju. Prvostepena presuda je objavljena u sredu, a Čeba Der prema mađarskom zakonu uslovni otpust može da traži posle 40 godina… »

S: osmehom na licu izrešetao šuraka Aleksandra Šarca: Plaćeni ubica Čaba Der osuđen na doživotnu robiju

Blic 05.03.2021
Plaćeni ubica Čaba Der osuđen je u Mađarskoj na doživotni zatvor, nezvanično saznaje "Blic". Čaba Der je u Srbiji poznat kao "nasmejani ubica" jer je sigurnosna kamera snimila kako se smeje svojoj žrtvi Nebojši Markoviću u Beogradu sekund pre… »

Čaba Der osuđen na doživotni zatvor

Nova 05.03.2021
Sud u Mađarskoj osudio je višestrukog plaćenog ubicu Čabu Dera na doživotni zatvor, saznaje Nova.rs. Presuda je prvostepena, a Der je osuđen zbog više ubistava, za koja su ga teretile mađarske vlasti. Podsetimo, Čaba Der je u žižu javnosti… »

Od sitnog lopova do plaćenog ubice: Evo ko je Čaba Der! Detalji iz debelog dosijea šokirali su Srbiju!

Kurir 05.03.2021
BEOGRAD - Javnost u Srbiji bila je šokirana na samom početku 2019. godine i to zbog brutalne likvidacije koju je na Banovom brdu izveo plaćeni ubica čaba Der, kada je bez maske i s osmehom na licu, prišao Nebojši Markoviću u ulici Rajka od Rasine u… »

Vesti dana »