Povezane vesti
Kancelarija za KiM: Ostvarili smo deci želju da dođu i čestitaju Vučiću rođendan
N1 Info 05.03.2021
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ugostio je danas u Beogradu decu iz Gračanice i s njima obišao novi spomenik Stefanu Nemanji. Petković je u razgovoru sa decom istakao koliko je značajna istorijska ličnost bio Stefan Nemanja za… »
Petković: Deca sa KiM tražila da dođu na Vučićev rođendan
Nova 05.03.2021
Ovu posetu su samoinicijativno pokrenula deca iz Gračanice u želji da dođu u Beograd na današnji dan, kako bi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću čestitali rođendan, a Kancelarija za Kosovo i Metohiju im je pomogla da svoju želju i ostvare i… »
Vučić ko Tito: Deca mu pevaju za rođendan, a TV prenosi
Nova 05.03.2021
Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas je rođendan, a ovom prilikom su mu kao nekada davno jednom drugom predsedniku, čestitala deca iz Gračanice, uz pesmu, tortu i čestitke. Vučić se na Instagramu pohvalio da mu je ovo najlepša čestitka, a snimak na… »
Divan dan
Nova 05.03.2021
Beograd 05.03.2021. "Najlepšu tortu i poklone, uz moje najbliže, donela su mi deca sa Kosova i Metohije. Ovi anđeli sa svojim roditeljima žive u Gračanici i vole Srbiju beskrajno mnogo. Hvala im na divnoj pesmi i velikom srcu!", napisao je predsednik… »
Najlepši poklon za predsednika: Pogledajte kako je dečiji hor čestitao rođendan Vučiću (foto/video)
Večernje novosti 05.03.2021
GRAĐANI Srbije, zvaničnici širom sveta, članovi SNS, Vlade Srbije i ostali čelnici u političkom životu Srbije danas upućuju rođendanske čestitke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas puni 51. godinu. Rođen je 5… »
Vučić danas slavi 51. rođendan: Najlepši poklon donela su mi deca sa KiM
Blic 05.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji danas slavi 51. rođendan, oglasio se na svom profilu "Buducnostsrbijeav" na Instagramu. - Najlepšu tortu i poklone, uz moje najbliže, donela su mi deca sa Kosova i Metohije. Ovi anđeli sa svojim roditeljima žive u… »
Vučić: Hvala deci iz Gračanice!
Dnevnik 05.03.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je najlepši poklon za 51. rođendan dobio od dece sa Kosova i Metohije. Na Instagram profilu "Budućnostsrbijeav" objavljene su fotografije susreta i video snimak na kome se vidi kako deca iz… »
Prošli mu je bio jubilarni, A evo šta je sve dosad dobijao na dar: Knjige, šarplaninca, doboš-tortu! Vučiću danas rođendan…
Kurir 05.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas puni 51. godinu. Rođen je 5. marta 1970. u Beogradu. Osnovnu školu završio je u Novom Beogradu, zatim Zemunsku gimnaziju a diplomirao je na Pravnom fakultetu. Otac je troje dece. Dužnost predsednika Republike… »
Vesti dana »
Posle hladnog jutra, tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 49 minutajoš 15 povezanih
(Anketa) Da li vam se dopadaju nastupi takmičara iz drugog polufinala? Favoriti se plasirali u finale, a ima i iznenađenja
Kurir pre 0 minutajoš 9 povezanih
Drugi dan posete Kazahstanu: Posle svečanog dočeka Vučić se sastao sa predsednikom Tokajevim
RTV pre 15 minutajoš 4 povezane
Od šećera 20 do šok sobe: Kako su hronične bolesti i teška upala pluća ugrozile život Ivice Dačića
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih