Повезане вести

Канцеларија за КиМ: Остварили смо деци жељу да дођу и честитају Вучићу рођендан

Канцеларија за КиМ: Остварили смо деци жељу да дођу и честитају Вучићу рођендан

Н1 Инфо 05.03.2021
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић угостио је данас у Београду децу из Грачанице и с њима обишао нови споменик Стефану Немањи. Петковић је у разговору са децом истакао колико је значајна историјска личност… »
Петковић: Деца са КиМ тражила да дођу на Вучићев рођендан

Петковић: Деца са КиМ тражила да дођу на Вучићев рођендан

Нова 05.03.2021
Ову посету су самоиницијативно покренула деца из Грачанице у жељи да дођу у Београд на данашњи дан, како би председнику Србије Александру Вучићу честитали рођендан, а Канцеларија за Косово и Метохију им је помогла да своју… »
Вучић ко Тито: Деца му певају за рођендан, а ТВ преноси

Вучић ко Тито: Деца му певају за рођендан, а ТВ преноси

Нова 05.03.2021
Председнику Србије Александру Вучићу данас је рођендан, а овом приликом су му као некада давно једном другом председнику, честитала деца из Грачанице, уз песму, торту и честитке. Вучић се на Инстаграму похвалио да му је ово… »
Диван дан

Диван дан

Нова 05.03.2021
Београд 05.03.2021. "Најлепшу торту и поклоне, уз моје најближе, донела су ми деца са Косова и Метохије. Ови анђели са својим родитељима живе у Грачаници и воле Србију бескрајно много. Хвала им на дивној песми и великом срцу!"… »
Вучић данас слави 51. рођендан: Најлепши поклон донела су ми деца са КиМ

Вучић данас слави 51. рођендан: Најлепши поклон донела су ми деца са КиМ

Блиц 05.03.2021
Председник Србије Александар Вучић, који данас слави 51. рођендан, огласио се на свом профилу "Будуцностсрбијеав" на Инстаграму. - Најлепшу торту и поклоне, уз моје најближе, донела су ми деца са Косова и Метохије. Ови анђели са… »
Вучић: Хвала деци из Грачанице!

Вучић: Хвала деци из Грачанице!

Дневник 05.03.2021
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је најлепши поклон за 51. рођендан добио од деце са Косова и Метохије. На Инстаграм профилу "Будућностсрбијеав" објављене су фотографије сусрета и видео снимак на… »
Најлепши поклон за председника: Погледајте како је дечији хор честитао рођендан Вучићу (фото/видео)

Најлепши поклон за председника: Погледајте како је дечији хор честитао рођендан Вучићу (фото/видео)

Вечерње новости 05.03.2021
ГРАЂАНИ Србије, званичници широм света, чланови СНС, Владе Србије и остали челници у политичком животу Србије данас упућују рођенданске честитке председнику Србије Александру Вучићу. Председник Србије Александар Вучић данас пуни… »
Прошли му је био јубиларни, А ево шта је све досад добијао на дар: Књиге, шарпланинца, добош-торту! Вучићу данас рођендан…

Прошли му је био јубиларни, А ево шта је све досад добијао на дар: Књиге, шарпланинца, добош-торту! Вучићу данас рођендан…

Курир 05.03.2021
Председник Србије Александар Вучић данас пуни 51. годину. Рођен је 5. марта 1970. у Београду. Основну школу завршио је у Новом Београду, затим Земунску гимназију а дипломирао је на Правном факултету. Отац је троје деце. Дужност… »

Вести дана »