Повезане вести

"Одредите ми притвор, није проблем": Погледајте снимак из суднице током рочишта Дарку Елезу (видео)

"Одредите ми притвор, није проблем": Погледајте снимак из суднице током рочишта Дарку Елезу (видео)

Блиц 05.03.2021
У Суду БиХ одржано је рочиште по предлогу Тужилаштва БиХ да се изрученом Дарку Елезу, одреди једномесечни притвор. Суд је у међувремену донео одлуку и Елезу је одређен притвор. Тужилац Дубравко Чампара затражио је притвор због… »
Дарко Елез на рочишту: Нађете барем један доказ да сам убио Тигра и пристајем на 40 година робије

Дарко Елез на рочишту: Нађете барем један доказ да сам убио Тигра и пристајем на 40 година робије

Блиц 05.03.2021
У Суду БиХ јутрос је одржано рочиште по предлогу Тужилаштва БиХ да се изрученом Дарку Елезу, одреди једномесечни притвор. Тужилац Дубравко Чампара затражио је притвор због, како је рекао, страха од бекства, утицаја на сведоке и… »
Елез: Ако докажете да сам убио Тигра, нек робијам 40 година

Елез: Ако докажете да сам убио Тигра, нек робијам 40 година

Нова 05.03.2021
Дарко Елез саслушан је данас у суду БиХ по налогу тужилаштва, а како преносе тамошњи медији, тужилац је предложио да му се одреди притвор до 30 дана. Елез је негирао умешаност у убиствима за које се сумњичи - ликвидације Синише… »
Опасни криминалац занемео на саслушању: Елез негира да има везе са језивим убиствима: Остојић ликвидиран са три хица, Тигар…

Опасни криминалац занемео на саслушању: Елез негира да има везе са језивим убиствима: Остојић ликвидиран са три хица, Тигар…

Блиц 04.03.2021
Дарко Елез приликом саслушања у Сарајеву негирао је да је имао било какве везе са убиствима Синише Миличевића Тигра и Милоша Остојића, на подручју Источног Сарајева, открива „ЕуроБлиц“. Наш извор појашњава, да је Елез пред само… »

Вести дана »