Povezane vesti
Otkrivamo kako čola provodi dane: Život mega zvezde u ruhu običnog čoveka: Ovako to izgleda kada se ugase kamere
Blic 05.03.2021
Popularnog Čolu, zatekli smo bez vozača kako sam obavlja svakodnevne obaveze, a za razliku od brojnih kolega, nema obezbeđenje niti se na bilo koji način razlikuje od drugih građana Srbije. I pored ogromne slave na prostorima bivše Jugoslavije, silnih… »
Kako je čola u 70. Godini kao mladić? Svi znamo da voli da šeta i trći po Košutnjaku a evo šta pije i koji je njegov važan…
Kurir 05.03.2021
Zdravko Čolić sam obavlja svoje svakodnevne obaveze, a za razliku od brojnih kolega, nema obezbeđenje niti se na bilo koji način razlikuje od drugih. Iako još vlada pandemija korona virusa Zdravko je rešio da obaveze sam završava, većinu vremena provodi… »
Vesti dana »

Ruska ambasada u Londonu o incidentu sa dronovima u Poljskoj: Kontraargumenti nam nisu predstavljeni
Sputnik pre 10 minutajoš 31 povezana

Poljoprivrednici: „Dajemo državi 10 dana da ispuni zahteve ili se protesti šire“
Ozon press pre 55 minutajoš 44 povezane

Ruska Spoljna obaveštajna služba optužila EU da za 1. novembar sprema "Majdan" u Srbiji
Novi magazin pre 45 minutajoš 18 povezanih

Studenti tvrde da je policija koristila zabranjeni CN gas u Kampusu, MUP demantuje
Luftika pre 4 satijoš 10 povezanih

Vremenska prognoza za utorak, 16. septembar: Pretežno sunčano i toplo, uveče kiša
Novi magazin pre 4 satijoš 30 povezanih