Povezane vesti
Otkrivamo kako čola provodi dane: Život mega zvezde u ruhu običnog čoveka: Ovako to izgleda kada se ugase kamere
Blic 05.03.2021
Popularnog Čolu, zatekli smo bez vozača kako sam obavlja svakodnevne obaveze, a za razliku od brojnih kolega, nema obezbeđenje niti se na bilo koji način razlikuje od drugih građana Srbije. I pored ogromne slave na prostorima bivše Jugoslavije, silnih… »
Kako je čola u 70. Godini kao mladić? Svi znamo da voli da šeta i trći po Košutnjaku a evo šta pije i koji je njegov važan…
Kurir 05.03.2021
Zdravko Čolić sam obavlja svoje svakodnevne obaveze, a za razliku od brojnih kolega, nema obezbeđenje niti se na bilo koji način razlikuje od drugih. Iako još vlada pandemija korona virusa Zdravko je rešio da obaveze sam završava, većinu vremena provodi… »
Vesti dana »
Večeras protest u Čačku zbog koncerta na trgu povodom dočeka srpske Nove godine
N1 Info pre 45 minutajoš 35 povezanih
"Oštećeni Građani imaju pravo na nadoknadu štete": Oglasio se Ivica Dačić o situaciju u mestima gde je zbog snega i leda vanredna situacija
Blic pre 30 minutajoš 26 povezanih
Počeo transport sirove nafte iz Hrvatske do rafinerije u Pančevu
Slobodna Evropa pre 30 minutajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić o dolasku delegacije Evropskog parlamenta: Neću da se sretnem s njima, ne pada mi na pamet da gubim vreme
Nova pre 2 satajoš 21 povezana