Povezane vesti
Crna italijanska statistika: Prošle godine najviše umrlih od Drugog svetskog rata
Blic 05.03.2021
Italija je registrovala više smrtnih slučajeva 2020. godine nego bilo koje druge godine od Drugog svetskog rata, što sugeriše da je kovid-19 prouzrokovao hiljade smrtnih slučajeva više nego što se zvanično smatra. Prema podacima Zavod za statistiku… »
Korona bilans: U Italiji najviše umrlih od II svetskog rata
Nova 05.03.2021
Italija je registrovala više smrtnih slučajeva 2020. godine nego bilo koje druge godine od Drugog svetskog rata, što sugeriše da je kovid-19 prouzrokovao hiljade smrtnih slučajeva više nego što se zvanično smatra. Prema podacima Zavod za statistiku… »
Najgora godina od Drugog svetskog rata: Italija u 2020. registrovala 746.146 smrtnih slučajeva
Večernje novosti 05.03.2021
ITALIJA je registrovala više smrtnih slučajeva 2020. godine nego bilo koje druge godine od Drugog svetskog rata, što sugeriše da je kovid-19 prouzrokovao hiljade smrtnih slucajeva više nego što se zvanično smatra. Prema podacima Zavod za statistiku… »
Vesti dana »
Podsetite se sistema takmičenja - Zvezda ostala bez prvog mesta u AdmiralBet ABA ligi
Sportske.net pre 4 minutajoš 25 povezanih
Đoković: "Siguran sam da ćemo se Alkaras i ja videti još mnogo puta u narednih 10 godina!"
B92 pre 1 satjoš 69 povezanih
Zelenski najavio naredni trilateralni sastanak o Ukrajini za 4. i 5. februar u Abu Dabiju
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Stiglo skoro milion i po prijava za upis nelegalnih objekata
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 18 povezanih