Povezane vesti
Čuveni hrvatski fudbaler se slomio na komemoraciji oca, legendardnog trenera: Naučio si me kako da budem Purger i Hrvat /video/…
Sportal blic 05.03.2021
se oprostio od svog oca , U čast legendarnog hrvatskog fudbalera i trenera, upriličena je komemoracija, na kojoj je posebno potresan i emotivan bio govor Nika Kranjčara, njegovog sina i takođe uspešnog hrvatskog fudbalera, koji je bio nikad emotivniji i… »
Odlazak hrvatske legende, sin Cica Kranjčara rasplakao sve
Nova 05.03.2021
U Zagrebu je održana komemoracija povodom smrti legende jugoslovenskog i hrvatskog fudbala Zlatka Kranjčara. Posle brojnih govornika koji su se emotivno i biranim rečima opraštali od legendarnog Cice, na red je došao i njegov sin Niko koji je u suzama… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 18 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana