Povezane vesti
Luka Jović: Nemam snage za 90 minuta, na kraju sezone ćemo videti kakva mi je budućnost
Vesti online 05.03.2021
Povratak Luke Jovića u Ajntraht iz Frankfurta može da se okarakteriše kao pun pogodak, mada je srpski napadač daleko od one forme koju je imao u prvom mandatu u ovom klubu. Povratak u Ajntraht Fitnes Poteškoće da uđe u startnu postavu Budućnost. U… »
Luka Jović iskreno: Nemam snage za 90 minuta fudbala, povratak u Ajntraht korak napred za mene...
Mozzart sport 05.03.2021
“Ne znam da li ću ostati u Ajntrahtu i sledeće sezone, o tome ću kada dođe leto. Ali, sve je moguće...“. Povratak Luke Jovića u Ajntraht ispostavio se kao pametan izbor, uprkos tome što srpski reprezentativac ni na staroj adresi ne dobija toliko veliku… »
Vesti dana »

Bruto devizne rezerve NBS na kraju avgusta 28,6 miliona evra, zlatne rezerve povećane
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 2 satajoš 20 povezanih

Ubistvo čarlija kirka pomerilo je svet: Kako je atmosfera linča inspirisala ubicu da izvrši svirepi zločin?
Mondo pre 17 minutajoš 24 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 12 minutajoš 16 povezanih

Spremite se za snažno nevreme, očekuje nas potop RHMZ upozorava, večeras ove delove zemlje čekaju kiša, vetar i grad
Alo pre 47 minutajoš 34 povezane