Povezane vesti
Luka Jović: Nemam snage za 90 minuta, na kraju sezone ćemo videti kakva mi je budućnost
Vesti online 05.03.2021
Povratak Luke Jovića u Ajntraht iz Frankfurta može da se okarakteriše kao pun pogodak, mada je srpski napadač daleko od one forme koju je imao u prvom mandatu u ovom klubu. Povratak u Ajntraht Fitnes Poteškoće da uđe u startnu postavu Budućnost. U… »
Luka Jović iskreno: Nemam snage za 90 minuta fudbala, povratak u Ajntraht korak napred za mene...
Mozzart sport 05.03.2021
“Ne znam da li ću ostati u Ajntrahtu i sledeće sezone, o tome ću kada dođe leto. Ali, sve je moguće...“. Povratak Luke Jovića u Ajntraht ispostavio se kao pametan izbor, uprkos tome što srpski reprezentativac ni na staroj adresi ne dobija toliko veliku… »
Vesti dana »
Toplotni talas u Srbiji i regionu: Ekstremne temperature do 39 stepeni i upozorenja na požare
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 62 povezane
Rubio u Bahreinu na razgovorima sa zvaničnicima: Traži podršku Zaliva za sporazum SAD i Irana
Večernje novosti pre 1 satjoš 113 povezane
"Bravooo" Estrada u transu zbog pobede Bosne i Hercegovine na Svetskom prvenstvu, stižu milioni u BiH: Evo od koga pljušte čestitke
Blic pre 8 satijoš 135 povezanih
U Srbiji prosećna neto zarada u aprilu bila 121.805 dinara
Serbian News Media pre 59 minutajoš 20 povezanih