Повезане вести

Коновалов: Освојио сам титулу са поломљеним ребром

Коновалов: Освојио сам титулу са поломљеним ребром

Спортски журнал 06.03.2021
Александар Коновалов је до сада шест пута био профи првак света, исто толико пута и аматерски, од чега двапут у јуниорској категорији, уз бројне медаље, пехаре и појасе са Светских и Европских првенстава, Гран прија, митинга и… »
Коновалов: Постао сам шампион света с поломљеним ребром

Коновалов: Постао сам шампион света с поломљеним ребром

Нова 06.03.2021
"Титулу шампиона света победом против Португалца Андреа Сантоша освојио сам са поломљеним ребром", признао је дан после тријумфа најбољи српски кик боксер Александар Коновалов. “Трпео сам болове и крио од свих, а највише од… »
Светски шампион јачи од повреде и Португалца: ‘Тукао сам се са сломљеним ребром’

Светски шампион јачи од повреде и Португалца: ‘Тукао сам се са сломљеним ребром’

Хот спорт 06.03.2021
Александар Коновалов је званично најтрофејнији ВАКО кик боксер на свету. Александар Коновалов од првог минута доминирао је против сјајног Португалца, европског првака Андре Сантоша у мечу за упражњену титулу професионалног… »
Коновалов поново шампион света

Коновалов поново шампион света

Спортски журнал 06.03.2021
Коновалов је богатој колекцији додао још један појас намењен професионалном прваку света ВАКО ПРО федерације, који до вечерас није имао власника. Српски кик боксер Александар Коновалов поново је шампион света, након што је синоћ… »

Вести дана »