Povezane vesti

U Srbiji na snazi vikend restrikcije, 3.519 novozaraženih

Glas Amerike 06.03.2021
BEOGRAD — U Srbiji je registrovano još 3.519 zaraženih koronavirusom na 13.087 testiranih uzoraka, pokazuju zvanični podaci. Umrlo je još 17 osoba. Na bolničkom lečenju su 4.182 pacijenta, a na respiratorima je 169 osoba. Od subote u podne do… »

Tačno godinu dana korone u Srbiji; "Tražićemo pooštravanje mera" VIDEO/FOTO

B92 06.03.2021
U Srbiji je od početka pandemije koronavirusa zabeleženo ukupno 478.878 slučajeva, a preminulo je 4.525 pacijenata. Pre tačno godinu dana, 6. marta 2020, registrovan je prvi slučaj koronavirusa u Srbiji. On je potvrđen kod muškarca iz Bačke… »

Ugostitelji ogorčeni zbog novih mera Kriznog štaba: Kako smo to uvek mi krivi?

N1 Info 06.03.2021
Od podneva do ponedeljka u šest časova na snazi su pooštrene mere zbog epidemije koronavirusa. Prema odluci Kriznog štaba tokom ta 42 sata mogu da rade samo prehrambene prodavnice, apoteke i benzinske pumpe. Međutim, zbog nedovoljno jasne poruke na… »

Od podne do ponedeljka zatvaranje radnji i restorana

RTV 06.03.2021
BEOGRAD - Od podne do ponedeljka zatvaranje radnji i restorana. Učenici srednjih škola od ponedeljka, 8. marta, preći će na onlajn nastavu, saopšteno je iz Vlade Srbije koja je juče usvojila nove mere. Mogućnost da rade danas nakon podneva do… »

"U utorak ćemo tražiti oštrije: Mere!" Tiodorović ističe još jedan problem: "Mladi se ne testiraju i seju koronu"

Blic 06.03.2021
- Mi iz medicinskog dela Kriznog štaba nismo zadovoljni ovim nivoom mera, tražili smo daleko oštrije mere na duži period, jer za dobar rezultat trebalo je ovako najmanje desetak dana - izjavio je za „Blic“ epidemiolog i član Kriznog štaba prof… »

Prodavci najureni sa pijaca u Novom Sadu tačno u podne

Nova 06.03.2021
Uprkos tome što je Krizni štab juče dozvolio da pijace rade uobičajeno uprkos novim merama, novosadska JKP "Tržnica" danas je tačno u podne rasterala zakupce i prodavce sa svih gradskih pijaca. Ogorčeni zakupci, ali i kupci su se našli u čudu, a… »

Kako izgleda zatvoren Beograd VIDEO/FOTO

B92 06.03.2021
Od 12 časova u Srbiji ne radi skoro ništa. Otvorene su samo prodavnice prehrambene robe, apoteke, pumpe... Tačno je godinu dana od prvog potvđeno slučaja, a današnje slike iz Beograda ne najavljuju završetak pandemije. Zatvoreni su ugostiteljski… »

Na skijalištima poštuju mere: Nema redova za gondole, svi kafići i restorani zatvoreni

Kurir 06.03.2021
Za razliku od prethodnih vikenda, u skijaškim centrima po Srbiji juče nije bilo redova za vožnju gondolama, niti gužvi po kafićima. Poštujući mere koje su juče doneli krizni štab i Vlada Srbije, svi ugostiteljski objekti na ovim mestima biće… »

Nove mere stupile na snagu: Šta danas radi

Nova 06.03.2021
Danas tačno u podne stupile su na snagu nove mere Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korone. Osim apoteka, pumpi i prehrambenih prodavnica skoro ništa drugo u Srbiji ne radi. Uprkos najavama i zahtevima lekara iz Kriznog štaba, u Srbiji nije uveden… »

Počeo "zaključani vikend"! Od podneva većina lokala zatvorena: Zaboravite na kafiće i teretane, evo šta će raditi do…

Blic 06.03.2021
Odlukom Kriznog štaba danas počinje delimično "zaključani vikend", odnosno od 12h danas većina lokala biće zatvorena od ponedeljka u 6h ujutru. Ko je stavio "ključ u bravu", a ko nastavlja da radi? Na stolu Kriznog štaba bile su tri opcije, tvrda… »

A sad... Samo za nasušne potrebe

B92 06.03.2021
Tačno je 12 sati. Uz prodavnice prehrambene robe, apoteke, pumpe i još par izuzetaka - sve ostalo je zatvoreno i ostaće zatvoreno do ponedeljka. Podsetimo, nove mere za suzbijanje epidemije koronavirusa koje je usvojila Vlada na preporuku Kriznog… »

Prošlo podne Vikend mere stupile na snagu, evo kako izgleda Beograd! Neki nisu ni otvarali kafiće a neki sedeli do poslednjeg…

Kurir 06.03.2021
BEOGRAD - Od danas u podne do ponedeljka moći će da rade samo apoteke, benzinske pumpe i prodavnice prehrambene robe, dok će sve ostalo biti zatvoreno u cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom. Odlukom Vlade Srbije i Kriznog štaba za… »

Prošlo je podne: Skoro sve zatvoreno do ponedeljka

Radio 021 06.03.2021
Na osnovu juče donetih mera Kriznog štaba, od podneva su zatvoreni svi ugostiteljski objekti, kao i sve prodavnice osim prehrambenih. Tako će biti do ponedeljka u 6 sati ujutru. Danas do kraja dana i sutra rade samo prodavnice prehrambene robe, koje… »

Beogradske bašte i kafići ispražnjeni tačno u 12: Pogledajte kako izgleda centar prestonice nakon stupanja novih mera

Mondo 06.03.2021
Od danas u podne do ponedeljka moći će da rade samo apoteke, benzinske pumpe i prodavnice prehrambene robe, dok će sve ostalo biti zatvoreno u cilju sprečavanja širenja zaraze korona virusom. Od danas u podne do ponedeljka moći će da rade samo… »

U podne stupaju na snagu vikend mere za suzbijanje koronavirusa

Novi magazin 06.03.2021
Od danas u podne do ponedeljka moći će da rade samo apoteke, benzinske pumpe i prodavnice prehrambene robe, dok će sve ostalo biti zatvoreno u cilju sprečavanja širenja zaraze koronavirusom. Odlukom Vlade Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje… »

Vikend uz ograničenja: Nema kafića, frizera i teretane

Nova 06.03.2021
Pred nama je vikend u kojem, uprkos najavama i zahtevima lekara iz Kriznog štaba, nije uveden policijski čas i potpuno ograničenje kretanja. Ipak, danas i sutra su pred nama restrikcije i ograničenja, koja se, pre svega, odnose na rad kafića i… »

Od podne na snazi nove vikend mere

N1 Info 06.03.2021
Od danas u podne do ponedeljka moći će da rade samo apoteke, benzinske pumpe i prodavnice prehrambene robe, dok će sve ostalo biti zatvoreno u cilju sprečavanja širenja zaraze koronavirusom. Odlukom Vlade Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje… »

U 12 sati se zatvara skoro sve u Srbiji: Detaljan spisak šta radi tokom vikenda, a šta se otvara tek u ponedeljak

Mondo 06.03.2021
Od danas u podne do ponedeljka u 6.00 ujutru primenjivaće se nove mere Kriznog štaba po kojima će biti zatvoreni svi ugostiteljski objekti kao i sve prodavnice osim prodavnica prehrambene delatnosti. Od danas u podne do ponedeljka u 6.00 ujutru… »

Danas radno vreme do 12h, u nedelju zatvoreno. Evo šta će ipak raditi za vikend

iKragujevac 06.03.2021
Danas će svi kafići i restorani raditi u Srbiji do podne (12h), a u nedelju će ugostiteljski objekti biti zatvoreni. Krizni štab preporučio je Vladi Srbije da za vikend od subote u podne do ponedeljka u 06h bude zatvoreno sve osim cvećara… »

Pijace za vikend u Beogradu rade uobičajeno

Danas 06.03.2021
Sve pijace u sastavu JKP „Gradske pijace“, u subotu i nedelju radiće uobičajeno, poput prodavnica hrane i hipermarketa, saopšteno je večeras. Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od… »

Utorak je dan d za Srbiju! Ovaj vikend je poslednja opomena pred totalno zatvaranje, evo 6 ključnih stvari

Blic 05.03.2021
Krizni štab je danas preporučio Vladi Srbije da za vikend od subote u podne do ponedeljka u 6 sati bude zatvoreno sve osim cvećara, prehrambenih radnji, pumpi, apoteka i dostava hrane. Srednje škole od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu. U… »

Vesti dana »