Povezane vesti

Nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, Vučić: Kriminalcima odbrojani dani na slobodi, pritisci oko Kosova se…

RTV 06.03.2021
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić preneo je da su glavne teme sednice Saveta za nacionalnu bezbednost bili analiza situacije na KiM, vakcinacija, borba protiv organizovanog kriminala, ali i nabavka nove opreme i naoružanja, radi jačanja MUP-a i… »

Večeras sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Politika 06.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana večeras u 18.00 sati, potvrđeno je Tanjugu. Sednica je trebalo da bude održana u… »

Novine: "Sasečen mafijin Gordijev čvor"; "Srbi voze pijani i drogirani"

B92 06.03.2021
Glavna teme dnevne štampe u Srbiji za nedelju 7. mart su informacije koje je predsednik Srbije izneo nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost. "Vučić: Država odlučna da saseče krila kriminalu", piše list "Politika", a "Večernje novosti"… »

Vučić nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost: Očekuje se da priznamo Kosovo (video)

Pravda 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je nakon sednice Saveta za nacionalnu beznbednost da se Srbija nalazi u teškoj poziciji kada je u pitanju KiM i onoga što se očekuje od nas. Rekao je da se Srbija nalazi u veoma teškoj poziciji, kada se radi… »

Vučić najavio nastavak dijaloga u maju: Od nas se očekujemo da prihvatimo nezavisnost Kosova, ali mi ćemo štiti državne…

Kurir 06.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je večeras da se prva tema sednice Saveta za nacionalnu bezbednost odnosila na KiM, odnosno na rizike sa kojima se suočavaju građani srpske i nealbanske nacionalnosti na KiM i pritiske za priznanje nezavisnosti… »

Dan D ili još jedno odlaganje obračuna Vučića i Stefanovića

N1 Info 06.03.2021
Danas zaseda Savet za nacionalnu bezbednost. Predsednik je prošle subote, gostujući na Televiziji Prva, rekao da će javnost blago rečeno biti šokirana onim što će moći da vidi i čuje, a što se odnosi na istragu o kriminalnoj grupi Veljka… »

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost danas u 18 časova u Palati Srbija

Danas 06.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o borbi protiv organizovanog kriminala biće održana danas u 18 sati. Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije, sednici će predsedavati Aleksandar Vučić. Nakon… »

Danas zaseda Savet za nacionalnu bezbednost

RTS 06.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o borbi protiv organizovanog kriminala i slučaju kriminalne grupe Veljka Belivuka održaće se danas u 18 časova. Nakon sednice Saveta, oko 20 ili 21 sat očekuje se obraćanje… »

Vučić se obraća večeras posle Saveta za nacionalnu bezbednost: Sa državnim vrhom o akciji protiv organizovanog kriminala

Kurir 06.03.2021
BEOGRAD - Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana večeras u 18 sati. Nakon sednice Saveta u zavisnosti od trajanja sednice… »

Večeras u 18 sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Vučić sa državnim vrhom o detaljima akcije protiv organizovanog…

Večernje novosti 06.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće večeras sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost. Sednica je zakazana u 18.00 časova, u Palati Srbija, saopštila je pres služba predsednika. Nakon sednice Saveta, oko 20 - 21 čas, u zavisnosti od… »

"Ima mlađih ekipa koje su već spremne da naslede belivuka": Vučić o jezivim snimcima zločina grupe Velje Nevolje: Zbog…

Blic 06.03.2021
Danas će razgovarati u Tužilaštvu za organizovani kriminal, oni znaju šta je dozvoljeno činiti i objaviti sada, a šta nije. Sasvim je sigurno da zbog želje roditelja nećemo pokazati ono najmonstruoznije, ali nešto ćemo prikazati sigurno da bi se… »

"Ima mlađih ekipa koje su već spremne da naslede belivuka": Vučić o jezivim snimcima zločina grupe Velje Nevolje: Zbog…

Blic 06.03.2021
Danas će razgovarati u Tužilaštvu za organizovani kriminal, oni znaju šta je dozvoljeno činiti i objaviti sada, a šta nije. Sasvim je sigurno da zbog želje roditelja nećemo pokazati ono najmonstruoznije, ali nešto ćemo prikazati sigurno da bi se… »

Večeras sednica Saveta za nacionalnu bezbednost; predsedava Vučić

B92 06.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biće održana večeras u 18.00 sati, potvrđeno je Tanjugu. Na sednici bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji Sednica je trebalo da bude održana u… »

"Nećemo pokazati najmonstruoznije snimke, ali nešto ćemo prikazati": Vučić najavio - Narod da vidi s kim imamo posla!

Mondo 06.03.2021
Javnosti će biti prikazani snimci zločina, uz obzir prema roditeljima žrtava, najavio je predsednik. "Saseći ćemo krila onima koji misle da je došlo vreme za njih". Javnosti će biti prikazani snimci zločina, uz obzir prema roditeljima žrtava… »

Danas zaseda Savet za nacionalnu bezbednost: Glavna tema grupa Velje Nevolje

Nedeljnik 06.03.2021
Fotografija: Profimedia Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o borbi protiv organizovanog kriminala i slučaju kriminalne grupe Veljka Belivuka održaće se danas u 18 časova. Nakon sednice Saveta, oko 19.00… »

Dan D: Šta ćemo saznati posle sednice Saveta bezbednosti

Nova 06.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana je za danas, a ako se uzmu u obzir dešavanja u proteklih par meseci, teme bi pored jezivih scena koje je najavio Aleksandar Vučić, a tiču se likvidacija grupe Veljka Belivuka, mogle biti i nova saznanja… »

Danas sednica Saveta za nacionalnu bezbednost! Vučić najavio detalje o Belivuku i njegovoj ekipi koji će šokirati javnost

Srbija danas 06.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana je za danas u 18 sati. Na današnjoj sednici bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji. Vučić je ranije poručio da će borba protiv… »

Danas sednica Saveta za nacionalnu bezbednost! Tema - Velja Nevolja, Vučić najavio detalje koji će šokirati javnost

Mondo 06.03.2021
Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana je za danas u 18 sati. Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost zakazana je za danas u 18 sati. Na današnjoj sednici bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 13.maj

B92 pre 1 satjoš 1 povezana

U Srbiji danas oblačno i kišovito vreme

Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Ubio šestoro jer nije bio pozvan na žurku

Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Švercer marihuane iz Novog Pazara uhapšen u Rudnici

Sandžak haber pre 19 minutajoš 1 povezana