Povezane vesti
Lukino priznanje, evo zašto ne igra ni u Ajntrahtu!
Sportske.net 06.03.2021
Srpski napadač Luka Jović dao je zanimljiv intervju za nemački Bild u kom se dotakao raznih tema, pa i svog povratka u Ajntraht. Nakon što se nije snašao u Real Madridu, posle godinu i po dana, vratio se na pozajmicu u Frankfurt, ali ni tu ne igra od… »
"Nema nikakve: Sumnje!" Luka Jović otkrio zašto ni u Ajntrahtu nije u startnoj postavi, baš kao ni kod Zidana u Realu!
Sportal blic 06.03.2021
Luka Jović se, makar privremeno, iz Reala vratio u Ajntraht, ali ni u klubu u Frannkfurtu nije starter, baš kao što to nije bio ni kod Zinedina Zidana u madridskom gigantu. Sada je o tome progovorio. Reprezentativac Srbije je na tu temu govorio za Bild… »
‘Nisam spreman za 90 minuta’: Luka Jović otvorio dušu Nemcima – ‘Sada ne razmišljam o Realu’
Hot sport 06.03.2021
Napadač ne žuri sa povratkom u formu… Srpski internacionalac Luka Jović istakao je da još uvek nije spreman za 90 minuta na terenu. On se vratio u Ajntraht na pozajmicu iz Real Madrida, a za sada je zadovoljan stanjem u ekipi i svojim statusom. – Sam… »
Jović: Nemam snage za 90 minuta, tražim ulogu u Ajntrahtu
Nova 06.03.2021
Luka Jović je istakao da još uvek nije spreman za 90 minuta fudbala, a za nemačke medije je govorio o mnogim detaljima u Ajntrahtu. Zadovoljan je stanjem u timu po povratku iz Reala. “Sam povratak je korak napred za mene i nesumnjivo dobar potez jer mi… »
"Nemam snage za 90 minuta": Luka Jović Nemcima otvorio dušu, o Realu ne razmišlja!
Mondo 06.03.2021
Srpski napadač želi da postepeno uđe u formu. Srpski napadač želi da postepeno uđe u formu. Luka Jović je u intervjuu za "Bild" istakao da još uvek nije spreman za 90 minuta na terenu! On se vratio u Ajntraht na pozajmicu iz Real Madrida, a za sada je… »
Luka Jović šokirao nemce: Nemam snage...
Večernje novosti 05.03.2021
LUKA Jović je daleko od forme koja ga je krasila u prvom mandatu u Ajntrahtu, ali nema sumnje da je odlazak iz Madrida bio prava odluka za Srbina. Jović je u intervjuu za nemački "Bild" sumirao odlazak iz Reala, u kojem nije dobio adekvatnu šansu, kao i… »
Vesti dana »
Ibrahimović: "Osećam veliku tugu, zaslužili su mnogo više..."
Telegraf pre 38 minutajoš 25 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 2 satajoš 11 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Prenos, Holandija - Maroko: Šta se ovo desi? Gol koji niko nije očekivao
Večernje novosti pre 13 minutajoš 3 povezane