Повезане вести

Рукавина се “одјавио” из репрезентације

Рукавина се “одјавио” из репрезентације

Вести онлине 06.03.2021
У дану када је Лука Миливојевић револтирано објавио крај своје репрезентативне каријере, огласио се и Антонио Рукавина. И омалени десни бек је потврдио да више неће играти у националном дресу, с тим да он има 37 година, осам више… »
Миливојевић: Успели сте, отерали сте ме из репрезентације

Миливојевић: Успели сте, отерали сте ме из репрезентације

Дневник 06.03.2021
ЛОНДОН: „Људима у Фудбалском савезу Србије, на челу са председником, желим да кажем да су успели у томе да ме отерају из репрезентације, на чему су радили још пре Светског првенства у Русији”, поручио је капитен Кристал Паласа… »
Опроштај Миливојевића: Савез и Кокеза успели да ме отерају!

Опроштај Миливојевића: Савез и Кокеза успели да ме отерају!

Н1 Инфо 06.03.2021
Везиста Кристал Паласа Лука Миливојевић саопштио је да се дефинитивно опростио од селекције Србије и том приликом поручио да су људи у Савезу на челу са председником Славишом Кокезом успели у намери да га отерају из државног… »
Лука, сине, опет су те преварили

Лука, сине, опет су те преварили

Нова 06.03.2021
Лука Миливојевић је након девет бурних година у репрезентацији Србији одлучио да "орловима" каже "збогом". Често на удару, на мети критика и на отвореном фронту са Фудбалским савезом Србије и тадашњим селектором одлучио је да… »
Шок - Лука Миливојевић рекао "збогом" уз тешке речи!

Шок - Лука Миливојевић рекао "збогом" уз тешке речи!

Спортске.нет 06.03.2021
Лука Миливојевић више неће носити дрес репрезентације Србије. Он је и јавно саопштио своју одлуку, само дан након што га је Драган Стојковић Пикси изоставио са списка за старт квалификација за СП 2022. Миливојевић је пожелео… »
‘Савез је успео да ме отера из репрезентације, ово је крај!’: Везиста бурно реаговао након што је његово име изостало са…

‘Савез је успео да ме отера из репрезентације, ово је крај!’: Везиста бурно реаговао након што је његово име изостало са…

Хот спорт 06.03.2021
Један од најбољих српских играча везног реда донео је дефинитивну одлуку… Нови селектор Србије Драган Стојковић Пикси на с вој први списак није уврстио капитена Кристал Паласа Луку Миливојевића, а сада дефинитивно то неће моћи… »
Прво повлачење откако је Пикси селектор: Кокеза и ФСС су ме отерали

Прво повлачење откако је Пикси селектор: Кокеза и ФСС су ме отерали

Спутник 06.03.2021
Није се дуго чекало да дође до новог, уједно и првог повлачења из фудбалске репрезентације Србије откако је Драган Стојковић Пикси постао селектор. Од „орлова“ је решио да се опрости искусни везиста Лука Миливојевић, окрививши… »
Лука Миливојевић се опростио од репрезентације Србије!

Лука Миливојевић се опростио од репрезентације Србије!

Спортал блиц 06.03.2021
Лука Миливојевић више неће носити дрес фудбалске репрезентације Србије. Дан након што се није нашао на , капитен Кристал Паласа је решио да каже "збогом" националној селекцији. Миливојевић није јавно ништа замерио новом стратегу… »
Ексклузивно - лука Миливојевић: ФСС ме је отерао из репрезентације гледао сам менаџерисања, склањања...

Ексклузивно - лука Миливојевић: ФСС ме је отерао из репрезентације гледао сам менаџерисања, склањања...

Вечерње новости 06.03.2021
НАЦИОНАЛНИ фудбалски тим Србије остао је без Луке Миливојевића (29). Капитен Кристал паласа је ексклузивно за наш лист поручио да више неће наступати за „орлове“. - Желим овом приликом јавно да се захвалим новоизабраном селектору… »
Миливојевић: Опраштам се од репрезентације, успели су да ме отерају

Миливојевић: Опраштам се од репрезентације, успели су да ме отерају

Моззарт спорт 06.03.2021
„Новом селектору желим срећу и успех“, поручио ас Кристал Паласа. На првом списку Драгана Стојковића није било Луке Миливојевића. А, неће га бити ни на другом, трећем... Везиста Кристал Паласа разочаран због свега што му се… »
Миливојевић: Повлачим се, ФСС ме отерао, знам шта су радили

Миливојевић: Повлачим се, ФСС ме отерао, знам шта су радили

Нова 06.03.2021
Лука Миливојевић се није нашао на првом списку Драгана Стојковића Пиксија, а српски везиста је одлучио да се огласи и каже збогом репрезентацији. У оштром тону се обратио људима у Фудбалском савезу Србије. После турбулентних… »
Крај! ФСС ме је отерао из репрезентације: Пикси га неће у тиму, а неће ни он више дрес Србије!

Крај! ФСС ме је отерао из репрезентације: Пикси га неће у тиму, а неће ни он више дрес Србије!

Мондо 06.03.2021
Један од најбољих српских везиста донео је дефинитивну одлуку! "Требало је раније да се повучем" Један од најбољих српских везиста донео је дефинитивну одлуку! "Требало је раније да се повучем" Нови селектор Србије Драган… »

Вести дана »