Povezane vesti

Obijena crkva na Kosovu i Metohiji

Politika 06.03.2021
Pravoslavna crkva Svetog Petra i Pavla u Klokotu na Kosovu i Metohiji obijena je na Zadušnice, a lopovi su iz nje odneli novac i deo mobilijara, saopštila je danas Vladina kancelarija za Kosovo i Metohiju. Da je u crkvu provaljeno, primetio je meštanin… »

Obijene crkve; "Sramota je da Srbi na Kosovu i Metohiji ni na Zadušnice nemaju mira"

B92 06.03.2021
Pravoslavna Crkva Svetog Petra i Pavla u Klokotu obijena je na Zadušnice. lopovi su iz nje odneli novac i određeni mobilijar, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Da je u crkvu provaljeno, primetio je meštanin koji pomaže oko crkve i koji… »

Uoči zadušnica oskrnavljene dve svetinje: Kancelarija za KiM opominje - ovo je poruka Srbima da ne mogu ni svoje mrtve da…

Večernje novosti 06.03.2021
KANCELARIJA za Kosovo i Metohiju opominje da je još jedna srpska pravoslavna crkva na Kosovu i Metohiji oskrnavljena i obijena na Zadušnice. Naime, iz Kancelarije za KiM ističu da su nepoznati počinioci u noći između petka i subote opljačkali Crkvu… »

Obijene dve srpske svetinje na KiM na Zadušnice! Vandali odneli novac, narod uznemiren!

Pravda 06.03.2021
Nepoznati počinioci obili su dve srpske svetinje na Kosovu i Metohiji, na Zadušnice, što je posebno uznemirilo srpski narod. Policija je obavila uviđaj i traga za počiniocima. Najpre je obijena crkva Svetog Petra i Pavla u Klokotu, a zatim je stigla… »

Kancelarija za KiM zahteva od medjunarodne zajednice da garantuje bezbednost Srbima

Novi magazin 06.03.2021
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da su na Kosovu u razmaku og nekoliko sati obijene dve pravoslavne crkve južno od Ibra i da medjunarodna zajednica mora da reaguje i pruži bezbednost svima, posebno Srbima koji se na Kosovu suočavaju… »

Kancelarija za KiM zahteva od međunarodne zajednice da garantuje bezbednost Srbima

Danas 06.03.2021
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da su na Kosovu u razmaku og nekoliko sati obijene dve pravoslavne crkve južno od Ibra i da međunarodna zajednica mora da reaguje i pruži bezbednost svima, posebno Srbima koji se na Kosovu suočavaju… »

Srbi ponovo na meti za Zadušnice: Vandali nakon Klokota oskrnavili i crkvu u Partešu vernici zatekli razvaljena vrata

Kurir 06.03.2021
Nakon Crkve Svetog Petra i Pavla u Klokotu na meti lopova danas se našla i Crkva Svete Trojice u Partešu. Za sada nepoznati napadači su na Zadušnice obili crkvu, a prema nezvaničnim informacijama ukrali su platno sa izvezenim krstom koje je imalo… »

Na Zadušnice oskrnavljene i opljačkane dve crkve na Kosovu i Metohiji

RTV 06.03.2021
BEOGRAD, KLOKOT - Posle crkve u Klokotu, danas na Zadušnice oskrnavljena je i obijena još jedna crkva na Kosovu i Metohiji, Crkva Svete Trojice u Partešu, saopštila je kancelarija za KiM. Koko se navodi u saopštenju, nepoznati počinioci noćas su… »

Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Obijene i opljačkane dve srpske crkve

N1 Info 06.03.2021
Dve srpske crkve na Kosovu obijene su i oskrnavljene na Zadušnice, saopštila ne Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Obijena je Pravoslavna crkva Svetog Petra i Pavla u Кlokotu, a lopovi su iz nje odneli novac i deo mobilijara, saopštila je Kancelarija… »

Kancelarija za KiM: Obijene i opljačkane crkve u Klokotu i Partešu

RTS 06.03.2021
U Klokotu je obijena Crkva Svetog Petra i Pavla, a lopovi su iz nje odneli novac i određeni mobilijar, saopšteno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju. Saopšteno je da je obijena i opljačkana i crkva u Partešu. Kako se navodi u saopštenju, da je u… »

Još jedna crkva oskrnavljena i obijena na Kosovu

Nova 06.03.2021
Posle crkve u Klokotu, danas na Zadušnice oskrnavljena je i obijena još jedna crkva na Kosovu i Metohiji, Crkva Svete Trojice u Partešu, saopštila je kancelarija za KiM. Koko se navodi u saopštenju, nepoznati počinioci noćas su opljačkali Crkvu… »

Vladina kancelarija za Kosovo i Metohiju: Obijena pravoslavna crkva u Klokotu

Novi magazin 06.03.2021
Pravoslavna crkva Svetog Petra i Pavla u Кlokotu na Kosovu obijena je na Zadušnice, a lopovi su iz nje odneli novac i deo mobilijara, sapštila je danas Vladina kancelarija za Kosovo i Metohiju. Da je u crkvu provaljeno, primetio je meštanin koji… »

Vladina kancelarija za Kosovo i Metohiju: Obijena pravoslavna crkva u Klokotu

Danas 06.03.2021
Pravoslavna crkva Svetog Petra i Pavla u Кlokotu na Kosovu obijena je na Zadušnice, a lopovi su iz nje odneli novac i deo mobilijara, sapštila je danas Vladina kancelarija za Kosovo i Metohiju. Da je u crkvu provaljeno, primetio je meštanin koji… »

Posle gaženja dečaka u gračanici, novi atak na Srbe: Obijena crkva u Klokotu, sramota da Srbi ni na Zadušnice nemaju mira

Kurir 06.03.2021
BEOGRAD - Pravoslavna Crkva Svetog Petra i Pavla u Klokotu obijena je na Zadušnice, a lopovi su iz nje odneli novac i određeni mobilijar, saopštila je Kancelaija za Koovo i Metohiju. Da je u crkvu provaljeno, primetio je meštanin koji pomaže oko… »

Zločin na Zadušnice: Obijena pravoslavna crka u Klokotu

Večernje novosti 06.03.2021
PRAVOSLAVNA Crkva Svetog Petra i Pavla u Klokotu obijena je na Zadušnice, a lopovi su iz nje odneli novac i određeni mobilijar, saopštila je Kancelaija za Koovo i Metohiju. Da je u crkvu provaljeno, primetio je meštanin koji pomaže oko crkve i koji… »

Bez sramote i stida! Crkva u Klokotu obijena na Zadušnice: Lopovi pajserom razvalili prozor, odneli šta su stigli

Srbija danas 06.03.2021
Nepoznati počinioci, kako se sumnja, u crkvu su provalili kroz prozor koji su otvorili pajserom. Pravoslavna Crkva Svetog Petra i Pavla u Klokotu obijena je na Zadušnice, a lopovi su iz nje odneli novac i određeni mobilijar, saopštila je Kancelaija za… »

Vesti dana »

Mančester junajted i Viljareal u finalu Lige Evropa

Sandžak haber pre 2 satajoš 1 povezana

Naoblačenje s kišom

Dnevnik pre 32 minutajoš 3 povezane

Flojd Mejveder se još jednom vraća u ring

Sandžak haber pre 2 satajoš 1 povezana