Повезане вести
Наша певачица ухватила дечка у превари "Имала сам њихову преписку, а он ме убеђивао да није истина! Па чекај, бре, стани!"…
Блиц 06.03.2021
Певачица и јутјуберка Ружа Рупић отворено је признала да је са једним бившим дечком раскинула везу јер га је ухватила у превари. - Мени је најсмешније било то што ја и кад сам скапирала и буквално сам имала њихову преписку, мене… »
Скинула бих се, али то би било јако скупо! Певачица преболела раскид, отворено признала да ју је дечко варао, а сад донела…
Курир 06.03.2021
Јутјуберка и певачица Ружа Рупић отворено је говорила о превари, те је истакла да се након раскида посветила искључиво свом изгледу и каријери. Ружа је открила да је сада срећна без партнера након неколико љубавних крахова… »
Скинућу се, али биће скупо: Певачица преболела бившег, па донела одлуку!
Мондо 06.03.2021
Певачица Ружа Рупић за МОНДО је говорила о превари, па открила да ли је љубоморна, како ће своју линију довести до савршенства и шта ће одмах након тога да уради! Певачица Ружа Рупић за МОНДО је говорила о превари, па открила да… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 1 сатјош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 5 сатијош 29 повезаних
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 58 минутајош 25 повезаних
Више од 14.000 пријава за легализацију Министарка Софронијевић: Невероватан одзив грађана
Ало пре 1 сатјош 125 повезаних