Повезане вести

Наша певачица ухватила дечка у превари "Имала сам њихову преписку, а он ме убеђивао да није истина! Па чекај, бре, стани!"…

Наша певачица ухватила дечка у превари "Имала сам њихову преписку, а он ме убеђивао да није истина! Па чекај, бре, стани!"…

Блиц 06.03.2021
Певачица и јутјуберка Ружа Рупић отворено је признала да је са једним бившим дечком раскинула везу јер га је ухватила у превари. - Мени је најсмешније било то што ја и кад сам скапирала и буквално сам имала њихову преписку, мене… »
Скинула бих се, али то би било јако скупо! Певачица преболела раскид, отворено признала да ју је дечко варао, а сад донела…

Скинула бих се, али то би било јако скупо! Певачица преболела раскид, отворено признала да ју је дечко варао, а сад донела…

Курир 06.03.2021
Јутјуберка и певачица Ружа Рупић отворено је говорила о превари, те је истакла да се након раскида посветила искључиво свом изгледу и каријери. Ружа је открила да је сада срећна без партнера након неколико љубавних крахова… »
Скинућу се, али биће скупо: Певачица преболела бившег, па донела одлуку!

Скинућу се, али биће скупо: Певачица преболела бившег, па донела одлуку!

Мондо 06.03.2021
Певачица Ружа Рупић за МОНДО је говорила о превари, па открила да ли је љубоморна, како ће своју линију довести до савршенства и шта ће одмах након тога да уради! Певачица Ружа Рупић за МОНДО је говорила о превари, па открила да… »

Вести дана »