Povezane vesti
Naša pevačica uhvatila dečka u prevari "Imala sam njihovu prepisku, a on me ubeđivao da nije istina! Pa čekaj, bre, stani!"…
Blic 06.03.2021
Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić otvoreno je priznala da je sa jednim bivšim dečkom raskinula vezu jer ga je uhvatila u prevari. - Meni je najsmešnije bilo to što ja i kad sam skapirala i bukvalno sam imala njihovu prepisku, mene je čovek i dalje… »
Skinula bih se, ali to bi bilo jako skupo! Pevačica prebolela raskid, otvoreno priznala da ju je dečko varao, a sad donela…
Kurir 06.03.2021
Jutjuberka i pevačica Ruža Rupić otvoreno je govorila o prevari, te je istakla da se nakon raskida posvetila isključivo svom izgledu i karijeri. Ruža je otkrila da je sada srećna bez partnera nakon nekoliko ljubavnih krahova. "Meni je najsmešnije bilo… »
Skinuću se, ali biće skupo: Pevačica prebolela bivšeg, pa donela odluku!
Mondo 06.03.2021
Pevačica Ruža Rupić za MONDO je govorila o prevari, pa otkrila da li je ljubomorna, kako će svoju liniju dovesti do savršenstva i šta će odmah nakon toga da uradi! Pevačica Ruža Rupić za MONDO je govorila o prevari, pa otkrila da li je ljubomorna, kako… »
Vesti dana »
Od danas možete pratiti cene u prodavnicama u Srbiji iz fotelje: Evo kako
B92 pre 41 minutajoš 27 povezanih
Vučič kaže da postoje tri opcije za NIS, kao krajnji rok navodi 15. januar
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 23 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 44 povezane