Повезане вести
Годину дана короне у Нишу: У Клиничком центру сећају се првих пацијената, а добро памте и жртве вируса
Курир 06.03.2021
Прва четири пацијента оболела од корона вируса у Нишу смештена су на Инфективну и Клинику за интензивну негу прошле године на данашњи дан када је и званично почело лечење од светске пандемије ковида. Да је ковид стигао у Ниш… »
Здравствени систем издржао ударе са по скоро 10.000 оболелих
ИндексОнлине 06.03.2021
БЕОГРАД – Током годину дана борбе против вируса корона показало се да је здравствени систем у Србији “жилав”, два пута је издржао јаке ударе са по скоро 10.000 ковид пацијената на болничком лечењу, каже заменик директора нишког… »
Годину дана од почетка короне ми и даље стојимо у месту - доктор из Ниша признао да негде дебело грешимо, па сад окривио…
Ноизз 06.03.2021
Прошло је годину дана од како Србија живи и умире с короном, а рекло би се да ми и даље стојимо у месту. Ако би се сумирао март прошле године и овај који сада живимо, јасно се види да нема неке разлике у броју заражених и да ми… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 7 сатијош 15 повезаних

„Жена ми је тешко повређена. Поред ње је девојчица вриштала“: Потресне речи мушкарца чија је супруга била у аутобусу код Сремске Митровице
Нова пре 14 минутајош 180 повезаних

Звезда срушила Реал и прекинула серију од шест узастопних пораза
Вести онлине пре 30 минутајош 59 повезаних

Одмах након рушења Реал Мадрида: Црвена звезда ускоро добија појачање на беку!
Курир пре 49 минутајош 61 повезана

Стојковић: Била ми је част и привилегија, остајем уз тим, земљу и наш народ
Спортски журнал пре 1 сатјош 48 повезаних