Повезане вести
Викторија (41) након односа са Мбапеом: Било ме је страх, мислила сам да ћу страдати...
Вечерње новости 06.03.2021
Руска телевизијска водитељка, глумица и манекенка Викторија Боња дала је интервју за Спорт Експресс у којем је открила да је имала сексуалне односе са звездом ПСЖ-а Килијаном Мбапеом. Боња данас има 41 годину, Мбапе 22, али… »
Мислила сам да ће ме оптужити за педофилију: Врела Рускиња открила да је завела Мбапеа док је био малолетан
Мондо 06.03.2021
Потпуно је раздрмала фудбалску јавност. Потпуно је раздрмала фудбалску јавност Руска водитељка, манекенка и бивша Плејбој зечица Викторија Боња дала је интервју у ком је разоткрила неке бизарне детаље својих афера са… »
"Уплашила сам се да ћу страдати због педофилије!" Викторија је спавала с малолетним Мбапеом у време док је играо и у…
Спортал блиц 06.03.2021
Килијан Мбапе је увелико звезда светског фудбала, иако су му тек 22 године, а једна од најзаноснијих ТВ водитељки открила је да је с њим спавала када је био малолетан - а она имала 36 година. Рускиња Викторија Боња, која… »
Вести дана »

Вучић најављује легализацију 4,8 милиона нелегалних објеката: Да ли је ово почетак предизборне кампање?
Недељник пре 23 минутајош 35 повезаних

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Данас пре 2 сатајош 12 повезаних