Povezane vesti
Viktorija (41) nakon odnosa sa Mbapeom: Bilo me je strah, mislila sam da ću stradati...
Večernje novosti 06.03.2021
Ruska televizijska voditeljka, glumica i manekenka Viktorija Bonja dala je intervju za Sport Express u kojem je otkrila da je imala seksualne odnose sa zvezdom PSŽ-a Kilijanom Mbapeom. Bonja danas ima 41 godinu, Mbape 22, ali tada to nije bio slučaj… »
Mislila sam da će me optužiti za pedofiliju: Vrela Ruskinja otkrila da je zavela Mbapea dok je bio maloletan
Mondo 06.03.2021
Potpuno je razdrmala fudbalsku javnost. Potpuno je razdrmala fudbalsku javnost Ruska voditeljka, manekenka i bivša Plejboj zečica Viktorija Bonja dala je intervju u kom je razotkrila neke bizarne detalje svojih afera sa fudbalerima. Ruskinja je za "Sport… »
"Uplašila sam se da ću stradati zbog pedofilije!" Viktorija je spavala s maloletnim Mbapeom u vreme dok je igrao i u…
Sportal blic 06.03.2021
Kilijan Mbape je uveliko zvezda svetskog fudbala, iako su mu tek 22 godine, a jedna od najzanosnijih TV voditeljki otkrila je da je s njim spavala kada je bio maloletan - a ona imala 36 godina. Ruskinja Viktorija Bonja, koja pored rada na televiziji još… »
Vesti dana »
Sporazum SAD i Irana mogao bi biti finalizovan u naredna 24 sata, kaže pakistanski premijer
Bloomberg Adria pre 30 minutajoš 32 povezane
Navijači "Torcide" gliserima došli na Hvar, planirali napad na sezonske radnike iz Srbije
RTS pre 50 minutajoš 21 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i uz promene u timu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih