Povezane vesti

Ubistvo posle svađe rođaka na Zadušnicama

Politika 06.03.2021
NOVI PAZAR – Jedna osoba je ubijena u novopazarskom selu Lopužnje kod Novog Pazara, nakon svađe na Zadušnicama, javlja Indeks onlajn. Prema informacijama portala, do nesreće je došlo nakon svađe na Zadušnicama, kada je muškarac D. L. nožem izbo… »

Nakon svađe na Zadušnicama kod Novog Pazara ubijen muškarac

Dnevnik 06.03.2021
NOVI PAZAR: Jedna osoba je ubijena u novopazarskom selu Lopužnje kod Novog Pazara, nakon svađe na Zadušnicama, javlja Indeksonline.rs. Prema informacijama portala, do nesreće je došlo nakon svađe na zadušnicama, kada je muškarac N. L. nožem izbo… »

Porodična tragedija u Novom Pazaru - sve se odigralo po povratku s groblja

B92 06.03.2021
Novi Pazar -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su D. L. (26) iz Novog Pazara. On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je danas novopazarski MUP. Sumnja se da… »

Nakon svađe na Zadušnicama kod Novog Pazara ubijen muškarac, uhapšen osumnjičeni

RTV 06.03.2021
NOVI PAZAR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su D. L. (26) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštio je danas novopazarski MUP. Sumnja se da je on danas, u… »

Krvoproliće kod Pazara: Horor posle porodične svađe!

Mondo 06.03.2021
Jedna osoba danas je ubijena kod Novog Pazara, a druga je ranjena. Jedna osoba danas je ubijena kod Novog Pazara, a druga je ranjena. U selu Rogozna nadomak Novog Pazara jedna osoba je nastradala, dok je druga sa prostrelnim rananama primljena u… »

Užas kod Novog Pazara: U porodičnom obračunu 1 mrtav, a drugom se bore za život

Kurir 06.03.2021
U obračunu koji se dogodio u selu Lopužnje nadomak Novog Pazara jedna osoba je nastradala dok je druga sa težim povredama primljena u novopazarsku Opštu bolnicu Do tragedije je došlo nakon kraće rasprave, a prema prvim nezvaničnim informacijama… »

Svirepo ubio rođaka na Zadušnice: Poznati detalji porodične tragedije nakon svađe na groblju kod Novog Pazara izboden i sin…

Kurir 06.03.2021
Nebojša L. (55) je ubijen, a njegov sin Uroš L. teško je povređen u krvavom obračunu u selu Lopužnje kod Novog Pazara. Obračunu je prema nezvaničnim informacijama prethodila svađa rođaka nakon posete groblju za Zadušnice. Nebojšu L. je nakon… »

Brza akcija policije! Uhapšen zbog ubistva kod Novog Pazara: Otkriveno zbog čega je došlo do krvoprolića!

Mondo 06.03.2021
Srpska policija uhapsila je jednu osobu osumnjičenu da je izvršila ubistvo u novopazarskom selu Lopužnje kod Rogozne. Srpska policija uhapsila je jednu osobu osumnjičenu da je izvršila ubistvo u novopazarskom selu Lopužnje kod Rogozne Pripadnici… »

Uhapšen ubica iz Novog Pazara

Nova 06.03.2021
L. D. koji je osumnjičen da je u selu Lopužnje kod Novog Pazara nožem napao i ubio svog rođaka Nebojšu L. je uhapšen. Podsetimo, jedna osoba je nastradala, dok je jedna ranjena u obračunu koji se dogodio u selu Lopužnje nadomak Novog Pazara, nakon… »

Sukob rođaka posle zadušnica u blizini Novog Pazara, jedna osoba preminula

RTS 06.03.2021
Jedna osoba je preminula od posledica povreda zadobijenih hladnim oružjem, a druga je povređena prilikom sukoba koji se dogodio u selu Lopužnje, u podnožju Rogozne, nedaleko od Novog Pazara. Kako RTS nezvanično saznaje, do sukoba je došlo nakon… »

Poznato ko je ubijen kod Novog Pazara: Otkriven identitet nastradalog, njegov sin u bolnici

Večernje novosti 06.03.2021
KAKO "Novosti" saznaju u današnjem krvavom obračunu u selu Lopužnje kod Novog Pazara ubijen je Nebojša L, dok je povređen njegov sin Uroš. Podsetimo, do napada nožem je došlo nakon kraće rasprave, a akteri obračuna su bliski rođaci. Jedan od… »

Užas kod Novog Pazara: Krvavi obračun bliskih rođaka, jedan ubijen, drugom se bore za život

Blic 06.03.2021
Nebojša L. ubijen je, a njegov sin Uroš je teško povređen u krvavom obračunu koji se dogodio u selu Rogozna nadomak Novog Pazara. Kako navode Novosti, došlo je do krvavog obračuna bliskih rođaka. Naime, jedan od njih je nakon svađe potegao nož… »

Napad kod Novog Pazara: Jedna osoba ubijena nožem

Nova 06.03.2021
Jedna osoba je ubijena, dok je jedna povređena u napadu koji se dogodio u selu Rogozna nadomak Novog Pazara. Prema prvim informacijama, do napada je došlo nakon kraće rasprave, a prema prvim informacijama, akteri ove nesreće su bližnji rođaci, piše… »

Detalji napada kod Novog Pazara: Rođaci se pobili zbog međe

Nova 06.03.2021
Jedna osoba je nastradala, dok je jedna ranjena u obračunu koji se dogodio u selu Lopužnje nadomak Novog Pazara, nakon izlaska na Zadušnice. Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, reč je o rođacima, koji su se posvađali zbog međe. Do napada… »

Porodična tragedija kod Novog Pazara: U krvavom obračunu jedna osoba mrtva, a drugoj se bore za život

Večernje novosti 06.03.2021
U OBRAČUNU koji se dogodio u selu Lopužnje nadomak Novog Pazara, nakon izlaska na Zadušnice, jedna osoba je nastradala, dok je druga primljena u novopazarsku Opštu bolnicu. Do napada nožem je došlo nakon kraće rasprave, a prema prvim informacijama… »

Munjevita akcija policije: Uhapšen osumnjičeni iz Novog Pazara - usmrtio jednog rođaka, drugog ranio?

Večernje novosti 06.03.2021
KAKO "Novosti" saznaju uhapšen je L.D, koji je osumnjičen da je da danas u selu Lopužnje kod Novog Pazara nožem napao i ubio svog rođaka Nebojšu L! Podsetimo, do napada nožem je došlo nakon kraće rasprave, a akteri obračuna su bliski rođaci… »

Pucnjava kod Novog Pazara: Jedno lice izgubilo život

IndeksOnline 06.03.2021
NOVI PAZAR – U pucnjavi koja se dogodila u selu Rogozna nadomak Novog Pazara jedno lice je izgubilo život, dok je drugo sa prostrelnim rananama, primljeno u novopazarsku Opštu bolnicu, saznaje indeksonline.rs Kako saznajemo, do pucnjave je došlo… »

Vesti dana »