Povezane vesti

Nakon suza i kuknjave Tara zaskočila Ša, ljubila ga kao nikad pre! Simova obasipala repera poljupcima po vratu, on razvukao…

Nakon suza i kuknjave Tara zaskočila Ša, ljubila ga kao nikad pre! Simova obasipala repera poljupcima po vratu, on razvukao…

Kurir 06.03.2021
Tara Simov jedva je dočekala kraj sastanka na kom su njeni cimeri birali ko je među njima lojalan, a ko ne. Ona se po završetku sastanka uputila ka garderoberu i zaskočila Nenada Aleksića Ša. Za vreme sastanka plakali su i Tara i Ša. Simova najpre… »
Meni si lojalan, oni komentarišu kome nisi: Nakon što su ga cimeri optužili da nije odan ženi, Tara sasula istinu Ša u…

Meni si lojalan, oni komentarišu kome nisi: Nakon što su ga cimeri optužili da nije odan ženi, Tara sasula istinu Ša u…

Kurir 06.03.2021
Nakon ture plakanja zbog reperovih reči o ženi, Tara Simov vratila se na sastanak gde joj se Nenad Aleksić Ša obratio: - Jesi okej? I mene smori to, šta ti je? Što si sad nervozna? - pitao je Ša. - Što se svađaš? - pitala je Tara. - Ali što… »
Šta joj znači to da izađe iz stana, za 7 godina nisam imao nijednu grešku! Ša se otvorio o ženi, rekao da mu je Tara…

Šta joj znači to da izađe iz stana, za 7 godina nisam imao nijednu grešku! Ša se otvorio o ženi, rekao da mu je Tara…

Kurir 06.03.2021
Nenad Aleksić Ša ne prestaje da priča o svojoj supruzi Ivani, a sada se prvi put poverio i Lepom Mići, pa mu rekao kako stoje stvari: "Bar da sam nešto konkretno uradio. Sve zezanje, sprdnjica, rijaliti, ništa drugo neću uraditi. Čekam da se… »

Vesti dana »