Повезане вести
Мадуро проговорио на руском после вакцине: Последица третмана руским цепивом (видео)
Правда 06.03.2021
Председник Венецуеле Николас Мадуро вакцинисан је против корона вируса руском вакцином Спутњик В, објавио је на Твитеру. Заједно са супругом Силијом Флорес добио је прву дозу лека. Већина медицинског особља Венецуеле… »
Мадуро примио вакцину „Спутњик Ве“ и рекао: „Спасиба“
Нова 06.03.2021
Председник Венецуеле Николас Мадуро примио је руску вакцину „Спутњик Ве“ (Спутник В) против вируса корона, преносе медији. Прва партија руских вакцина стигла је у Венецуелу средином фебруара, а тада је Мадуро захвалио руском… »
Мадуро се вакцинисао руском вакцином: Кад је добио цепиво намигнуо камерманима
Курир 06.03.2021
Председник Венецуеле Николас Мадуро примио је данас руску вакцину "Спутњик Ве". Како преноси агенција Ројтерс, вест о томе да су он и његова супруга Силија Флорес вакцинисани, Мадуро је објавио је на свом Твитер налогу. Он је… »
Мадуро се вакцинисао: Примио Спутњик Ве и рекао "Спасиба!"
Вечерње новости 06.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Венецуеле Николас Мадуро примио је руску вакцину „Спутњик Ве“ (Спутник В) против вируса корона, преносе медији. - Као што сам обећао народу, то сам и учинио. Моја прва доза, вакцинисао сам се - рекао је он. Потом је и… »
Вести дана »
"Куба спремна да падне као нокаутом"! Трамп након Венецуеле и Колумбије има нову мету! Запретио Мадуровој потпредседници, она одмах зове Америку на "сарадњу"
Курир пре 6 минутајош 37 повезаних
Идентификовано свих 40 жртава пожара у Кран-Монтани, међу њима 20 малолетних
Еуроневс пре 41 минутајош 14 повезаних
Сада и званично: Партизан објавио разлаз! Тајрик Џонс напустио црно-беле
Дневник пре 21 минутајош 16 повезаних