Повезане вести

Пијеш ми крв на чашу! Карић пребацио Јовани за њеног бившег дечка Луку, а онда јој јасно ставио до знања: Ниси била фина…

Пијеш ми крв на чашу! Карић пребацио Јовани за њеног бившег дечка Луку, а онда јој јасно ставио до знања: Ниси била фина…

Курир 06.03.2021
Стефан Карић је на кратко устао из кревета да једе, па се вратио и видео да му је Јована Љубисављевић узела јастука, око кога су се раније поречкали. - Могу ли да добијем свој јастук? - питао је он. - Може, јер си рекао фино -… »
Стефан предложио Јовани да имају однос као Маја и Чорба! А онда јој поручио: Твоја грешка је што си ушла из везе у везу…

Стефан предложио Јовани да имају однос као Маја и Чорба! А онда јој поручио: Твоја грешка је што си ушла из везе у везу…

Курир 06.03.2021
Стефан Карић је предложио Јовани Љубисављевић да имају однос као Маја Маринковић и Чорба, с обзиром на то да је раскинула са њим. - Хоћеш да будемо као Цице? - питао је он. - Па то ти хоћеш - рекла је она. - Ако може, тако бих… »
Пљуште провокације на рајском острву! Након раскида, Јована убеђивала Стефана би им веза цветала напољу: Он сматра другачије!…

Пљуште провокације на рајском острву! Након раскида, Јована убеђивала Стефана би им веза цветала напољу: Он сматра другачије!…

Курир 06.03.2021
Након раскида, Јована Љубисављевић и Стефан Карић су легли на кревет, и кренули да се међусобно пецкају. - Каква си ти будала, видиш оно што не постоји, а не видиш оно што постоји. Шта ће ти жвака? - рекла је мисица. - Нећу се… »
Оставила си ме, ћао! Јована побеснела после маратонске свађе са Стефаном: Не може да поднесе што се он охладио! Ставила тачку!…

Оставила си ме, ћао! Јована побеснела после маратонске свађе са Стефаном: Не може да поднесе што се он охладио! Ставила тачку!…

Курир 06.03.2021
Сукоб Јоване Љубисављевић и Стефана Карића на Рајском острву се наставио, а главна тема је и даље била Наташа Радан. - Ти и ја неке ствари нисмо решили очигледно. Ја сам Наташи објаснио и сада је добра - рекао је Стефан. - Ја… »
Карић и мисица у жестоком сукобу! Стефан оптужио Јовану да је другарици скинула дечка, она му брутално одбрусила! (видео)

Карић и мисица у жестоком сукобу! Стефан оптужио Јовану да је другарици скинула дечка, она му брутално одбрусила! (видео)

Курир 06.03.2021
Стефан Карић и Јована Љубисављевић поново су ушли у жестоку расправу. - Ти носиш прстење од дечка. Мени је драго. Ја ти никад не бих то замерио, то ти је највећа љубав. Ја ти Луку никада нисам споменуо. И што ми ниси рекла за… »

Вести дана »