Povezane vesti
Marina Visković ide na liposukciju! Pevačica progovorila o estetskim operacijama: Sigurna sam devojka, znam ko sam i ne stidim…
Kurir 07.03.2021
Pevačica Marina Visković uživa u samoći ali, kako kaže, u svemu što radi ulazi srcem. Nikada se nije kajala zbog odluka iz prošlosti i pažljivo bira ko je okružuje od prijatelja. Priznaje da je teško naći pravu osobu u koju će se zaljubiti, ali i da je… »
"Nisam se ničega stidela..." Marina progovorila o estetskim operacijama: "Sada ću ići na liposukciju"(video)
Blic 07.03.2021
Pevačica Marina Visković uživa u samoći ali, kako kaže, u svemu što radi ulazi srcem. Nikada se nije kajala zbog odluka iz prošlosti i pažljivo bira ko je okružuje od prijatelja. Priznaje da je teško naći pravu osobu u koju će se zaljubiti, ali i da je… »
Vesti dana »

"Da se pomirimo sa našim sestrama i braćom": Vučić šeta sa građanima na Banjici: "Ovde će biti najveći skup"
Blic pre 5 minutajoš 55 povezanih

Protest u Beogradu Udruženja za zaštitu životinja protiv nacrta zakona
Beta pre 8 satijoš 16 povezanih

Sprema se veliki vremenski preokret: Meteorolog RHMZ upozorava, olujni vetar i grad zahvatiće celu Srbiju
Mondo pre 49 minutajoš 41 povezana

Milijarder Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu: "Borite se ili umrite"
Telegraf pre 9 minutajoš 22 povezane