Повезане вести
Тата има рак грла, не знам где се налазим: Миљана у шоку због свега што је сазнала - "Кривим себе" (видео)
Мондо 07.03.2021
Нису је дочекале лепе вести о породици. Нису је дочекале лепе вести о породици. Учесница Задруге 4, Миљана Кулић, отворила је душу током питања новинара, када је признала да је сазнала неке ствари о својој породици које су јој… »
"Тата има рак грла,: а неће операцију, мама има неке чворове..." Миљана Кулић потпуно сломљена: "Кривим себе, била сам…
Блиц 07.03.2021
Миљана Кулић је отворила душу током питања новинара, поручила да њен отац Синиша има рак грла, као и да себе криви што њена мајка Марија није добро. - Данас сам имала контролу. Стигло ме је све. Сада ћу бити најјача, доста… »
Вести дана »

Усвојене измене и допуне Закона о планирању и изградњи и државном премеру и катастру, скупље судске таксе, посебни поступци ради реализације Експа...
РТВ пре 1 сатјош 45 повезаних

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 13 минутајош 77 повезаних

Мићин: Први новембар у Новом Саду обележићемо хришћанским обичајима и одласком у цркву
НИН пре 33 минутајош 25 повезаних

Дошао је на ново гробље да испрати бившег таста Био је у браку са генераловом ћерком Маријом, па оженио наследницу познате водитељке (видео)
Ало пре 13 минутајош 23 повезане

Живот иде даље: Музеј Лувр, након пљачке, од јутрос поново отворен за посетиоце (ФОТО)
Еуроневс пре 33 минутајош 20 повезаних