Povezane vesti

Preminuo Boris Komnenić: Slavni glumac izgubio bitku sa teškom bolešću

Telegraf 07.03.2021
Mnogi ga pamte po čuvenoj ulozi u seriji „Bolji život“, u kojoj je tumačio lik Saše Guze Popadića. Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, potvrđeno je Telegrafu u Narodnom pozorištu. Prvak drame u Narodnom… »

Porodični život Borisa Komnenića: "Srećan razvod" ali i razdvojenost od ćerke

B92 07.03.2021
Prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu Boris Komnenić preminuo je u 64. godini, a tokom života nije hteo da se mnogo eksponira. Međutim, o njegovom privatnom životu se malo zna. Poznato je da ima ćerku Niku koja mu je pre nekoliko godina… »

Na kraju je glumio dubler umesto Borisa, bilo je pretužno! Ovako su izgledali poslednji Komnenićevi dani na snimanju

Mondo 07.03.2021
Glumac je preminuo posle teške bolesti. Glumac je preminuo posle teške bolesti. Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64 godini posle teške bolesti, a pre manje od mesec dana snimio je poslednju scenu. Igrao je lik Steve u seriji "Koleginice", a njegov… »

Rat ga razdvojio od ćerke, nije mogao u Hrvatsku: Komnenića je jedno godinama bolelo!

Mondo 07.03.2021
Glumac je preminuo u 64. godini. Glumac je preminuo u 64. godini. Glumac Boris Komnenić, kojeg će publika najviše pamtiti po ulozi Saše Guze Popadića iz "Boljeg života", preminuo je u 64. godini posle teške bolesti. Boris, koji se oprobao i kao… »

"Poslednje scene snimali smo s dublerom, od bolova nije mogao pred kamere. Tad je već bilo pretužno"

Telegraf 07.03.2021
Glumac otkrio kako su izgledale zadnje scene koje je snimio Boris Komnenić. Glumac Boris Komnenić preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini. Uprkos teškoj bolesti, glumio je do samog kraja. Njegove kolege otkrile su da je pre manje od mesec dana… »

Boris Komnenić je pre manje od mesec dana snimio poslednju scenu: Njegov kolega otkrio kako je bilo na setu tih dana sa njim

Kurir 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić, koji je proglašen za prvaka drame u Narodnom pozorištu, preminuo je u 64. godini posle duge i teške bolesti. Brojne kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža, a glumac Predrag Damjanović na svom Instagramu je… »

Imao je nesnosne bolove, bilo je pretužno: Glumac otkrio kako su izgledali poslednji dani Borisa Komnenića na snimanju

Kurir 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini, a pre manje od mesec dana snimio je poslednju scenu. Naime, on je tumačio lik Steve u seriji "Koleginice", a njegov kolega Predrag Peđa Damjanović, koji je snimao zajedno sa njim… »

Bilo je pretužno, imao je nesnosne bolove: Kolega otkrio kako su izgledali poslednji dani Borisa Komnenića

Večernje novosti 07.03.2021
GLUMAC Boris Komnenić preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini, a pre manje od mesec dana snimio je poslednju scenu. Naime, on je tumačio lik Steve u seriji "Koleginice", a njegov kolega Predrag Peđa Damjanović, koji je snimao zajedno sa njim… »

Preminuo Boris Komnenić: Slavni glumac napustio nas je posle teške bolesti

Mondo 07.03.2021
Bio prvak drame u Narodnom pozorišu. Bio prvak drame u Narodnom pozorišu Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini posle teške bolesti. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je… »

Umro Boris Komnenić

Blic 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član… »

Uloge po kojima ćemo pamtiti Borisa komnenića: Lik Guze Popadića promenio mu je život, ali prvo nije bio njemu namenjen

Kurir 07.03.2021
Glumac i prvak drame u Narodnom pozorištu, Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Komnenić je rođen 29. marta 1957. godine u Puli, a po završetku gimnazije upisao je Fakultet dramskih umetnosti. Član Narodnog pozorišta… »

Uloge po kojima ćemo pamtiti Borisa komnenića: Lik Guze Popadića je trebalo da igra drugi poznati glumac (video)

Večernje novosti 07.03.2021
GLUMAC i prvak drame u Narodnom pozorišu, Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Komnenić je rođen 29. marta 1957. godine u Puli, a po završetku gimnazije upisao je Fakultet dramskih umetnosti. Član Narodnog pozorišta… »

Komnenića je 90-ih zadesila velika tuga: Glumac dugo nije viđao ćerku, rat ih je razdvojio, nije mogao da preboli njihov…

Kurir 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini posle duge i teške bolesti. O njegovom privatnom životu se malo znalo, s obzirom da nije voleo da se previše eksponira u medijima. Poznato je da ima ćerku Niku koja mu je pre nekoliko godina podarila… »

"Nisam stigao da je učim": Komnenića je rat razdvojio od ćerke, ovako se prisećao tužnih događaja

Večernje novosti 07.03.2021
GLUMAC Boris Komnenić preminuo je u 64. godini posle duge i teške bolesti. O njegovom privatnom životu se malo znalo, s obzirom da nije voleo da se previše eksponira u medijima. Poznato je da ima ćerku Niku koja mu je pre nekoliko godina podarila… »

Odlazak Borisa komnenića: Slavni glumac preminuo u 64. godini posle teške bolesti

Kurir 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član… »

Preminuo Boris Komnenić: Slavni glumac umro u 64. godini

Večernje novosti 07.03.2021
GLUMAC Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član… »

Odlazak legende: Igrao je Guzu u "Boljem životu", razveo se na najneobičniji mogući način

Večernje novosti 07.03.2021
Prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu, Boris Komnenić, preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je… »

Životna priča Borisa Komnenića: Rat ga odvojio od ćerke, nije učestvovao u njenom odrastanju

Telegraf 07.03.2021
Slavni glumac preminuo je u 64. godini. Čuveni glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu… »

Vesti dana »