Povezane vesti

Oproštaj od preminulog Komnenića: Nije ovo jedna od tvojih šala

Politika 07.03.2021
Čitava javnost i posebno dramski umetnici su u velikom šoku nakon vesti da je večno otišao glumac Boris Komnenić usled teške bolesti u 64. godini, i mnoge kolege sa velikom tugom se opraštaju od njega putem društvenih mreža. Komnenić je u… »

Bivša supruga Borisa Komnenića: "Uvek ćemo ga voleti"

B92 07.03.2021
Rene Penanen, bivša supruga glumca Borisa Komnenića, koji nas je napustio u 64. godini nakon teške bolesti, oglasila se nakon njegove smrti, ne skrivajući emocije. "Retko se u životu sreće takav izuzetan čovek, pametan, talentovan, duhovit, sjajan… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Radio 021 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Komnenić, prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu, rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih… »

"Putuj sa anđelima, anđele naš dobri": Potresnim porukama glumci se opraštaju od Borisa Komnenića

Telegraf 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić napustio nas je u 64. godini, potvrđeno je Telegrafu u Narodnom pozorištu. U Beogradu je preminuo glumac Narodnog pozorišta Boris Komnenić (64). Na društvenim mrežama glumci se opraštaju od legendarnog Saše Popadića iz… »

Preminuo Boris Komnenić

RTS 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini posle teške bolesti. Bio je prvak drame u Narodnom pozorištu, u Beogradu. Glumac Boris Komnenić rođen je u Puli, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju, a u Beogradu je završio Fakultet dramskih… »

Glumci se opraštaju od Borisa Komnenića: "Nismo se ispričali, nismo popili sve"

B92 07.03.2021
Na društvenim mrežama glumci se opraštaju od svog kolege Borisa Komnenića, koji je preminuo danas u 64. godini nakon duže bolesti. Glumica Dragana Mićalović podelila je objavu na Instagramu. "Ne! Ne! Ne ti Boćo moj dobri!!!! Nismo se ispričali… »

Sanja je bio moj prijatelj Radoš Bajić utučen zbog odlaska dva umetnika: Boris je bio izuzetan glumac i čovek, sve je…

Kurir 07.03.2021
U današnjem danu živote su izgubili velikani domaće umetničke scene. Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon teške bolesti, a kompozitor i muzičar Sanja Ilić napustio nas je u 70. godini nakon borbe sa koronom. Glumac Radoš Bajić… »

Lidija Vukićević i Boris su bili brat i sestra u seriji Bolji život: Glumica skrhana bolom, potresnim rečima oprostila se…

Kurir 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Vest o njegovoj smrti pogodila je mnoge, a među njima je i glumica Lidija Vukićević. Podsetimo, uloga po kojoj će svi pamtiti Borisa Komnenića je ona koju je… »

"Kupila sam najskuplju kartu": Sloboda otkrila šta je uradila zbog Borisa Komnenića, a Gordan Kičić poručuje - "Putuj…

Večernje novosti 07.03.2021
EMOTIVNI oproštaji neutešnih glumaca nižu se na društvenim mrežama, nakon što je jutros osvanula vest da je u 64. godini, nakon teške bolesti, preminuo Boris Komnenić. Sloboda Mićalović istakla je da joj je čast što je imala priliku da uživa… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Politika 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić, najpoznatiji po ulozi Saše Popadića u TV seriji „Bolji život”, preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, prenose jutros mediji. Komnenić, prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu, rođen je 29. marta 1957. godine u… »

Preminuo Boris Komnenić

B92 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član… »

Dragi Borise, hvala! Imala sam čast da na metar od Vas uživam u raskošu talenta: Mićalovićka se oprostila od Komnenića

Mondo 07.03.2021
Preminuo je u 64. godini nakon teške bolesti. Preminuo je u 64. godini nakon teške bolesti. Od slavnog glumca i prvaka drame Narodnog pozorišta u Beogradu, Borisa Komnenića, kojeg smo svi voleli i kojeg pamtimo po legendarnoj ulozi iz "Boljeg… »

Preminuo Boris Komnenić

N1 Info 07.03.2021
Prvak Drame Narodnog pozorišta i priznati televizijski i filmski glumac Boris Komnenić preminuo je 6. marta u 64. godini u Beogradu, saopštilo je Narodno pozorište. Rođen je u Puli 29. marta 1957. godine. Gimnaziju je završio u Beogradu, a glumu je… »

Svi smo jako tužni, naša ćerka i ja ćemo ga voleti uvek: Oglasila se bivša supruga Borisa Komnenića

Kurir 07.03.2021
Rene Penanen, bivša supruga glumca Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti, oglasila se nakon njegove smrti, ne skrivajući koliko ju je pogodio odlazak bivšeg muža. - Retko se u životu sreće takav izuzetan čovek… »

Oglasila se bivša supruga Borisa Komnenića: "Svi smo tužni, njegovi roditelji jako pate"

Telegraf 07.03.2021
Njegova bivša supruga kaže da su ostali u veoma dobrim odnosima i da će ga svi zauvek voleti. - Ostali smo u jako dobrim odnosima. Naša ćerka i njeno dvoje dece, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja uvek ćemo voleti Borisa, a sada smo svi jako… »

"Naša ćerka, moj sadašnji suprug i ja uvek ćemo voleti Borisa, a njegovi roditelji sad jako pate": Bivša Komnenićeva…

Blic 07.03.2021
Rene Penanen, bivša supruga glumca Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti, oglasila se nakon njegove smrti, ne skrivajući koliko ju je pogodio odlazak bivšeg muža. - Retko se u životu sreće takav izuzetan čovek… »

Nismo se ispričali, hvala ti na svakom osmehu: Glumci se opraštaju od Borisa Komnenića potresnim porukama (foto)

Kurir 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je nakon duge i teške bolesti, a kolege i prijatelji se uveliko opraštaju od njega. Aleksandar Srećković Kubura na svom Instagramu podelio je Komnenićevu sliku, a uz to je stavio slomljeno srce, te je istakao koliko mu… »

Bivša žena Borisa Komnenića: Uvek ćemo ga voleti

Nova 07.03.2021
Rene Penanen, bivša supruga glumca Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti, oglasila se nakon njegove smrti. “Retko se u životu sreće takav izuzetan čovek, pametan, talentovan, duhovit, sjajan zanimljiv tip, takav je… »

Ne usuđujem se glasno da govorim, zaplakaću... Petar Božović jedva smogao snage da priča o Borisu - "Sve je besmisleno"

Mondo 07.03.2021
"Ako nije on, ne znam ko je zabavljao ovaj narod." "Ako nije on, ne znam ko je zabavljao ovaj narod." Glumac Petar Božović duboko je potresen smrću kolege Borisa Komnenića sa kojim je radio i sa kojim je bio blizak, a kojeg je uporedio sa velikim… »

Gojković: Odlazak Borisa Komnenića ogroman gubitak

Nova 07.03.2021
Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je danas telegram saučešća povodom smrti prvaka Narodnog pozorišta u Beogradu, glumca Borisa Komnenića. Navodeći da njegova smrt predstavlja “ogroman gubitak za srpsku pozorišnu i filmsku… »

Oglasila se bivša žena Borisa Komnenića: Rene imala samo reči hvale za bivšeg supruga - Uvek ćemo ga voleti

Večernje novosti 07.03.2021
RENE Penanen, bivša supruga glumca Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti, oglasila se nakon njegove smrti, ne skrivajući koliko ju je pogodio odlazak bivšeg muža. - Retko se u životu sreće takav izuzetan čovek… »

"Pamtićemo ga do našeg kraja": Svetlana Bojković slomljena zbog smrti Borisa Komnenića

Večernje novosti 07.03.2021
GLUMAC Boris Komnenić koga će mnogi pamtiti kao Sašu Guzu Popovića iz kultne serije "Bolji život", preminuo je u 64. godini. Brojne kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža, a glumica Svetlana Ceca Bojković je istakla koliko je… »

Po "boljem životu" ga pamtimo, a tu seriju nije voleo: Bio je "Guza" Popadić, ali lik mu se nije sviđao!

Mondo 07.03.2021
Imao je istu ljubav i prema pozorištu i filmu, a smatrao je da je najstrašnije kada se glumcu desi blokada: "Nigde glumac nije toliko na ispitu, nego na sceni". Imao je istu ljubav i prema pozorištu i filmu, a smatrao je da je najstrašnije kada se… »

Petar Božović o smrti Borisa Komnenića: "Teško mi je, zaplakaću"

B92 07.03.2021
Petar Božović gostovao je na TV Prva povodom Dobričinog prstena koji je dobio pre nekoliko dana ali srećni povod stavljen je u drugi plan zbog smrti kolege i velikog prijatelja Borisa Komnenića. Božović je rekao da ga je toliko pogodila vest o… »

Gojković o Borisu Komneniću: "Ogroman gubitak za kulturu u celini"

B92 07.03.2021
Potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je telegram saučešća porodici, kolegama i prijateljima Borisa Komnenića. U telegramu navodi se da je sa velikom tugom primila vest o smrti doajena srpskog glumišta Borisa… »

Sa velikom tugom sam primila vest o smrti Borisa Komnenića: Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković oprostila se od…

Kurir 07.03.2021
Potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je telegram saučešća porodici, kolegama i prijateljima Borisa Komnenića u kojem je navela: „Sa velikom tugom sam primila vest o smrti doajena srpskog glumišta Borisa… »

Maja Gojković uputila telegram saučešća porodici Borisa Komnenića

Danas 07.03.2021
Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je telegram saučešća porodici, kolegama i prijateljima glumca Borisa Komnenića u kojem je navela da je odlazak velikog glumca ogroman gubitak za srpsku pozorišnu i filmsku scenu, kao i za… »

Uz veliku tugu pamtićemo ga do našeg kraja: Svetlana Bojković slomljena zbog smrti Borisa Komnenića

Kurir 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić koga će mnogi pamtiti kao Sašu Guzu Popovića iz kultne serije "Bolji život", preminuo je u 64. godini, potvrđeno je iz Narodnog pozorišta. Brojne kolege opraštaju se od njega putem društvenih mreža, a glumica Svetlana Ceca… »

"Kupila sam najskuplju kartu": Sloboda otkrila šta je uradila zbog Borisa Komnenića, a glumac u suzama: "Tužan sam, Boki…

Blic 07.03.2021
Emotivni oproštaji neutešnih glumaca nižu se na društvenim mrežama, nakon što je jutros osvanula vest da je u 64. godini, nakon teške bolesti, preminuo Boris Komnenić. Sloboda Mićalović istakla je da joj je čast što je imala priliku da uživa… »

"Ogroman gubitak za srpsku kulturu": Gojković uputila telegram saučešća povodom smrti Borisa Komnenića

Večernje novosti 07.03.2021
POTPREDSEDNICA Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je telegram saučešća porodici, kolegama i prijateljima Borisa Komnenića u kojem je navela: - Sa velikom tugom sam primila vest o smrti doajena srpskog glumišta Borisa… »

Boris Komnenić umro je u 64. godini, proslavio se kao Guza u "Boljem životu", a razveo se na najneobičniji način: "Otišli…

Blic 07.03.2021
Prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu, Boris Komnenić, preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Boris Komnenić je posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je… »

Samo je njemu dozvoljavao da ga zove guza Petar Božović je bio najbolji prijatelj Borisa Komnenića: "Zatečen sam, ne mogu…

Blic 07.03.2021
Čuveni glumac Petar Božović bio je jedan od najboljih prijatelja pokojnog Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini, posle teške bolesti. Kako je za "Blic" izjavio, smrt bliskog prijatelja i kolege Petra je jutros zatekla i rastužila. - Boris… »

Samo je jednom kolegi Komnenić dozvoljavao da ga zove Guza: "Bojim se, zaplakaću"

Telegraf 07.03.2021
"Od početka sam ga smatrao našim Žerar Filipom. Ne usuđujem se glasno da govorim, bojim se zaplakaću" Petar Božović jedina je osoba kojoj je Boris Komnenić dozovoljavao da ga zove Guza, mrzeći taj nadimak isto toliko koliko ga je mrzeo njegov lik… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Moj Novi Sad 07.03.2021
Napustilo nas je još jedno veliko ime domaćeg glumišta. Glumac Boris Komnenić, najpoznatiji po ulozi Saše Popadića u TV seriji "Bolji život", preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Komnenić, prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu… »

Pretužne reči Andrije miloševića: Gde odlaze svi ti ljudi? Ne odlaze oni, odlazi moje detinjstvo...

Mondo 07.03.2021
Tuga zbog preranog odlaska slavnog glumca. Tuga zbog preranog odlaska slavnog glumca. Od slavnog glumca Borisa Komnenića, kojeg smo svi voleli i kojeg pamtimo po legendarnoj ulozi iz "Boljeg života", oprostio se i njegov mlađi kolega Andrija… »

"Otišao je divan čovek": Gorica Popović potresena zbog smrti Borisa Komnenića

Večernje novosti 07.03.2021
GLUMAC Boris Komnenić koga će mnogi pamtiti kao Sašu Guzu Popovića iz kultne serije "Bolji život", preminuo je u 64. godini. Goricu Popović, koja je igrala Daru u pomenutoj seriji veoma je potresla smrt kolege, te je istakla koliko joj je teško… »

"Detinjstvo moje odlazi": Andrija Milošević se potresnim rečima oprostio od Borisa Komnenića (foto)

Večernje novosti 07.03.2021
GLUMAC Boris Komnenić koga će mnogi pamtiti kao Sašu Guzu Popovića iz kultne serije "Bolji život", preminuo je u 64. godini. Andrija Milošević se potresnim rečima na svom "Instagram" profilu oprostio od kolege. - Gde odlaze svi ti ljudi? Ne odlaze… »

Samo Ja sam smeo da ga zovem guza, zatečen sam: Petar Božović potresen zbog smrti Borisa Komnenića, bili su najbolji…

Kurir 07.03.2021
Glumac Petar Božović bio je jedan od najboljih prijatelja pokojnog Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini, posle teške bolesti. On je istakao da je Komnenić bio njegov omiljeni glumac, te je otkrio da je veoma potresen otkako je saznao da za… »

Preminuo Boris Komnenić

Sputnik 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, objavili su beogradski mediji. Najpoznatiju ulogu na televiziji Boris Komnenić ostvario je tumačeći lik Saše Popadića u seriji „Bolji život“. Prvak drame u Narodnom pozorištu… »

Duboko sam potresena, otišao je divan čovek: Gorica Popović slomljena zbog smrti Borisa Komnenića

Kurir 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić koga će mnogi pamtiti kao Sašu Guzu Popovića iz kultne serije "Bolji život", preminuo je u 64. godini, potvrđeno je za Kurir iz Narodnog pozorišta. Goricu Popović, koja je igrala Daru u pomenutoj seriji veoma je potresla smrt… »

"Bio si moj prvi verenik": Milica Milša neutešna zbog smrti Borisa Komnenića: "Postaje nepodnošljiv ovaj život..."

Blic 07.03.2021
Milica Milša neutešna je zbog smrti kolege Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini posle teške bolesti. Glumica se od Borisa oprostila emotivnom porukom, prisetivši se njihovog prvog zajedničkog projekta - kultne serije "Bolji život". -… »

Bio si moj prvi verenik: Milica Milša neutešna zbog smrti Borisa Komnenića (foto)

Večernje novosti 07.03.2021
MILICA Milša neutešna je zbog smrti kolege Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini posle teške bolesti. Glumica se od Borisa oprostila emotivnom porukom, prisetivši se njihovog prvog zajedničkog projekta - kultne serije "Bolji život". -… »

Preminuo Boris Komnenić

Luftika 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, objavili su danas mediji. Komnenić je rođen 29. marta 1957. godine u Puli. Godina koja je ubila Maradonu, Džeja i Dart Vejdera Gorica Popović: Ponekad žalim što nisam postala… »

Preminuo Boris Komnenić

Nova 07.03.2021
Beživotno telo glumca Borisa Komnenića pronađeno je sinoć u njegovom stanu na Novom Beogradu, saznaje Nova.rs. Boris Komnenić rođen je 1957. godine u Puli, ali se sa porodicom u ranoj mladosti preselio u Beograd. Diplomirao je na Fakultetu dramskih… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Glas Amerike 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini posle teške bolesti, javio je RTS. Bio je prvak drame u Narodnom pozorištu, u Beogradu. Rođen je u Puli, gde je završio osnovnu čkolu i gimnaziju, a u Beogradu je završio Fakultet dramskih umetnosti… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Glas Zaječara 07.03.2021
Poznati glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Tokom dugogodišnjeg rada, ostvario je brojne uloge kako u pozorištu, tako i na filmu i televiziji. Rođen je 29. marta 1957. godine u Puli, a nakon završene gimnazije… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Top press 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić, najpoznatiji po ulozi Saše Popadića u TV seriji „Bolji život“, preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, prenose jutros mediji. Komnenić, prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu, rođen je 29. marta 1957. godine u… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Danas 07.03.2021
U 64. godini Poznati glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon duge i teške bolesti. Tokom dugogodišnjeg rada, ostvario je brojne uloge kako u pozorištu, tako i na filmu i televiziji. Rođen je 29. marta 1957. godine u Puli, a nakon… »

"Ne, ne, ne ti, nismo se ispričali!" Glumci se potresnim rečima opraštaju od Borisa Komnenića, srca su im slomljena

Blic 07.03.2021
Brojni glumci putem društvenih mreža opraštaju se od slavnog kolege Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini, posle teške bolesti. Glumac Aleksandar Srećković Kubura na svom Instagramu podelio je Komnenićevu sliku, a uz to je stavio… »

Umro Boris Komnenić

Blic 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Nedeljnik 07.03.2021
screenshot/bolji život Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, objavili su danas mediji. Komnenić je rođen 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih… »

Boris Komnenić preminuo posle teške bolesti!

Svet plus 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo posle teške bolesti u 64. godini! Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu, rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Boris Komnenić posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih… »

Boris Komnenić se proslavio kao Guza u "Boljem životu", razveo se na 'božanstven način', a rat ga je odvojio od ćerke...

Prva 07.03.2021
Prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu, Boris Komnenić, preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Boris Komnenić je posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je… »

Čuvene scene iz serije "Bolji život" po kojima ćemo pamtiti Borisa Komnenića

Telegraf 07.03.2021
Poznati glumac kog publika najbolje zna po ulozi Saše Popadića u seriji "Bolji život", preminuo je u 64. godini. Slavni glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini posle teške bolesti, a srpska publika pamtiće ga večno po ulozi Saše Popadića… »

Rat ga je razdvojio od ćerke Boris Komnenić nije mogao da suzbije emocije kad ju je konačno video: "Kao susret dvoje ljudi…

Blic 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini života, iza sebe ostavivši veliki broj uloga na TV-u, filmu i pozorištu, ali i ćerku Nike, te unuku Luciju. Popularni Saša Guza Popadić iz serije "Bolji život" izrazio je svojevremeno žaljenje što… »

“Nismo sve naučili od tebe”: Glumci se opraštaju od Borisa

Nova 07.03.2021
Boris Komnenić, proslavljeni srpski glumac, preminuo je sinoć. Od njega su se oprostile brojne kolege. “Ne! Ne! Ne tii Boćo moj dobri! Nismo se ispričali! Nismo sve naučili od tebe! Nismo popili sve! Putuj sa anđelima ,anđele naš dobri! Hvala ti… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

RTV 07.03.2021
BEOGRAD - Glumac Boris Komnenić, najpoznatiji po ulozi Saše Popadića u TV seriji "Bolji život", preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, prenose jutros mediji. Komnenić, prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu, rođen je 29. marta 1957… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Dnevnik 07.03.2021
BEOGRAD: Glumac Boris Komnenić, najpoznatiji po ulozi Saše Popadića u tv seriji "Bolji život", preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, prenose jutros mediji. Komnenić, prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu, rođen je 29. marta 1957… »

Odlazak Borisa Komnenića: Teške uloge radio sa zadovoljstvom

Nova 07.03.2021
"Bilo je dosta teških uloga, ali sam upravo takve radio sa zadovoljstvom", rekao je u jednom intervjuu pozorišni, filmski i televizijski glumac Boris Komnenić, preminuo juče u 64. godini u Beogradu. Boris Komnenić rođen je 1957. godine u Puli, ali… »

Nismo se ispričali, nismo sve naučili od tebe... Glumci se opraštaju od legendarnog Borisa Komnenića (foto)

Mondo 07.03.2021
Tuga i neverica zbog smrti slavnog glumca. Tuga i neverica zbog smrti slavnog glumca. Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini posle teške bolesti, a prijatelji i kolege se opraštaju od njega na društvenim mrežama. Među onima koji su zatečeni… »

Boćo moj, nismo se ispričali: Glumci se potresnim porukama opraštaju od Borisa Komnenića (foto)

Večernje novosti 07.03.2021
GLUMAC Boris Komnenić preminuo je nakon duge i teške bolesti, a kolege i prijatelji se uveliko opraštaju od njega. Aleksandar Srećković Kubura na svom Instagramu podelio je Komnenićevu sliku, a uz to je stavio slomljeno srce, te je istakao koliko mu… »

Preminuo Boris Komnenić

Prva 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član… »

odlazak Guze iz serije „Bolji život“- umro Boris Komnenić!

U centar 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle… »

Borisa Komnenića pamtimo kao Guzu Popadića iz Boljeg života

Nova 07.03.2021
Legendarni glumac Boris Komnenić preminuo je večeras u 64. godini života, a beživotno telo pronađeno je u njegovom stanu na Novom Beogradu. Tokom svoje dugogodišnje karijere igrao je u brojnim filmovima i serijama, poput „Bal na vodi“… »

Vesti dana »