Повезане вести
Ђаво однео шалу! Професор Кочовић има нову прогнозу! Открио шта нас чека у наредних месец дана! (фото)
Правда 07.03.2021
Србија је обрнула један круг, прошла је једна година и ми смо сада у трећем таласу који траје најдуже, тачније 173 дана, а ситуацију смо пратили из дана у дан - рекао је професор Петар Кочовић. Он је објаснио да је број… »
Професор Кочовић издвојио 2 кључна датума када је све кренуло низбрдо: "Ђаво је однео шалу"
Мондо 07.03.2021
Ево шта нас чека следећих месец дана. Ево шта нас чека следећих месец дана. Јуче је било тачно годину дана откако је у Србији регистрован први случај заразе корона вирусом. Упрокос паелима стручњака да се потшутују… »
Ђаво однео шалу! Професор Кочовић има нову прогнозу! Открио шта нас чека у наредних месец дана! (фото)
Правда 07.03.2021
Србија је обрнула један круг, прошла је једна година и ми смо сада у трећем таласу који траје најдуже, тачније 173 дана, а ситуацију смо пратили из дана у дан - рекао је професор Петар Кочовић. Он је објаснио да је број… »
Ђаво однео шалу Професор Кочовић има нову прогнозу! Открио шта нас чека у наредних месец дана: Све нам се нагомилало
Курир 07.03.2021
Вести дана »
Три мигранта погинула у превртању чамца у Сави у Славонском Броду, осам спашено
Спутник пре 1 сатјош 19 повезаних