Povezane vesti

Ne! Ne! Ne ti boćo moj dobri, nismo se ispričali, nismo sve popili: Glumci skrhkani bolom nakon smrti Borisa Komnenića

Mondo 07.03.2021
Potresnim rečima se opraštaju od kolege. Potresnim rečima se opraštaju od kolege. Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64 godini posle teške bolesti, a pre samo manje od mesec dana snimio je poslednju scenu. Vest o njegovoj smrti pogodila je mnoge, a… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

RTK 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64 godini posle duge i teške bolesti. Bio je prvak drame Narodnog pozorišta. Ostvario je niz dramskih, filmskih, i uloga u serijama,a najveću popularnost stekao je tokom osamdesetih godina kada je u kultnoj domaćoj… »

Preminuo glumac Boris Komnenić - odlazak omiljenog filmskog gubitnika

Radio 021 07.03.2021
Glumac je preminuo je u 64. godini posle teške bolesti. Bio je prvak drame u Narodnom pozorištu, u Beogradu. YouTube/Izbliza - Produkcija kadar „Ako smo pali bili smo skloni padu". Ovako počinje film „Tajvanska kanasta" reditelja Gorana Markovića… »

NAPUSTIO nas je legendarni „Guza” iz „Boljeg života”

Svet & Skandal 07.03.2021
Napustio nas je legendarni „Guza” iz „Boljeg života”, u 64. godini preminuo je glumac Boris Komnenić. On je izgubio borbu sa teškom bolešću, a glumom se bavio do poslednjeg daha. Preminuo Boris Komnenić Boris je poslednju secne snimu pre oko… »

Preminuo glumac Boris Komnenić - odlazak omiljenog filmskog gubitnika

BBC News 07.03.2021
Glumac je preminuo je u 64. godini posle teške bolesti. Bio je prvak drame u Narodnom pozorištu, u Beogradu. „Ako smo pali bili smo skloni padu". Ovako počinje film „Tajvanska kanasta" reditelja Gorana Markovića u kojem je Boris Komnenić ostvario… »

Preminuo glumac Boris Komnenić

Al Jazeera 07.03.2021
Borisa Komnenića regionalna publika zasigurno će ga pamtiti po ulozi Aleksandra Saše Popadića u seriji Bolji život. Poznati srbijanski filmski i pozorišni glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini nakon teške bolesti, javljaju srbijanski… »

"Imao je nesnosne bolove,: bilo je pretužno" Glumac ispričao kako su izgledali poslednji dani Borisa Komnenića na snimanju

Blic 07.03.2021
Glumac Boris Komnenić preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini, a pre manje od mesec dana snimio je svoju poslednju scenu. Boris je, naime, tumačio lik Steve u seriji "Koleginice", a njegov kolega Predrag Peđa Damjanović, koji je snimao zajedno… »

Borisa Komnenića svi znamo kao Guzu iz "Boljeg života", a ta uloga uopšte nije bila namenjena njemu, već ovom kolegi

Blic 07.03.2021
Uloga Saše Guze Popadića u seriji “Bolji život” proslavila je pokojnog Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini, posle teške bolesti. Uloga Guze Borisu je donela popularnost širom bivše Jugoslavije, ali ono što se malo zna jeste da je… »

"Praznina je velika, ljubav i poštovanje prema tebi su veći": Milica Milša se oprostila od Komnenića

Telegraf 07.03.2021
Oni su glumili par u prvoj seriji koju je Milša snimila. - Dragi moj Borise, ne mogu i neću da verujem da si i ti otišao... nepodnošljiv postaje ovaj život bez dragih ljudi... - napisala je Milica Milša na svom Instagram kanalu. Brojne ličnosti iz… »

Vesti dana »