Povezane vesti
"Sa kakvim monstrumima imamo posla?" Produžen pritvor Belivuku, dokazi čvrsti - Vulin otkrio šta očekuje od suda!
Srbija danas 07.03.2021
Jedan od načina da vratimo poverenje u sistem je da ti ljudi budu kažnjeni. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je, govoreći o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Jutarnjem programu TV Prva rekao da je na tužiocu da… »
Vučević: Da li su oni ljudi iz državnog aparata koji su davali podršku klanu Belivuk bili umešani i u prisluškivanje…
RTV 07.03.2021
NOVI SAD - Bio sam zatečen onim snimcima koji su prikazani, jer je svirepost očigledno bez granica i reč je o ljudima koji nisu prezali ni od čega, izjavio je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, reagujući na sinoćno izlaganje… »
Vulin o potresnim slikama ubistava Belivukovog klana: Zapitao sam se s kakvim monstrumima imam posla
Telegraf 07.03.2021
Posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, u subotu uveče prikazane su fotografije monstruoznih ubistava klana Belivuk/Miljković. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je, govoreći o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića u… »
Vesti dana »
Ukratko iz sveta: Tržišta u iščekivanju ishoda američkih izbora
Bloomberg Adria pre 55 minutajoš 27 povezanih
"Prihvatiću ostavku Gorana Vesića": Oglasio se Vučević: "u narednim danima očekujem ih još, nemam dilemu da nije kriv za tragediju u Novom Sadu"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
VIDEO Jokić izvukao nemoguće, podigao tim iz nokauta i srušio Rajakovića: Domininatni tripl-dabl i „topljenje“ -11 za šest minuta
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
Euronews pre 44 minutajoš 8 povezanih