Повезане вести

"Са каквим монструмима имамо посла?" Продужен притвор Беливуку, докази чврсти - Вулин открио шта очекује од суда!

"Са каквим монструмима имамо посла?" Продужен притвор Беливуку, докази чврсти - Вулин открио шта очекује од суда!

Србија данас 07.03.2021
Један од начина да вратимо поверење у систем је да ти људи буду кажњени. Министар унутрашњих послова Александар Вулин је, говорећи о прислушкивању председника Србије Александра Вучића у Јутарњем програму ТВ Прва рекао да је… »
Вучевић: Да ли су они људи из државног апарата који су давали подршку клану Беливук били умешани и у прислушкивање…

Вучевић: Да ли су они људи из државног апарата који су давали подршку клану Беливук били умешани и у прислушкивање…

РТВ 07.03.2021
НОВИ САД - Био сам затечен оним снимцима који су приказани, јер је свирепост очигледно без граница и реч је о људима који нису презали ни од чега, изјавио је данас градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, реагујући на синоћно… »
Вулин о потресним сликама убистава Беливуковог клана: Запитао сам се с каквим монструмима имам посла

Вулин о потресним сликама убистава Беливуковог клана: Запитао сам се с каквим монструмима имам посла

Телеграф 07.03.2021
После седнице Савета за националну безбедност, у суботу увече приказане су фотографије монструозних убистава клана Беливук/Миљковић. Министар унутрашњих послова Александар Вулин је, говорећи о прислушкивању председника Србије… »

Вести дана »