Povezane vesti
Mislim da nisam napravio pogrešan potez Sanja Ilić o karijeri i neostvarenim željama: Nije mi se dalo da Oliver zapeva nešto…
Kurir 07.03.2021
Aleksandar Sanja Ilić preminuo je danas u 70. godini nakon borbe sa korona virusom. U svom poslednjem intervjuu za Kurir, Ilić se prisetio svog muzičkog opusa i otkrio koja mu je želja ostala neostvarena: - Mojim prijateljima moja najbolja pesma je… »
Ljubav sa Zlatom trajala je 30 godina Ovako je Sanja Ilić govorio o svojoj supruzi: Nisam stigao da kažem koliko je volim
Kurir 07.03.2021
Aleksandar Sanja Ilić preminuo je danas u 70. godini nakon borbe sa korona virusom. U svom poslednjem intervjuu za Kurir, Ilić je otkrio kako se desila ljubav sa suprugom Zlatom: - Za ljubav sa Zlatom krivac je jedna dečja priredba. Ljubav je trajala 30… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana

"Uzdržite se od putovanja u Hrvatsku": Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnjih poslova Srbije: Preporuka važi za ovaj period
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana