Povezane vesti
Ljubav sa Zlatom trajala je 30 godina Ovako je Sanja Ilić govorio o svojoj supruzi: Nisam stigao da kažem koliko je volim
Kurir 07.03.2021
Aleksandar Sanja Ilić preminuo je danas u 70. godini nakon borbe sa korona virusom. U svom poslednjem intervjuu za Kurir, Ilić je otkrio kako se desila ljubav sa suprugom Zlatom: - Za ljubav sa Zlatom krivac je jedna dečja priredba. Ljubav je trajala… »
Mislim da nisam napravio pogrešan potez Sanja Ilić o karijeri i neostvarenim željama: Nije mi se dalo da Oliver zapeva…
Kurir 07.03.2021
Aleksandar Sanja Ilić preminuo je danas u 70. godini nakon borbe sa korona virusom. U svom poslednjem intervjuu za Kurir, Ilić se prisetio svog muzičkog opusa i otkrio koja mu je želja ostala neostvarena: - Mojim prijateljima moja najbolja pesma je… »
Vesti dana »
Ana Brnabić i nezadovoljni građanin u žestokoj raspravi tokom protesta u Rakovici (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Nema više promene: Pola!" Nova Trampova naredba uzdrmala svet, a jedna se tiče i zatvora: Transrodne žene šaljite da robijaju s muškarcima!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Sad: Oko 80 organizacija protivi se da Robert F. Kenedi Mlađi bude ministar zdravlja
Telegraf pre 32 minutajoš 1 povezana