Povezane vesti
Ljubav sa Zlatom trajala je 30 godina Ovako je Sanja Ilić govorio o svojoj supruzi: Nisam stigao da kažem koliko je volim
Kurir 07.03.2021
Aleksandar Sanja Ilić preminuo je danas u 70. godini nakon borbe sa korona virusom. U svom poslednjem intervjuu za Kurir, Ilić je otkrio kako se desila ljubav sa suprugom Zlatom: - Za ljubav sa Zlatom krivac je jedna dečja priredba. Ljubav je trajala… »
Mislim da nisam napravio pogrešan potez Sanja Ilić o karijeri i neostvarenim željama: Nije mi se dalo da Oliver zapeva…
Kurir 07.03.2021
Aleksandar Sanja Ilić preminuo je danas u 70. godini nakon borbe sa korona virusom. U svom poslednjem intervjuu za Kurir, Ilić se prisetio svog muzičkog opusa i otkrio koja mu je želja ostala neostvarena: - Mojim prijateljima moja najbolja pesma je… »
Vesti dana »
Rusi balističkim raketama napali Ukrajinu! Žestok udar na Odesu, ima mrtvih: Objavljeni dramatični snimci, Zelenski poslao brutalnu poruku
Blic pre 52 minutajoš 140 povezanih
"Ne možemo da verujemo da naše Anjuške više nema": Oglasila se rođaka Anje koja je preminula posle 17 dana borbe za život: "Roditelji su bdili nad njom, mislili smo da će se izboriti"
Blic pre 1 satjoš 66 povezanih
"Očekuje nas intenziviranje sukoba, Bajden je Trampu predao vruć krompir": Boško Jakšić za Kurir o dozvoli da Kijev koristi raketne sisteme dugog dometa
Kurir pre 28 minutajoš 33 povezane
Šolcovo veliko "nein" zelenskom! Nemačka neće obezbediti Ukrajini isporuku raketa dugog dometa! "Odluka kancelara je nepromenjena"
Kurir pre 28 minutajoš 28 povezanih