Povezane vesti
Stanojević: Ne sećam se kad smo ovako pobedili na Banjici
Vesti online 07.03.2021
Fudbaleri Partizana nastavili su sa odličnim partijama u Superligi Srbije. Izabranici trenera Aleksandra Stanojevića slavili su kao gosti na Banjici protiv ekipe Rada sa 5:0 (2:0). Bila je to 15. uzastopna pobeda ekipe iz Humske u svim takmičenjima, a… »
Stanojević: Zadovoljan sam igrom i pristupom
Sportski žurnal 07.03.2021
Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan igrom i pristupom svog tima na meču protiv Rada. Crno-beli su slavili na Banjici sa 5:0, u 26. kola Superlige i upisali 14. trijumf u nizu u prvenstvu. – Mislim da smo igrali dobro, u svakom… »
Stanojević nakon pobede: ‘Ne pamtim ovako sigurnu pobedu na Banjici!’
Hot sport 07.03.2021
Fudbaleri Partizana deklasirali su Rad na Banjici, a nakon meča oglasio se Aleksandar Stanojević. Partizan je rezultatom 5:0 deklasirao Rad i time nastavio veliku pobedničku seriju. Evo šta je rekao Stanojević. ‘Mislim da smo igrali dobro, u svakom… »
Vesti dana »

Tabloidi pucnjavu u Odžacima koriste za huškanje na sukobe:„Vođa protesta upucao čoveka koji je branio opštinu“
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

U ruskom napadu na Kijev dvoje ubijenih, nekoliko povrijeđenih
Al Jazeera pre 47 minutajoš 10 povezanih

Danas oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, najviša dnevna do 20 stepeni Celzijusa
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih

Drama kod Pančevačkog mosta Mladić pronađen sa opekotinama, hitno mu ukazana lekarska pomoć
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih