Povezane vesti
Gradonačelnik Korleonea: Ostavka zbog vakcine preko reda
Nova 07.03.2021
Gradonačelnik sicilijanskog mesta Korleonea Nikolo Nikolozi, izjavio je danas da podnosi ostavku jer je dobio vakcinu protiv koronavirusa preko reda. „Nisam spavao prethodne noći razmišljajući o toj odluci i zaključio sam da je ispravno da podnesem… »
Gradonačelnik Korleonea podneo ostavku jer se vakcinisao preko reda
N1 Info 07.03.2021
Gradonačelnik sicilijanskog mesta Korleonea Nikolo Nikolozi izjavio je danas da podnosi ostavku jer je dobio vakcinu protiv koronavirusa preko reda. „Nisam spavao prethodne noći razmišljajući o toj odluci i zaključio sam da je ispravno da podnesem… »
Pala ostavka u uporištu mafije na Siciliji: Gradonačelnik se vakcinisao i revakcinisao preko reda, narod pobesneo
Kurir 07.03.2021
Načelnik sicilijanskog gradića Korleonea objavio je danas da je podneo ostavku, pošto je otkriveno da se vakcinisao preko reda protiv korone, a policija je otvorila istragu. "Proveo sam besanu noć razmišljajući o svojoj odluci i zaključio da bi bilo… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Rektor Đokić nam je ponudio pomoć": U toku sastanak studenata Pravnog fakulteta, teško povređen stariji čovek koji je udaren kolima
Nova pre 19 minutajoš 53 povezane
Vučić na pitanje Insajdera rekao da postoji kost-benefit analiza za EXPO i dodao da je jedno EXPO lokacija koja će koštati do dve milijarde, a drugo širi deo
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
U Skupštini Srbije nastavljena rasprava o izmenama izbornih zakona, poslanici o amandmanima
Beta pre 0 minutajoš 29 povezanih
Preduzete mere nakon što je u Nemačkoj otkriven hepatitis A u voću iz Srbije
RTK pre 2 satajoš 24 povezane
Teška noć za Kijev: Veliki ruski napad, poginula i 12-godišnjakinja
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih