Повезане вести

Хаос у студију због супруга верице Ракочевић: Напустио емисију - довела си ме да ћутим, као да сам малоуман! (видео)

Хаос у студију због супруга верице Ракочевић: Напустио емисију - довела си ме да ћутим, као да сам малоуман! (видео)

Мондо 07.03.2021
Креаторка кренула за њим. Креаторка кренула за њим. Модна креаторка Верица Ракочевић и њен супруг Вељко Кузманчевић гостовали су у емисију "Сценирање", а Вељко се изнервирао када је његова супруга почела да прича о… »
Хаос у емисији уживо на Курир телевизији Вељко напустио студио и поручио Верици Ракочевић: Пошаљите ме кући, као да сам…

Хаос у емисији уживо на Курир телевизији Вељко напустио студио и поручио Верици Ракочевић: Пошаљите ме кући, као да сам…

Курир 07.03.2021
Вељко Кузманчевић направио је хаос током снимања емисије "Сценирање" на Курир телевизији и напустио студио. Разлог је био то што му је сметало што је већи део ток-шоуа морао да ћути, јер је његова супруга Верица Ракочевић… »
Верица Ракочевић у сценирању! Била сам размажена пре Вељка, дугујем му захвалност: Пре њега је све било како ја кажем…

Верица Ракочевић у сценирању! Била сам размажена пре Вељка, дугујем му захвалност: Пре њега је све било како ја кажем…

Курир 07.03.2021
Госит популарне емисије "Сценирање" на Курир телевизији било је популаран пар креаторка Верица Ракочевић и уметник Вељко Кузманчевић. Они су говорили о свом односу, љубави, каријери и одрастању. Од када су изашли у јавност… »

Вести дана »