Povezane vesti

Istraživala je po internetu kako bi saznala bitne stvari: Megan Markl objasnila šta je tražila i zašto nije želela nikog…

Kurir 08.03.2021
Megan Markl je u intervjuu sa Oprom Vinfri pričala i o pripremama za kraljevsko venčanje. Naglasila je i da je želela da zauvek ostane u kraljevskoj porodici. - Rekla sam im da ću se posvetiti potpuno svojim zadacima i da me mogu koristiti kako hoće… »

Megan Markl je bila trudna kad je razmišljala da digne ruku na sebe! Na fotografijama iz tog perioda se vidi koliko je bila…

Kurir 08.03.2021
Megan Markl je nosila ovu haljinu u Rojal Albert holu kada je razmišljala o samoubistvu. Sve se desilo januara 2019. kada je imala veliku borbu sa sobom i mentalnim zdravljem. Ona je rekla da je imala veoma težak period kada je bila trudna sa Arčijem… »

Porodica mi je ukinula finansije, bio sam šokiran! Princ Hari otkrio šta se desilo kada se odselio sa Megan Markl!

Kurir 08.03.2021
Princ Hari se izjadao Opri Vinfri da mu je kraljevska porodica ukinula finansiranje i to na dan kada je prestao da obavlja kraljevske dužnosti. Hari je bio iznenađen i šokiran jer je ostao i bez kraljevskog osiguranja kada je sa suprugom i sinom… »

Nisam više želela da živim! Bilo je zastrašujuće: Megan je tražila stručnu pomoć! Ovo delim jer toliko ljudi ućutkuje…

Kurir 08.03.2021
Veliki intervju Megan Markl i princa Harija, koji su kraljevske dužnosti napustili 2020. godine, potresao je ceo svet, a sada je nekadašnja vojvotkinja priznala da je imala ozbiljne psihičke probleme. Megan je istakla da se osećala veoma loše i da je… »

Megan Markl i Hari upoznali su se na slepo: Bila je razvedena, a on se zaljubio u nju gledajući je u seriji, isplivali svi…

Kurir 08.03.2021
Megan Markl i princ Hari otvorili su dušu o kraljevskoj porodici i životu u Americi u velikom intervjuu kod Opre Vinfri. Megan i Hari napustili su britansku kraljevsku porodicu u martu 2020. godine, a odmah nakon što su se preselili u Kaliforniju… »

Vratile su mi se slike iz prošlosti! Hari se setio majke: Bila bi ljuta i tužna kad bi videla ovo, ali je znala da će se…

Kurir 08.03.2021
Princ Hari ispričao je detalje odnosa sa svojom porodicom otkako je napustio svoje dužnosti. Hari sa Megan Markl sada živi u Kaliforniji, a izneli su tajne koje su godinu dana čuvali od javnosti. Hari je kod Opre Vinfri otkrio kada su počele da se… »

Prvi veliki intervju marklove i harija posle napuštanja kraljevske porodice! Megan: Oni lažu, štitili su sve osim mog muža…

Kurir 08.03.2021
Nekadašnja vojkvotikinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari konačno su progovorili o kraljevskoj porodici i životu u Americi u velikom intervjuu kod Opre Vinfri. Megan i Hari napustili su britansku kraljevsku porodicu u martu 2020. godine, a odmah… »

Megan i Hari otkrili pol drugog deteta! Žive u Kaliforniji sa sinom, dva psa, a imaće novog člana porodice na leto!

Kurir 08.03.2021
Megan Markl i princ Hari, koji sada žive u Kaliforniji očekuju svoje drugo dete. Nekadašnji prinčevski par već ima sina Arčija, a u velikom intervjuu kod Opre Vinfri otkrili su pol bebe. "Devojčica je! Osećaj je divan, imati dečaka, pa… »

Mnogo ću im naškoditi ako nastavim priču! Megan priznala šta se dešavalo dok je bila trudna! Rekli su da joj sin neće…

Kurir 08.03.2021
Megan Markl, koja očekuje drugo dete u velikom intervjuu kod Opre Vinfri govorila je o kraljevskoj porodici i šta se desilo kada je bila trudna sa Arčijem. Bivša vojvotkinja od Saseksa priznala je šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata i kako je… »

Vesti dana »