Повезане вести
Истраживала је по интернету како би сазнала битне ствари: Меган Маркл објаснила шта је тражила и зашто није желела никог да…
Курир 08.03.2021
Меган Маркл је у интервјуу са Опром Винфри причала и о припремама за краљевско венчање. Нагласила је и да је желела да заувек остане у краљевској породици. - Рекла сам им да ћу се посветити потпуно својим задацима и да ме могу… »
Меган Маркл је била трудна кад је размишљала да дигне руку на себе! На фотографијама из тог периода се види колико је била…
Курир 08.03.2021
Меган Маркл је носила ову хаљину у Ројал Алберт холу када је размишљала о самоубиству. Све се десило јануара 2019. када је имала велику борбу са собом и менталним здрављем. Она је рекла да је имала веома тежак период када је… »
Породица ми је укинула финансије, био сам шокиран! Принц Хари открио шта се десило када се одселио са Меган Маркл!
Курир 08.03.2021
Принц Хари се изјадао Опри Винфри да му је краљевска породица укинула финансирање и то на дан када је престао да обавља краљевске дужности. Хари је био изненађен и шокиран јер је остао и без краљевског осигурања када је са… »
Меган Маркл и Хари упознали су се на слепо: Била је разведена, а он се заљубио у њу гледајући је у серији, испливали сви…
Курир 08.03.2021
Меган Маркл и принц Хари отворили су душу о краљевској породици и животу у Америци у великом интервјуу код Опре Винфри. Меган и Хари напустили су британску краљевску породицу у марту 2020. године, а одмах након што су се… »
Нисам више желела да живим! Било је застрашујуће: Меган је тражила стручну помоћ! Ово делим јер толико људи ућуткује себе!…
Курир 08.03.2021
Велики интервју Меган Маркл и принца Харија, који су краљевске дужности напустили 2020. године, потресао је цео свет, а сада је некадашња војвоткиња признала да је имала озбиљне психичке проблеме. Меган је истакла да се… »
Вратиле су ми се слике из прошлости! Хари се сетио мајке: Била би љута и тужна кад би видела ово, али је знала да ће се…
Курир 08.03.2021
Принц Хари испричао је детаље односа са својом породицом откако је напустио своје дужности. Хари са Меган Маркл сада живи у Калифорнији, а изнели су тајне које су годину дана чували од јавности. Хари је код Опре Винфри открио… »
Први велики интервју марклове и харија после напуштања краљевске породице! Меган: Они лажу, штитили су све осим мог мужа и…
Курир 08.03.2021
Некадашња војквотикиња од Сасекса Меган Маркл и принц Хари коначно су проговорили о краљевској породици и животу у Америци у великом интервјуу код Опре Винфри. Меган и Хари напустили су британску краљевску породицу у марту… »
Меган и Хари открили пол другог детета! Живе у Калифорнији са сином, два пса, а имаће новог члана породице на лето!
Курир 08.03.2021
Меган Маркл и принц Хари, који сада живе у Калифорнији очекују своје друго дете. Некадашњи принчевски пар већ има сина Арчија, а у великом интервјуу код Опре Винфри открили су пол бебе. "Девојчица је! Осећај је диван, имати… »
Много ћу им нашкодити ако наставим причу! Меган признала шта се дешавало док је била трудна! Рекли су да јој син неће бити…
Курир 08.03.2021
Меган Маркл, која очекује друго дете у великом интервјуу код Опре Винфри говорила је о краљевској породици и шта се десило када је била трудна са Арчијем. Бивша војвоткиња од Сасекса признала је шта се све дешавало иза… »