Повезане вести
Јокићу порасла вредност после спектакла: Никада боље није био оцењен, мало ко може да се такмичи са Србином!
Мондо 08.03.2021
Српски центар је имао забавну ноћ иза себе. Српски центар је имао забавну ноћ иза себе. Трећу годину заредом, репрезентативац Србије и један од најбољих кошаркаша данашњице је учестовао на Алл-Стар такмичењу НБА лиге. Никола… »
“Утакмица која је решена тројком са пола терена (јер другачије није могло)”: Никола Јокић као “прави МВП” међу “свим звездама”…
Недељник 08.03.2021
Бета/АП Пхото/Бринн Андерсон На овогодишњој “Ол стар” утакмици обе екипе – “Тим Леброн” и “Тим Дурент” – извеле су укупно десет слободних бацања. И ту престаје било који покушај озбиљне анализе игре, тактике, учинка најбољих… »
Јокић не зна шта се дешава: Због мене смо победили, а Јанис је МВП!
Вечерње новости 08.03.2021
СПЕКТАКЛ у Атланти, НБА Ол-старс меч, припао је Тиму Леброн, за који је натупао и српски репрезентативац Никола Јокић, али је титула МВП припала Јанису Адетокумбу. - Прескочили су ме другу годину заредом. Не знам шта се дешава… »
Јокић и ја можемо да имамо ТВ шоу: Тај момак је забаван! Грк је МВП, а одушевљен је нашим Николом
Мондо 08.03.2021
Сјајна утакмица, али и сјајна атмосфера након ње. Сјајна утакмица, али и сјајна атмосфера након ње Утакмица за сва времена! Учесници НБА Ол-стар утакмице приредили су спектакл. Тим Леброн савладао је тим Дурент, а најзаслужнији… »
"Зезнули су ме другу годину заредом, не знам шта се догађа": Јокић хоће да буде МВП, Јанис му предао трофеј! (видео)
Мондо 08.03.2021
Српски центар је после Ол Стар меча открио да жели трофеј за себе! Српски центар је после Ол Стар меча открио да жели трофеј за себе! Никола Јокић је опет заиграо на Ол Стар мечу, а опет је насмејао све својим потезима ван… »
‘Победили смо због мене, јанис ми опет отео МВП’: Никола Јокић одушевио изјавом после Ол-стар утакмице
Хот спорт 08.03.2021
Српски кошаркаш Никола Јокић био је добро расположен током Ол-стар утакмице у Атланти. Тим Леброна Џејмса за који је Србин наступао је са 170:150 победио екипу Кевина Дурента, а Јокић се није превише истицао, већ је дуел завршио… »
Одржан Ол-стар спектакл у Атланти: Јокић у сенци саиграча, Јанис МВП!
Хот спорт 08.03.2021
У ноћи између недеље и понедељка одржана је Ол-стар утакмица. На мечу у Атланти, тим Леброна Џејмса славио је над Тимом Кевина Дурента резултатом 170:150. Лебронов тим је од почетка до краја диктирао темпо и имао предност… »
Тим Леброна Џејмса победник Ол стар меча
Дневник 08.03.2021
Победник 70. НБА Ол стар меча у Атланти је Тим Леброн, који је у победио Тим Дурент са 170:150. Лебронову екипу до тријумфа је предводио најкориснији играч (МВП) утакмице "свих звезда" Јанис Адетокумбо, који је убацио 35 поена… »
Јокићев шоу на Ол-стару - почео да ђуска, МВП не верује: Сви су се смејали када је показао кореографију! (видео)
Мондо 08.03.2021
Имао је скроман учинак на терену, али се ван њега показао на другачији начин. Имао је скроман учинак на терену, али се ван њега показао на другачији начин. Била је то забавна ноћ у НБА лиги - Ол-Стар викенд је добио своју… »
"Ију!?" НБА асови у неверици гледали шта Никола Јокић ради на клупи током Ол-стар утакмице, ово уопште нису очекивали /видео/…
Спортал блиц 08.03.2021
Никола Јокић је поново изазвао неверицу у НБА лиги. Овога пута не толико потезима на терену, мада је и на њему уживао, већ на клупи за резерве током Ол-стар меча. , али је саиграче попут Јаниса Адетокумбоа и Луке Дончића у… »
Јокић "разочаран" након Ол-Стара, велика неправда НБА лиге!
Спортске.нет 08.03.2021
Ол Стар ове године није трајао читав викенд како смо и навикли, већ је због пандемије коронавируса читав спектакл упакован у једно вече. Свог представника на мечу између Тима Леброн и Тима Дурент имала је и Србија, Никола Јокић… »
Јокићев шоу на Ол-стару: Закуцао, па викао на Леброн, одрадио генералну пробу са МВП пехаром, а онда се "наљутио" на Јаниса…
Вечерње новости 08.03.2021
НИКОЛА Јокић је у сјајном расположењу стигао на НБА Ол-стар меч, а то је показао и на самом сусрету. Као стартер је учествовао у неколико сјајних акција, пре него што је одлучио да се и сам упише у стрелце. Била је то брза… »
Лебронов тим славио у Ол-стар мечу, Адетокунбо МВП
Бета 08.03.2021
Тим Леброна Џејмса победио је прошле ноћи у Атланти екипу Кевина Дурента са 170:150 у Ол-стар мечу НБА лиге. Тим Леброна Џејмса је победио у прве три четвртине (40:39, 60:41, 46:45), па му је у последњој деоници без временског… »
Јанисово перфектно вече, Кари сипао читаве вечери, Јокићева "лаганица"!
Спортске.нет 08.03.2021
Лебронов тим је био прејак, иако капитен није ни желео да буде у Атланти. Друго полувреме је преседео на клупи, а екипа коју је бирао је добила прво свет три четвртине, а онда су први стигли до 170 поенам на крају 170:150. Јанис… »
Лебронов тим славио на крилима Адетокумба и Лиларда
Н1 Инфо 08.03.2021
Највеће звезде НБА каравана окупиле су се у Атланти, где се играо овогодишњи Ол стар меч. Међу њима је трећи пут у каријери, а први пут као стартер Никола Јокић. Аса Денвера изабрао је Леброн Џејмс да игра у његовом тиму… »
Шоу Лиларда и Карија, Јанис је МВП, Јокић имао скроман учинак, Лебронов тим добио (видео)
Моззарт спорт 08.03.2021
Грчки ас постигао 35 поена, шут из игре 16/16. Победничка екипа убацила чак 31 тројку. Српски центар имао шест поена, седам скокова и пет асистенција. Трчи, пуцај, закуцавај, добро се забави и обрадуј заљубљенике у игри под… »
"Узео си трофеј, Никола!" Јокић "МВП" НБА Ол-стара, направио шоу за памћење! /видео/ НБА Ол-стар утакмица 2021 НБА табеле…
Спортал блиц 08.03.2021
Трећи пут је играо НБА Ол-стар меч, први пут као члан стартне петорке и тај улазак у историју - обележио је на свој начин. Никола Јокић је, као члан екипе Леброна Џејмса, тријумфовао у "сусрету свих звезда" над тимом Кевина… »
Јокићева Ол-стар закуцавања, непогрешиви Јанис МВП
Нова 08.03.2021
НБА Ол-стар никада не разочара, па је и у специфичној атмосфери у Атланти још једном било сјајно. У догађају вечери Тим Леброна је савладао Тим Дурента са 170:150. Наш центар Никола Јокић имао је неколико фантастичних потеза… »
Шоу на Ол-стару - Јокић скроман, али јанис је МВП звер: Тим Леброн опет победио, Лилард погађао с пола терена! (видео)
Мондо 08.03.2021
Занимљиво је било у ревијалној утакмици свих ревијалних утакмица. Занимљиво је било у ревијалној утакмици свих ревијалних утакмица. То се чекало и на крају смо добили спектакл! НБА Ол-Стар утакмица није разочарала, Тим Леброн… »
Адетокумбо узео МВП награду и поставио нови Ол-стар рекорд
Нова 08.03.2021
Представа Јаниса Адетокумба на Ол-стар мечу у Атланти ће се дуго препричавати, одиграо је готово без грешке и тако донео тријумф Тиму Леброна над Тимом Дурента са 170:150. Грчки кошаркаш је за 19 минута и 12 секунди на паркету… »
Јаниса одушевио Јокић: Треба да покренемо наш ТВ шоу ВИДЕО
Нова 08.03.2021
Јанис Адетокумбо освојио је награду за МВП играча Ол-стар меча, а након сусрета је објаснио колико га је одушевио Никола Јокић. Током меча је било евидентно да се сјајно забављају заједно, па су у једном моменту плесали на… »
Урнебесно: Јокић одрадио генералну пробу са МВП пехаром
Нова 08.03.2021
Никола Јокић увек успева да пронађе нови начин да освоји срца навијача, а његов потез по завршетку Ол-стар меча је на тренутак бацио у сенку и Јаниса Адетокумба. Грчки кошаркаш је маестрално одиграо сусрет свих звезда, па је… »
Јокић закуцао, па викао на Леброна ВИДЕО
Нова 08.03.2021
Никола Јокић је у сјајном расположењу стигао на НБА Ол-стар меч, а то је показао и на самом сусрету. Као стартер је учествовао у неколико сјајних акција, пре него што је одлучио да се и сам упише у стрелце. Била је то брза… »
Вести дана »

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана