Povezane vesti

Megan i Hari sa Oprom Vinfri o sporu sa Bakingemskom palatom

Slobodna Evropa 08.03.2021
U intervjuu Opri Vinfri (Oprah Winfrey) koji je na američkoj televiziji emitovan sinoć, britanski princ Hari i njegova supruga Megan po prvi put su govorili nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti, prenosi Glas Amerike. Hari je rekao Vinfri da… »

Boris Džonson: Ne komentarišem

B92 08.03.2021
London -- Britanski premijer Boris Džonson izrazio je danas svoje divljenje kraljici Elizabeti II i ujediniteljskoj ulozi koju ona ima u Britaniji i šire. On nije komentarisao optužbe za rasizam koje je Megan Markl izrekla protiv kraljevske porodice… »

Opra Vinfri tvrdi: Kraljicu nije brinula rasa Harijevog deteta

B92 08.03.2021
Nakon intervjua sa britanskim princem Harijem i Megan Markl, Opra Vinfri je gostovala u jednog emisiji kako bi ispričala još ponešto o najšokantnijim detaljima. Tom prilikom, osvrnula se na jednu od najzanimljivijih izjava - onu u kojoj se spominje… »

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

B92 08.03.2021
Intervju princa Harija i Megan koji je vodila legenda tok-šou formata Opra Vinfri izazvala je lavinu komentara podrške za muke kroz koji su prošli pre nego što su napustili kraljevsku porodicu, ali britanski voditelj Pirs Morgan nije saosećao sa ovim… »

Džonson se oglasio o izjavama Megan i Harija

Nova 08.03.2021
Premijer Velike Britanije Boris Džonson odbio je danas da komentariše navode vojvotkinje od Saseksa Megan Markl o britanskoj kraljevskoj porodici, uz navode da nikada nije komentarosao kraljevsku porodicu i ne namerava da počne to da radi. Džonson je… »

Džonson se divi kraljici Elizabeti, ne komentariše izjave Megan Markl

RTV 08.03.2021
LONDON - Britanski premijer Boris Džonson izrazio je danas svoje divljenje kraljici Elizabeti II i ujediniteljskoj ulozi koju ona ima u Britaniji i šire, ne komentarišući optužbe za rasizam koje je Megan Markl izrekla protiv kraljevske porodice… »

Oduvek sam se divio kraljici: Oglasio se Boris DŽonson nakon objavljivanja intervjua Harija i Megan

Večernje novosti 08.03.2021
BRITANSKI premijer Boris DŽonson izrazio je danas svoje divljenje kraljici Elizabeti Drugoj i ujediniteljskoj ulozi koju ona ima u Britaniji i šire, ne komentarišući optužbe za rasizam koje je Megan Markl izrekla protiv kraljevske porodice. Markl… »

Džonson o izjavama Megan Markl i Harija: Divljenje za kraljicu i – bez komentara

N1 Info 08.03.2021
Premijer Velike Britanije Boris Džonson odbio je danas da komentariše navode vojvotkinje od Saseksa Megan Markl o britanskoj kraljevskoj porodici, uz navode da nikada nije komentarosao kraljevsku porodicu i ne namerava da počne to da radi. Džonson je… »

Od reči Megan Markl trese se britanski dvor: "Promenili su pravila da moj sin ne bi bio princ"

B92 08.03.2021
Megan Markl je iznela niz šokantnih detalja u sinoćnom intervuu sa Oprom Vinfri - od rasizma na britanskom dvoru, preko svojih misli o samoubistvu zbog pritisaka koje je trpela ali i kako je dvor bio gluv na njene vapaje za pomoć. Megan Markl rekla je… »

"Ovo je trenutak kada je Opra htela da se bije sa kraljevskom porodicom"

B92 08.03.2021
Internet-prostor je budnim okom gledao niz šokantnih ispovesti princa Harija i Megan Markl, a mnogi komentarišu i izraze lica Opre Vinfri, koja nije ostala ravnodušna na rasizam i bolne priče o narušenom mentalnom zdravlju ovog para. Opra je posebno… »

"Reci Čarlsu, želim da zna da sam to bila ja": Bombastični intervju Megan i Harija je inspirisao neke urnebesne fore

Blic 08.03.2021
Intervju koji su princ Hari i Megan Markl dali američkoj voditeljki Opri Vinfri izazvao je pravu buru na internetu. Sa velikom pažnjom je širom sveta ispraćen intervju u kojem su se posebno istakle optužbe Megan Markl protiv palate, koju je okrivila… »

Bura oko intervjua: Da li će Hari i Megan ostati i bez glavnih titula

Blic 08.03.2021
Princ Hari i njegova supruga Megan Markl mogli bi ostati bez svojih titula vojvode i vojvotkinje od Saseksa nakon intervjua sa Oprom Vinfri, koji je emitovan premijerno sinoć u Americi na Televiziji CBS. - Ništa nije van stola – upozorili su… »

Džonsonov portparol: Pitanja iz intervjua su stvar palate

Blic 08.03.2021
Britanski premijer Boris Džonson nije gledao televizijski intervju sa princom Herijem i Megan koji je emitovan tokom noći, ali smatra da je bilo koje pitanje iz intervjua isključivo stvar palate, izjavio je danas Džonsonov portparol. "Očigledno je to… »

Hari rekao Opri: Nije kraljicu brinula boja Arčijeve kože

Nova 08.03.2021
Princ Hari i Megan Markl dali su bombastičan intervju Opri Vinfri navevši da su neki, neimenovani članovi kraljevske porodice bili zabrinuti kakvu će boju kože imati njihov sin Arči, budući da je Markl mulatkinja. Optužba za rasizam šokirala je… »

Veliki povratak Opre Vinfri: “Sad bi mogla da ugosti Britni”

Nova 08.03.2021
Nisu samo Hari i Megan danas u fokusu javnosti nakon burnog intervjua, u njemu se nalazi i sama Opra Vinfri (67), američka kraljica tok šoua. Reakcije su dosta podeljene. Dok je jedni hvale, drugi je oštro napadaju jer je, prema njihovim rečima… »

London reagovao na reči Megan Markl: Nema mesta rasizmu

Blic 08.03.2021
Ministarka za dečja prava Velike Britanije Viki Ford izjavila je danas da nema mesta rasizmu u društvu nakon što je Megan Markl, supruga princa Harija, "optužila nekoga iz britanske kraljevske porodice da je bio zabrinut koliko će biti tamna koža… »

London reagovao na reči Megan: "Nema mesta rasizmu"

B92 08.03.2021
Ministarka za dečja prava Velike Britanije Viki Ford izjavila je danas da nema mesta rasizmu u društvu nakon što je Megan Markl, supruga princa Harrija, "optužila nekoga iz britanske kraljevske porodice da je bio zabrinut koliko će biti tamna koža… »

Intervju decenije: Markl razmišljala o samoubistvu, Dvor se pitao "koje boje kože će biti Arči"

B92 08.03.2021
"Televizijski događaj decenije", dvosatni specijal u kom je američka tok-šou kraljica Opra Vinfri (67) intervjuisala princa Harija (36) i Megan Markl (39) zaista je bio bombastičan, kako se i najavljivalo. Mladi kraljevski par je Opri ispričao brojne… »

"Ukinite britansko kraljevstvo!" Eksplozija besa posle intervjua koji je razobličio mračnu dinastiju

Večernje novosti 08.03.2021
NAKON tvrdnji Megan Markl da je britanska kraljevska porodica maltretirala bes je preplavio Tviter, a mnogi korisnici društvenih mreža pozvali su na ukidanje monarhije. U razgovoru sa Oprom Vinfri koji je emitovan na Si-bi-esu u nedelju uveče, supruga… »

“Palata da istraži optužbe Megan Markl za rasizam”

Nova 08.03.2021
"Bakingemska palata bi trebalo da istraži optužbe za rasizam koje je vojvotkinja od Saseksa iznela u šok intervjuu Opri Vinfri kada je rekla da je neimenovani član kraljevske porodice bio 'zabrinut' koje će boje kože biti njen sin Arči", smatra… »

Britanski mediji ocenjuju intervju Megan i Harija bombom za monarhiju

Novi magazin 08.03.2021
Intervju Megan i njenog supruga princa Harija za američku televiziju u kojem se govori o rasizmu, neosetljivosti, nategnutim porodičnim odnosima, ima efekat bombe u Velikoj Britaniji, sa brojnim optužbama koje potresaju britansku monarhiju, pišu danas… »

Intervju Megan i Harija: 12 najvažnijih i šokantnih otkrića

Nova 08.03.2021
Od otkrića pola deteta do tajnog venčanja i sukoba sa drugim članovima kraljevske porodice, princ Hari i Mehan Markl su šokirali mnoge intervjuom koji su dali Opri Vinfri. 1. Samoubistvo Vojvotkinja od Saseksa je rekla da je pomišljala na samoubistvo… »

Pljušte reakcije na intervju Harija i Megan: Ovo je sramota

Nova 08.03.2021
Ekskluzivni intervju koji su princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri uzburkao je britansku javnost. Reakcija kraljevske porodice se čeka, a poznavaoci prilika kažu da ovo nije kraj i da se može očekivati još šokantnih otkrića. Karolin Feradej… »

Gledaoci napali Opru nakon intervjua s Megan i Harijem

Nova 08.03.2021
Intervju koji su britanski princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri šokirao je planetu. Komenati ne prestaju da pristižu, a osim kraljevske porodice, na meti se našla i voditeljka Opra. Kada je Opra u pitanju, reakcije javnosti su podeljene što se… »

Britanski tabloidi opleli po Megan: Spalila je sve mostove

Nova 08.03.2021
Glavna tema britanskih tabloida danas je šokantni intervju koji su Megan Markl i princ Hari dali popularnoj TV voditeljki Opri Vinfri. Britanski mediji kritikovali su intervju i pre njegovog prikazivanja, što zapravo ne čudi s obzirom na to da su… »

Intervju decenije: Markl razmišljala o samoubistvu, Dvor se pitao "koje boje kože će biti Arči"

Prva 08.03.2021
"Televizijski događaj decenije", dvosatni specijal u kom je američka tok-šou kraljica Opra Vinfri (67) intervjuisala princa Harija (36) i Megan Markl (39) zaista je bio bombastičan, kako se i najavljivalo. "Televizijski događaj decenije", dvosatni… »

Megan i Hari sa Oprom Vinfri o rasi, titulama i sporu sa Bakingemskom palatom

Novi magazin 08.03.2021
U intervjuu Opri Vinfri koji je na američkoj televiziji emitovan sinoć, britanski princ Hari i njegova supruga Megan, vojvotkinja od Saseksa, opisali su bolne razgovore u Bakingemskoj palati o boji kože svog sina, gubitku kraljevskog obezbedjenja i… »

Kako je Opra Vinfri dobila intervju veka sa Megan i Harijem

Nova 08.03.2021
Princ Hari i Megan Markl dali su ekskluzivni intervju TV voditeljki, glumici, autorki Opri Vinfri koji je žestoko potresao britansku javnost. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bacili su više bombi i izneli niz šokantnih otkrića. Reakcije kraljevske… »

“Pomišljala sam na samoubistvo”: Šok intervju Harija i Megan

Nova 08.03.2021
Specijalni intervju koji su princ Hari (36) i Megan Markl (39) dali Opri Vinfri, koji je trajao dva sata i emitovan je na TV CBS, zaista je bio bombastičan, kako se i najavljivalo. Mladi kraljevski par je Opri ispričao brojne javnosti nepoznate… »

Pet najšokantnijih detalja intervjua Megan i Harija

Nova 08.03.2021
Intervju koji su britanski princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri šokirao je planetu. Prenosimo vam 5 ključnih detalja iz intervjua. Majstorski vođen intervju bio je krcat zapaljivim momentima do te mere da je činjenica da je Megan otkrila pol… »

Prvi veliki intervju posle napuštanja kraljevske porodice Hari se setio majke, Megan: Oni lažu! (video)

Večernje novosti 08.03.2021
NEKADAŠNJA vojkvotikinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari konačno su progovorili o kraljevskoj porodici i životu u Americi u velikom intervjuu kod Opre Vinfri. Megan i Hari napustili su britansku kraljevsku porodicu u martu 2020. godine, a odmah… »

Megan HTELA da se UBIJE, HARIJA "PRECRTAO" ČARLS: Šok za šokom - tek kad čujete zašto niko nije hteo da joj pomogne!

Mondo 08.03.2021
Prvi put od odlaska iz kraljevske porodice, progovorili su i svet sluša bez daha! Prvi put od odlaska iz kraljevske porodice, progovorili su i svet sluša bez daha! MEGAN HTELA DA SE UBIJE, HARIJA "PRECRTAO" ČARLS: Šok za šokom - tek kad čujete… »

Preljuba, optužbe i tužna ispovest: Kad god neko iz kraljevske porodice daje TV intervju, leti perje, a ovi su bili…

Blic 07.03.2021
Večeras će u Americi u udarno vreme na Televiziji CBS biti prikazana premijera intervjua koji su princ Hari i Megan Markl dali legendarnoj voditeljki Opri Vinfri, dok Bakingemska palata strepi a svetska javnost je podeljena i uzburkana zbog neizvesnosti… »

Vesti dana »