Povezane vesti

Dr Tiodorović: Znam da se mnogima neće svideti, ali moramo preseći, verovatno nas čeka zatvaranje

Telegraf 08.03.2021
Sutra se održava nova sednica Kriznog štaba. Član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa prof. dr Branislav Tiodorović rekao je danas da je neophodno još jedno skraćenje na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana. - Mi iz… »

Kon: Pogoršava se situacija, ne znam zašto je odložena sednica Kriznog štaba

RTV 08.03.2021
BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba doktor Predrag Kon izjavio je danas za RTS da se epidemiološka situacija pogoršava i da ne zna zašto je odložena sednica Kriznog štaba. "Imamo broj koji je prešao 4.000, što je za 500 više nego prošlog… »

Doktor Kon: Otkrio šta će medicinski deo Kriznog štaba tražiti sutra na sednici

Pravda 08.03.2021
Dr Predrag Kon izjavio je da medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od svojih zahteva. - Medicinski deo Kriznog štaba i dalje stoji pri svom stavu - kratko je kazao dr Kon pred sutrašnju sednicu. Podsetimo, Kon je već izjavio da moramo bar na sedam… »

Srbija u iščekivanju novih mera: Kon: Medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od zahteva! Tiodorović traži oštrije…

Blic 08.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je, uoči sutrašnje sednice Kriznog štaba, da medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od svojih zahteva. - Medicinski deo Kriznog štaba i dalje stoji pri svom stavu, rekao je Kon za Kurir. Prethodno je danas… »

Šta traže Tiodorović i Kon?

Vesti online 08.03.2021
Uoči sednice Kriznog štaba, koja je zakazana za sutra, član tog tela, epidemiolog dr Branislav Tiodorović objasnio šta će medicinski deo štaba tražiti. On je za TV Pink rekao da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i… »

Tiodorović najavio šta će tražiti: Znam da se to mnogima neće svideti; Kon: Mi ne odustajemo

B92 08.03.2021
Beograd -- Uoči sednice Kriznog štaba, koja je zakazana za sutra, član tog tela, epidemiolog dr Branislav Tiodorović objasnio šta će medicinski deo štaba tražiti. On je za TV Pink rekao da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na… »

Saznajemo! Krizni štab sutra razmatra ove mere: Skraćeno tokom cele nedelje, a sledećeg vikenda zatvara se sve!?

Mondo 08.03.2021
Prema merama koje je Vlada usvojila u petak, pravo da otvore vrata za mušterije od subote u podne do jutros u šest imale su samo apoteke, benzinske pumpe i prodavnice prehrambene robe. Prema merama koje je Vlada usvojila u petak, pravo da otvore vrata… »

Tiodorović: Medicinski deo Kriznog štab tražiće sutra pooštravanje mera protiv korone

Novi magazin 08.03.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je danas da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana. Medicinski deo Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, čiji je član, nije zadovoljan… »

Srbija se zaključava na 3 nedelje? Krizni štab ima 3 opcije...

Pravda 08.03.2021
Za utorak je zakazana nova sednica Kriznog štaba na kojoj će, prema najavama članova štaba, Medicinski deo tog tela tražiti najstrože mere. Epidemiolog i član kriznog štaba Branislav Tiodorović objasnio da je neophodno tokom naredne sedmice i… »

Kon: Medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od zahteva

Dnevnik 08.03.2021
BEOGRAD: Epidemiolog Predrag Kon izjavio je, uoči sutrašnje sednice Kriznog štaba, da medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od svojih zahteva. "Medicinski deo Kriznog štaba i dalje stoji pri svom stavu", rekao je Kon za Kurir. Prethodno je danas… »

Tiodorović: Potrebno skratiti radno vreme na nedelju dana i vikend bez kafića

N1 Info 08.03.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana. Medicinski deo Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, čiji je član, nije zadovoljan… »

Tiodorović: Bez sedam do 10 dana ne možemo imati efekte

Danas 08.03.2021
Član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa dr Branislav Tiodorović ponovio je danas da medicinski deo štaba nije zadovoljan donetim merama i da će u utorak tražiti da one budu pooštrene jer neophodno još jedno skraćenje na nedelju dana i… »

Tiodorović najavio šta će tražiti na sutrašnjoj sednici Kriznog štaba

Radio 021 08.03.2021
Uoči sednice Kriznog štaba, koja je zakazana za sutra, član tog tela, epidemiolog Branislav Tiodorović objasnio šta će medicinski deo štaba tražiti. On je za TV Pink rekao da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i još… »

Tiodorović: Tražićemo pooštravanje mera

RTV 08.03.2021
BEOGRAD - Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Branislav Tiodorović izjavio je danas da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana, kako bi se suzbilo širenje… »

Tiodorović: Tražićemo poštravanje mera, situacija je ozbiljna

Dnevnik 08.03.2021
BEOGRAD: Epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Branislav Tiodorović izjavio je danas da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana, kako bi se suzbilo širenje… »

Završen "zaključani" vikend, ali iz Batajnice stiglo upozorenje

B92 08.03.2021
Beograd -- Zaključani vikend je za nama, a da li je dao rezultate ili ne, znaće se koliko već u utorak za kada je zakazana nova sednica Kriznog štaba. Na toj sednici će se pak, kako je rekao dr Branislav Tiodorović, tražiti još strožije mere… »

Doktor Kon za Kurir: Otkrio šta će medicinski deo Kriznog štaba tražiti sutra na sednici

Kurir 08.03.2021
Dr Predrag Kon izjavio je za Kurir da medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od svojih zahteva. - Medicinski deo Kriznog štaba i dalje stoji pri svom stavu - kratko je kazao za Kurir dr Kon pred sutrašnju sednicu. Podsetimo, Kon je već izjavio da… »

Ne menjamo stav: Oglasio se doktor Kon pred sednicu Kriznog štaba

Večernje novosti 08.03.2021
DOKTOR Predrag Kon izjavio je da medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od svojih zahteva. - Medicinski deo Kriznog štaba i dalje stoji pri svom stavu - kratko je kazao dr Kon pred sutrašnju sednicu. Podsetimo, Kon je već izjavio da moramo bar na… »

Dr Tiodorović: Znam da se mnogima neće svideti, ali moramo preseći, verovatno nas čeka zatvaranje

iKragujevac 08.03.2021
Član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa prof. dr Branislav Tiodorović rekao je danas da je neophodno još jedno skraćenje na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana. - Bez sedam do 10 dana ne možemo imati efekte. Po… »

Sve se zatvara na dve nedelje?! Zaseda Krizni štab, pred nama 3 vrste lokdauna - jedna opcija je najteža!

Mondo 08.03.2021
Članovi Kriznog štaba na sledećoj sednici će, kako je najavljeno, tražiti oštrije mere nego prethodnog vikenda. Članovi Kriznog štaba na sledećoj sednici će, kako je najavljeno, tražiti oštrije mere nego prethodnog vikenda. Za utorak je… »

Dr Tiodorović uoči sednice Kriznog štaba: Mnogima se neće svideti, ali moramo da presečemo! Bez 7 dana rigoroznih mera…

Kurir 08.03.2021
Član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa prof. dr Branislav Tiodorović rekao je danas da je neophodno još jedno skraćenje na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana. - Bez sedam do 10 dana ne možemo imati efekte. Po… »

Tiodorović rekao šta nas čeka sledećeg vikenda: U subotu i nedelju zatvaranje na ceo dan - 24 sata!

Mondo 08.03.2021
Doktor Tiodorović dan pred sednicu Kriznog štaba govorio o novim neophodnim merama. Doktor Tiodorović dan pred sednicu Kriznog štaba govorio o novim neophodnim merama. Član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa epidemiolog Branislav… »

Tiodorović: Tražićemo opet rigorozno ograničenje

Nova 08.03.2021
Uoči sednice Kriznog štaba, koja je zakazana za sutra, član tog tela, epidemiolog dr Branislav Tiodorović objasnio šta će medicinski deo štaba tražiti. On je za TV Pink rekao da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i… »

Srbija se zatvara sledećeg vikenda? Dr Tiodorović pred sednicu kriznog štaba - "Moramo da presečemo"

Večernje novosti 08.03.2021
ČLAN Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona prof. dr Branislav Tiodorović rekao je danas da je neophodno još jedno skraćenje na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana. - Bez sedam do 10 dana ne možemo imati efekte. Po… »

Danas se radno vreme lokala vraća u korona normalu i tako će biti barem do sutra: Da li nas posle nove sednice Kriznog štaba…

Blic 08.03.2021
Osvanulo je prvo jutro nakon "zaključanog vikenda" pa su od danas ponovo na snazi blaže mere, odnosno radno vreme svih ugostiteljskih objekta i tržnih centra je ponovo je do 20h. Barem danas. A da li će važiti i tokom cele nedelje trebalo bi da se… »

Od danas na snazi jedna nova mera! Do 6 sati važila vikend-ograničenja, posle 6 kreće izmenjen režim!

Mondo 08.03.2021
Jutros tačno u 6 prestale da važe mere donete pred vikend, na snagu stupila jedna nova mera. Jutros tačno u 6 prestale da važe mere donete pred vikend, na snagu stupila jedna nova mera. Jutros u 6 prestale su da važe protivepidemijske mere donete na… »

Da li nam sledi novo pooštravanje mera? Sutra zaseda Krizni štab, struka traži zaključavanje na dve nedelje! Ove opcije su…

Kurir 08.03.2021
Za nama je vikend koji je obeležilo novo zatvaranje zbog porasta broja novozaraženih korona virusom, a za sutra je najavljena nova sednica Kriznog štaba i sve je izvesnije da nas očekuju još oštrije mere. Medicinski deo je sve glasniji kada je reč… »

Korona virus: Stručnjaci traže još strože mere u Srbiji, u Engleskoj đaci u klupama prvi put od januara

Danas 08.03.2021
U Srbiji su tokom prethodnog vikenda na snazi bile pooštrene mere u borbi protiv korona virusa, stručnjaci najavljuju da će od Vlade zatražiti još rigoroznije zatvaranje, dok su u Engleskoj od danas ponovo otvorene škole prvi put od januara. Prema… »

O novim merama u utorak: Čeka se procena Kriznog štaba - šta čeka građane Srbije?

Večernje novosti 08.03.2021
DA li je vikend zatvorenih kafića, restorana i tržnih centara dao rezultate u borbi protiv virusa korona, znaćemo već sutra, kada članovi Kriznog štaba ponovo procene situaciju i donesu nove mere. I dok, sa jedne strane, nemedicinski deo ovog tela… »

Prestale da važe mere uvedene za vikend; Srednjoškolci od danas na onlajn nastavi

RTV 08.03.2021
BEOGRAD - U Srbiji su jutros u 6.00 prestale da važe mere koje su prethodnog vikenda važile za radno vreme tržnih centara i ugostiteljskih objekata, a koje su uvedene u cilju sprečavanja širenja korona virusa. Prema merama koje su bile na snazi od… »

U 6 sati prestale da važe mere uvedene za vikend

IndeksOnline 08.03.2021
BEOGRAD – U Srbiji su jutros u 6.00 prestale da važe mere koje su prethodnog vikenda važile za radno vreme tržnih centara i ugostiteljskih objekata, a koje su uvedene u cilju sprečavanja širenja korona virusa. Prema merama koje su bile na snazi od… »

Sve srednje škole od danas onlajn, Krizni štab traži oštrije mere

Bujanovačke 08.03.2021
Bujanovac, 8. mart 2021.- Posle zatvaranja tokom vikenda, ugostitelji od ponedeljka ponovo rade do 20 sati, ali zato srednje škole u Srbiji zatvaraju vrata i prelaze na onlajn nastavu. Kako je rečeno, ova odluka doneta je preventivno zbog činjenice da… »

Srednjoškolci od danas nastavu prate onlajn, sutra novi zahtev da se pooštre mere

Radio 021 08.03.2021
U Srbiji su jutros u šest sati prestale da važe mere koje su prethodnog vikenda važile za radno vreme tržnih centara i ugostiteljskih objekata. Prema merama koje su bile na snazi od subote u 12 sat, mogle su da rade samo prodavnice prehrambene robe… »

Prestale da važe vikend mere: Danas na snagu stupa još jedna odluka, a već sutra Krizni štab traži nove restrikcije

Večernje novosti 08.03.2021
DA li je vikend zatvorenih kafića, restorana i tržnih centara dao rezultate u borbi protiv virusa korona, znaćemo već sutra, kada članovi Kriznog štaba ponovo procene situaciju i donesu nove mere. I dok, sa jedne strane, nemedicinski deo ovog tela… »

Vesti dana »

Ubistvo u Novom Pazaru

RTV pre 1 satjoš 1 povezana

Asmir Kolašinac zauzeo peto mesto na Evropskom kupu

IndeksOnline pre 11 minutajoš 1 povezana

Ubijena žena u Selakovcu, osumnjičen sin

Radio sto plus pre 48 minutajoš 1 povezana