Povezane vesti
Megan Markl: Htela sam da se ubijem, pitali su koje će boje kože biti dete
RTS 08.03.2021
Megan Markl i Princ Hari gostovali su kod čuvene Opre Vinfri. Javnost je dugo očekivala taj događaj. Supružnici su istakli da su u kraljevskoj porodici pitali koliko će Arčijeva koža biti tamna, a Megan je istakla da je želela da se ubije. Kraljevsku… »
Hari i Megan: U palati su brinuli o boji kože našeg sina
Dnevnik 08.03.2021
LOS ANĐELES: Britanski princ Hari (36) i njegova supruga Megan Markl (39) gostovali su u emisiji kod američke voditeljke Opre Vinfri, gde su otkrili detalje života u Bakingemskoj palati, preneli su svetski mediji. Megan, čija je majka Afroamerikanka, a… »
"Oni lažu: kako bi zaštitili sve osim mene i mog muža!" Megan Markl kod Opre rekla baš sve o kraljevskoj porodici: "Bila sam…
Blic 08.03.2021
Megan Markl i princ Hari rešili su da je došao pravi trenutak da javnosti obelodane svoju stranu priče i otvorili su dušu o kraljevskoj porodici i životu u Americi u velikom intervjuu kod Opre Vinfri. Megan je otkrila da je u Kensingtonskoj palati bila… »
Vesti dana »
Novinarka N1 o napadu ispred Ćacilenda: Veći je problem što policija ne štiti svoje građane
Moj Novi Sad pre 13 minutajoš 38 povezanih
Zelenski dobio od SAD nacrt plana za okončanje rata sa Rusijom
Nedeljnik pre 28 minutajoš 33 povezane
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih