Povezane vesti

Rekonstrukcija tima: Barselona se pojačava na leto sa 4 superstara i bez ijednog potrošenog eura!

Hot sport 08.03.2021
Nakon burnog perioda u Barseloni sledi rekonstrukcija tima, Đoan Laporta koji je ponovo na čelu kluba najavio je velike promene. Od svih tih velikih promena koje se očekuju, jedna se neće desiti, a to je odlazak Lionela Mesija. Naime, po odlasku… »

Laporta ima plan – Mesi, prodaja, besplatna pojačanja, novi trener

B92 08.03.2021
Novi predsednik Barselone Đoan Laporta, nakon ubedljive pobede na izborima, kreće u tešku borbu. Katalonski gigant se nalazi u teškoj finansijskoj i rezultatskoj situaciji, ali prvi Laportin zadatak biće jedan igrač. Naravno, u pitanju je Lionel… »

Pakleni plan Barselone, dolaze 4 zvezde: Plan je da svi stignu bez jednog potrošenog evra!

Mondo 08.03.2021
Đoan Laporta je ponovo na čelu kluba i najavio je da će se u Kataloniji mnogo toga promeniti. Đoan Laporta je ponovo na čelu kluba i najavio je da će se u Kataloniji mnogo toga promeniti. Gotovi su izbori u Barseloni i na čelo kluba je ponovo… »

Laporta: Mesi? Najbolji fudbaler sveta voli Barselonu

N1 Info 08.03.2021
Novi predsednik Barselone Đoan Laporta veruje da će uspeti da zadrži Lionela Mesija na 'Nou Kampu'. Laporta je u nedelju izabran za prvog čoveka kluba, a jedno od prvih pitanja bilo je hoće li uspeti da ubedi Mesija da ostane. „Navršilo se tačno… »

Novi predsednik Barse ima jedan cilj – da ostane Mesi

Nova 08.03.2021
FK Barselona dobio je novog predsednika pošto je Đoan Laporta pobedio na izborima, a njegov prvi zadatak biće da ubedi Lionela Mesija da ostane. Laporta je na izborima pobedio Viktora Fonta i Tonija Frejšu, i tako nasledio klub koji se suočava sa… »

Laporta ponovo na čelu Barselone, prvi cilj ubediti Mesija da ostane

Sportski žurnal 08.03.2021
Fudbalski klub Barselona dobio je novog predsednika pošto je Đoan Laporta pobedio na izborima, a njegov prvi zadatak biće da ubedi zvezdu tima Lionela Mesija da ostane na Nou Kampu. Laporta je na izborima pobedio Viktora Fonta i Tonija Frejšu i tako… »

Laporta podgreva euforiju - Mesi i Pariz dve teme

Sportske.net 08.03.2021
Fudbalski klub Barselona u nedelju kasno uveče dobio je novog predsednika pošto je Đoan Laporta pobedio na izborima, a njegov prvi zadatak biće da ubedi zvezdu tima Lionela Mesija da ostane na Nou Kampu. Laporta je na izborima pobedio Viktora Fonta i… »

Laporta ponovo na čelu Barselone, prvi cilj - ubediti Mesija da ostane

Beta 08.03.2021
Fudbalski klub Barselona kasno sinoć dobio je novog predsednika pošto je Djoan Laporta pobedio na izborima, a njegov prvi zadatak biće da ubedi zvezdu tima Lionela Mesija da ostane na Nou Kampu. Laporta je na izborima pobedio Viktora Fonta i Tonija… »

Borba za Mesija prvi Laportin zadatak: Leo voli klub i želi da ostane

Mozzart sport 08.03.2021
„Mi ćemo mu u tome pomoći“, rekao novi predsednik Barselone. Većina članova Barselone je odlučila: Đoan Laporta je izabran za novog predsednika kluba i dobio je zadatak da vrati katalonski klub tamo gde mu je mesto: na vrh svetskog fudbala. A… »

Laporta ponovo na čelu Barselone, prvi cilj – ubediti Mesija da ostane

Danas 08.03.2021
Fudbalski klub Barselona kasno sinoć dobio je novog predsednika pošto je Đoan Laporta pobedio na izborima, a njegov prvi zadatak biće da ubedi zvezdu tima Lionela Mesija da ostane na Nou Kampu. Laporta je na izborima pobedio Viktora Fonta i Tonija… »

Laporta ponovo na čelu Barselone: Prvi cilj - ubediti Mesija da ostane

Večernje novosti 08.03.2021
FUDBALSKI klub Barselona kasno sinoć dobio je novog predsednika pošto je Đoan Laporta pobedio na izborima, a njegov prvi zadatak biće da ubedi zvezdu tima Lionela Mesija da ostane na Nou Kampu. Laporta je na izborima pobedio Viktora Fonta i Tonija… »

Vesti dana »