Повезане вести
Михајловић и Дел Пјеро о слободњацима: У пензији сам 15 година, а дајем их више него моји играчи
Вечерње новости 08.03.2021
БОЛОЊА је поражена у Напуљу 3:1, а после сусрета, Синиша Михајловић је давао изјаву за италијански "Скај", где је стручни консултант био Алесандро Дел Пјеро. Њих двојица су се дохватила теме извођења слободних удараца, када… »
‘И после 15 година пензије, боље изводим прекида од мојих играча’: Синиша Михајловић одговорио Дел Пјеру, о овој изјави бруји…
Хот спорт 08.03.2021
Тренер Болоње Стиниша Михајловић осврнуо се на извођење прекида у модерном фудбалу, али и изјаву легендарног Алесандра дел Пјера. Некадашњи капитен Јувентуса је као стручни консултант ‘Скаја’ поручио да његов тим мало голова… »
Миха Дел Пјеру: Изводим боље слободњаке од својих играча
Нова 08.03.2021
Синиша Михајловић је прокоментарисао залагање данашњих играча да усаврше прекиде, а посебно се надовезао на изјаву легендарног Алесандра дел Пјера. Бивши ас Јувентуса је сада стручни консултант Скаја, рекао је да његов тим… »
Миха причао легенди о слободњацима: Ја 15 година у пензији, а дајем их више него моји играчи - могао бих везаних очију!
Мондо 08.03.2021
Какви су то мајстори слободних удараца били... Какви су то мајстори слободних удараца били... Није то била сјајна утакмица за Болоњу - тим Синише Михајловића некако је олако изгубио против Наполија. Популарни "Миха" није био… »
Миха одговорио Дел Пјеру: Играчи не остају после тренинга, ми бисмо са овим живим зидовима давали слободњаке завезаних очију…
Моззарт спорт 08.03.2021
Занимљива дискусија два мајстора слободних удараца. Болоња је лако положила оружје у Напуљу, а Синиша Михајловић по обичају није био задовољан. Имао је српски тренер шта да замери и својим играчима, али и судији који је… »
Вести дана »
Ал Џазира о комеморативном скупу у Новом Саду: Пад надстрешнице симбол дубоко укорењене корупције
Данас пре 53 минутајош 3 повезане
Хорор у возу у Енглеској: Ножем убадали људе - више повређених, две особе ухапшене
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
"Војска је потпуно спремна": Ким Џонг Ун извршио инспекцију борбене готовости јединице за специјалне операције
Блиц пре 18 минутајош 1 повезана
"Ако нападнемо, биће свирепо и слатко": Трамп је наредио припреме за напад на Нигерију због злочина над хришћанима
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана