Povezane vesti
‘I posle 15 godina penzije, bolje izvodim prekida od mojih igrača’: Siniša Mihajlović odgovorio Del Pjeru, o ovoj izjavi bruji…
Hot sport 08.03.2021
Trener Bolonje Stiniša Mihajlović osvrnuo se na izvođenje prekida u modernom fudbalu, ali i izjavu legendarnog Alesandra del Pjera. Nekadašnji kapiten Juventusa je kao stručni konsultant ‘Skaja’ poručio da njegov tim malo golova postiže iz prekida… »
Miha Del Pjeru: Izvodim bolje slobodnjake od svojih igrača
Nova 08.03.2021
Siniša Mihajlović je prokomentarisao zalaganje današnjih igrača da usavrše prekide, a posebno se nadovezao na izjavu legendarnog Alesandra del Pjera. Bivši as Juventusa je sada stručni konsultant Skaja, rekao je da njegov tim malo golova postiže iz… »
Miha pričao legendi o slobodnjacima: Ja 15 godina u penziji, a dajem ih više nego moji igrači - mogao bih vezanih očiju!
Mondo 08.03.2021
Kakvi su to majstori slobodnih udaraca bili... Kakvi su to majstori slobodnih udaraca bili... Nije to bila sjajna utakmica za Bolonju - tim Siniše Mihajlovića nekako je olako izgubio protiv Napolija. Popularni "Miha" nije bio zadovoljan rezultatom, a… »
Miha odgovorio Del Pjeru: Igrači ne ostaju posle treninga, mi bismo sa ovim živim zidovima davali slobodnjake zavezanih očiju…
Mozzart sport 08.03.2021
Zanimljiva diskusija dva majstora slobodnih udaraca. Bolonja je lako položila oružje u Napulju, a Siniša Mihajlović po običaju nije bio zadovoljan. Imao je srpski trener šta da zameri i svojim igračima, ali i sudiji koji je poništio Bolonji gol Palasija… »
Vesti dana »
(BLOG) "Naše raskršće je jednostavno, tu nema mnogo dileme": U Nišu održan skup na poziv studenata
N1 Info pre 6 satijoš 22 povezane
RIK odbio prigovor Studentske liste o biračkim mestima u inostranstvu
Glas Zaječara pre 6 satijoš 10 povezanih
Prva reakcija Rusije na Trampov poziv na smenu Zelenskog: "Značajna i istorijska odluka"
Mondo pre 6 satijoš 110 povezanih
Uragan Isajas napravio haos u SAD: Ima mrtvih, stotine hiljada bez struje, zaustavljene naftne platforme
Euronews pre 8 satijoš 16 povezanih