Повезане вести

Њену улогу нећемо заборавити, од нашег народа добила је више од Оскара: Вучић угостио Биљану Чекић

Њену улогу нећемо заборавити, од нашег народа добила је више од Оскара: Вучић угостио Биљану Чекић

Телеграф 08.03.2021
Председник је Биљани дао цвеће. Председник Србије Александар Вучић угостио је данас Биљану Чекић, девојчицу која је играла улогу Даре Илић у филму "Дара из Јасеновца", и чланове њене породице. Председник Вучић је Биљану Чекић… »
Вучић угостио Биљану Чекић: Заслужила више од Оскара

Вучић угостио Биљану Чекић: Заслужила више од Оскара

Н1 Инфо 08.03.2021
Председник Александар Вучић честитао је свим "женама, девојкама и девојчицама, мајкама и бакама" Међународни дан жена и поручио да су мушкарци "без жена ништа", а да су жене ослонац и стуб друштва и да им се треба омогућити више… »
Вучић: Мушкарци су без жена ништа, жене су ослонац и стуб друштва

Вучић: Мушкарци су без жена ништа, жене су ослонац и стуб друштва

Данас 08.03.2021
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас свим „женама, девојкама и девојчицама, мајкама и бакама“ 8. март – Међународни дан жена и поручио да су мушкарци „без жена ништа“, а да су жене ослонац и стуб друштва и да им… »
Заслужила је више од оскара, поносан сам: Александар Вучић угостио девојчицу из "Даре"! (видео)

Заслужила је више од оскара, поносан сам: Александар Вучић угостио девојчицу из "Даре"! (видео)

Мондо 08.03.2021
Председник је угостио младу глумицу и њену породицу. Председник је угостио младу глумицу и њену породицу. Председник Србије Александар Вучић угостио је Биљану Чекић, девојчицу која је тумачила улогу Даре Илић у филму "Дара из… »
Вучић у Вили Мир са српском хероином: "Биљана је заслужила више од Оскара, поносан сам што сам је угостио" (фото/видео)

Вучић у Вили Мир са српском хероином: "Биљана је заслужила више од Оскара, поносан сам што сам је угостио" (фото/видео)

Вечерње новости 08.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић угостио је данас Биљану Чекић, девојчицу која је играла улогу Даре Илић у филму "Дара из Јасеновца", и чланове њене породице у Вили Мир. Како је рекао, поносан је што је имао прилику да угости… »
Вучић угостио Биљану Чекић: Она је заслужила више од Оскара (видео)

Вучић угостио Биљану Чекић: Она је заслужила више од Оскара (видео)

Блиц 08.03.2021
Председник Србије Александар Вучић угостио је данас Биљану Чекић, девојчицу која је играла улогу Даре Илић у филму "Дара из Јасеновца". - Он је том приликом свим женама честитао 8. март, додавши да су мушкарци без жена ништа. -… »
Председник са Биљаном Чекић: Вучић угостио младу глумицу и њену породицу (видео)

Председник са Биљаном Чекић: Вучић угостио младу глумицу и њену породицу (видео)

Србија данас 08.03.2021
Председник Вучић је Биљану Чекић и њену породицу угостио је у Вили Мир (Конављанска бр. 2). Председник Србије Александар Вучић угостио је Биљану Чекић, девојчицу која је играла улогу Даре Илић у филму "Дара из Јасеновца", као… »

Вести дана »