Povezane vesti
Predsednik Hrvatske: Postoje dve vrste žena – borbene i one koje glumataju
Sputnik 08.03.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović, koji danas boravi u Sisku i Petrinji, smatra da postoje dve grupe žena – one borbene i one koje, kako je rekao, glumataju. „Postoje žene i žene. Sve to skupa čudi mene“, rekao je u stihu Milanović upitan šta misli o… »
Osmomartovska beseda Zorana Milanovića: Žene se dele na borbene i one što samo glumataju!
Kurir 08.03.2021
Predsednik Zoran Milanović, koji danas boravi u Sisku i Petrinji, je mišljenja da postoje dve grupe žena - one borbene i one koje, kako je rekao, glumataju. "Postoje žene i žene. Sve to skupa čudi mene", rekao je u stihu Milanović upitan šta misli o Danu… »
Zoran Milanović o 8. Martu: Žene se dele na borbene i one što samo glumataju!
Večernje novosti 08.03.2021
PREDSEDNIK Zoran Milanović, koji danas boravi u Sisku i Petrinji, je mišljenja da postoje dve grupe žena - one borbene i one koje, kako je rekao, glumataju. - Postoje žene i žene. Sve to skupa čudi mene - rekao je u stihu Milanović upitan šta misli o… »
Vesti dana »
SAD, Ukrajina i Rusija na trilateralnim razgovorima u Abu Dhabiju
Slobodna Evropa pre 17 minutajoš 22 povezane
Poznato kad Novak Đoković igra u Australiji: jedna dobra i jedna loša vest za njega
Mondo pre 31 minutajoš 19 povezanih
Danas oblačno i hladno, košava će nositi sve pred sobom: Evo šta nas čeka narednih dana
Dnevnik pre 57 minutajoš 11 povezanih
Šta ovo bi? Odrekla se Rusije pa na Australijan openu provukla Arinu Sabalenku kroz "toplog zeca"
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Japanska premijerka raspustila donji dom parlamenta, inflacija u centru pažnje
Beta pre 12 minutajoš 4 povezane