Povezane vesti

Dodik: Ili tako, ili će se BiH raspasti

B92 08.03.2021
Banjaluka -- Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik očekuje da Skupština Republike Srpske usvoji zaključak o neprihvatanju imenovanja novog visokog predstavnika u BiH. Kako je napomenuo, ukoliko to bude sprovedeno na nezakonit način kao što… »

Dodik: Ili će BiH dosledno poštovati Dejtonski sporazum ili će se raspasti

Novi magazin 08.03.2021
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će BiH ili dosledno poštovati odredbe Dejtonskog mirovnog sporazuma ili se mirno razići, jer treće nije moguće. On je rekao da je neophodno da se o tome izjasne oni kojih se ta… »

Ovome se nisu nadali, doveo ih pred svršen čin! Dodik aktivira Aneks 10 Dejtonskog sporazuma, sada je jasno čega su se…

Pravda 08.03.2021
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, očekuje da Narodna skupština Republike Srpske usvoji zaključak o neprihvatanju imenovanja novog visokog predstavnika u BiH, ukoliko to bude sprovedeno na nezakonit način kao što je… »

Dodik: BiH se nalazi pred izborom — ili poštovati Dejton ili se razići

Sputnik 08.03.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se BiH nalazi pred izborom — ili će dosledno poštovati odredbe Dejtonskog mirovnog sporazuma ili se mirno razići, jer treće više nije moguće. Dodik je naglasio da je… »

Dodik: Ili poštovanje Dejtonskog sporazuma ili raspad BiH

N1 Info 08.03.2021
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da će BiH ili dosledno poštovati odredbe Dejtonskog mirovnog sporazuma ili se mirno razići, jer treće nije moguće. On je rekao da je neophodno da se o tome izjasne oni kojih… »

Dodik aktivira aneks 10 dejtona: Neće više trpeti kršenje sporazuma!

Kurir 08.03.2021
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, očekuje da Narodna skupština Republike Srpske usvoji zaključak o neprihvatanju imenovanja novog visokog predstavnika u BiH, ukoliko to bude sprovedeno na nezakonit način kao što je… »

Očekuje zaključak narodne skupštine: Dodik: Imenovanje visokog predstavnika samo u skladu sa Aneksom 10

Blic 08.03.2021
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da očekuje da Narodna skupština Republike Srpske usvoji zaključak o neprihvatanju imenovanja novog visokog predstavnika u BiH, ukoliko ono bude provedeno na nezakonit način kao… »

Dodik traži izjašnjavanje Skupštine RS o izboru novog visokog predstavnika u BiH

Slobodna Evropa 08.03.2021
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik uputio je zahtjev za održavanje nove posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske (NS RS) o radu Visokog predstavnika u BiH. Dodik je predložio raspravu na temu „Ocjena… »

Dodik: Imenovanje visokog predstavnika samo po Ankesu 10

Dnevnik 08.03.2021
BANjALUKA: Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, očekuje da Narodna skupština Republike Srpske usvoji zaključak o neprihvatanju imenovanja novog visokog predstavnika u BiH, ukoliko to bude sprovedeno na nezakonit način kao… »

Dodik aktivira Aneks 10 Dejtonskog sporazuma, sada je jasno čega su se toliko plašili!

Alo 08.03.2021
Dodik je inicirao ranije sazivanje posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske. Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, očekuje da Narodna skupština Republike Srpske usvoji zaključak o neprihvatanju imenovanja novog… »

Dodik sazvao posebnu sednicu: Imenovanje visokog predstavnika "visi o koncu", sve zavisi od jedne stvari

Srbija danas 08.03.2021
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, očekuje da Narodna skupština Republike Srpske usvoji zaključak o neprihvatanju imenovanja novog visokog predstavnika. Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik… »

Vesti dana »