Повезане вести

Одушевио девојчицу! Биковић се обратио Биљани коју је прославила Дара из Јасеновца: Надам се да ћемо се срести у кадру видео…

Одушевио девојчицу! Биковић се обратио Биљани коју је прославила Дара из Јасеновца: Надам се да ћемо се срести у кадру видео…

Курир 08.03.2021
Биљана Чекић која је играла насловну улогу у филму "Дара из Јасеновца" данас је била у посети Београду, а прижељкивала је сусрет са глумцем Милошем Биковићем. Биковић је био спречен да се упозна са девојчицом, али јој је послао… »
"Улепшао си ми живот": Милош Биковић се јавио Биљани Чекић видео поруком

"Улепшао си ми живот": Милош Биковић се јавио Биљани Чекић видео поруком

Телеграф 08.03.2021
- Хвала ти што си ми улепшао дан, годину, живот. Милоше, волим те,хвала на свему( и даље не верујем)... - написала је девојчица која је глумила Дару из Јасеновца. Биљана Чекић, девојчица која је играла лик Даре у филму "Дара из… »
Биковић расплакао од среће малу Биљану из "даре": Хвала ти што си ми улепшао дан, годину и живот - волим те! (видео)

Биковић расплакао од среће малу Биљану из "даре": Хвала ти што си ми улепшао дан, годину и живот - волим те! (видео)

Мондо 08.03.2021
Девојчица му се јавно захвалила након видео поруке коју је добила. Девојчица му се јавно захвалила након видео поруке коју је добила. Један од наших најуспешнијих глумаца данашњице, Милош Биковић, обрадовао је неизмерно… »
Улепшао си ми дан, годину, живот: Милош Биковић послао видео поруку Биљани Чекић (видео)

Улепшао си ми дан, годину, живот: Милош Биковић послао видео поруку Биљани Чекић (видео)

Вечерње новости 08.03.2021
БИЉАНА Чекић, девојчица која је играла лик Даре у филму "Дара из Јасеновца", дошла је у Београд, где се у вили "Мир" срела са председником Србије Александром Вучићем. Током боравка у главном граду Србије, Биљана је изразила… »

Вести дана »